Boxstation Avis 194

TrustScore 5 sur 5

4,8

Nemt og enkelt at få opmagasineret indbo i forbindelse med fx. flytning. Der ligger på hjemmesiden en god video, som forklarer, hvordan man låser hængelåsen op 🙂

Kan kun varmt anbefale Boxstation herfra. Sublim service fra Kasper, som har været imødekommende og altid svaret tilbage på mails og efterkommet vores ønsker. Der bliver lyttet til ens behov. Conta... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bedste løsning for opbevaring! Vanvittig nemt, og bekvemt, både med bestilling og valg af container, beliggenhed og størrelse. Er meget tilfreds med BOXSTATION.

Boxstation levede mere end op til mine forventninger: Det var enkelt at komme til og fra området i Nordhavn. Sikkerheds og aflåsning systemet var i top. Containerne var rene og pæne faktisk nye. Kund... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Services aux entreprises

Écrit par l'entreprise

Lej en container til opbevaring til en billig fast månedlig pris. Du kan både leje den på en af vores aflåste Drive-in Storage afdelinger, vi kan komme og levere en mobilBOX på din egen adresse eller du kan bestille en flytteBOX som du pakker og vi flytter til dit nye hjem. Billigt, fleksibelt og helt uden bøvl.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Nemt og enkelt

19 mars 2026

Gennemblødte flyttekasser

Boxstation hævder at containere er fugtfri. Ikke desto mindre kommer vi ud til gennemblødte flyttekasser der stod op ad døren til containeren.

2 mars 2026

Hej Anne Mette,
Først og fremmest tak for din anmeldelse og for at du har valgt Boxstation. Jeg kan se, at du fortsat er kunde og derfor ikke har valgt at flytte dine ejendele på trods af at du skriver at flyttekasser er gennemblødt. Jeg kan også se, at din anmeldelse er skrevet 3 uger efter din startdato.

Vores containere er helt tætte og du er den første der anvender den pågældende container - den er helt ny og opstillet i år. hvis der opstår fugt i en container er det typisk fordi der er kommet vand med ind under flytningen eller kondens som følge af store temperaturudsving.

Vi har over 1000 containere og de er alle med udluftningsventiler der sørger for at den kondens der kan opstå eller fugt der er kommet ind bliver ventileret. Vi oplever sjældent problemer med fugt i vores containere.

Du må endelig kontakte os hvis der er noget vi skal gøre eller hvis du har spørgsmål. Vi vil altid gerne se om vi kan afhjælpe evt. udfordringer i vores lejemål.

Boxstation

Bedste løsning for opbevaring!

Bedste løsning for opbevaring!

27 février 2026

Lejede en container,men fortrød og 1 2…

Lejede en container,men fortrød og 1 2 3 og opsigelse med det samme og pengene retur lynhurtigt. Damn good service...male no mistanke. Tak

25 février 2026

Hej Tim,
Tak for din anmeldelse. Der skal være plads til at planerne ændrer sig uden at man hænger på betaling for en container man ikke skal bruge. Kom igen når du har brug for billig opbevaring.

Fantastisk

Fantastisk

15 janvier 2026

Hej Helle,
Tak for din anmeldelse. Selvom der ikke mange ord er den præcis hvad vi håber oplevelsen hos Boxstation efterlader.

Perfekt

Perfekt til vores opbevaring og muligheden for 24/7 er perfekt. Grunden til den manglende sidste stjerne, er at jeg mangler lidt belysning.

31 décembre 2025

Vi er glæde for at have denne løsning

Vi er glæde for at have denne løsning. Det er nemt, men vi må også indrømme at om aften når det bliver mørkt, man er nødt til at tage med noget der dur, ellers kan man ikke se meget. Men ellers alt er nemt, efter man har optaget hvordan man åbner og lukker containeren :)

18 octobre 2025