Eerste bezorgpoging was dramatisch slecht, maar dat lag aan de bezorger. Braid heeft het KEURIG opgelost met uitgestelde levering ivm mijn vakantie. Kleding inmiddels opgehaald, heel blij mee
Helaas even wat onduidelijkheid over een niet geleverd artikel, maar mogelijk door de drukte van Black Friday. Uiteindelijk netjes opgelost en de kleding is van hele fijne kwaliteit!
Geweldige customer service - hele goede afhandeling van een klacht die ik had. Top!
Prima service. Kwaliteit van hetgeen ik besteld heb is prima. Alleen jammer dat je vooraf moet betalen. Dat vind ik nooit zo prettig.
Informations provenant de diverses sources externes
the time is now Some say, “time is precious”. But it’s not. What we perceive as precious is not time but the one point that is out of time: the now. Because the more we are focused on time – past or future – the more we miss the most precious thing there is: now. At Braid Amsterdam we work to help you make the most of now. We make honest, comfortable fashion that is perfectly fitted to your busy life. Designed for you to wear with confidence: any time, any day, anywhere. Embrace the now. And take control of time. Because now is your time. Braid Amsterdam 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙩𝙞𝙢𝙚, 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙧𝙪𝙡𝙚𝙨
Luzernestraat 2, 2153 GN, Nieuw-Vennep, Pays-Bas
- 020 8943350
- webstore@braidams.com
- braidamsterdam.com
Geweldige customer service
Excellent probleem oplossend vermogen
De order was uitermate snel verwerkt en…
De order was uitermate snel verwerkt en ook geleverd Zelfs in de drukke december maand. Complimenten daarvoor!
Bijna 5 sterren

Réponse de Braid Amsterdam
Great quality and fast delivery
Heel tevreden
Heel tevreden! Snelle afhandeling van de bestelling en super mooie kwaliteit! Een aanrader!
Snel en correct.
Ben heel tevreden over de kleding
Ben heel tevreden over de kleding
En de snelle service

Mooie kwaliteit
Goede kwaliteit, ben er erg blij mee. Alleen pasvorm van 1 item viel tegen.

Prima service

Goede service, mooie producten
Mooie producten, makkelijk besteld, tijdig bezorgd en gemakkelijk teruggezonden mocht het product toch niet helemaal zijn wat je in gedachte hebt.

Réponse de Braid Amsterdam
mooie kwaliteit en net even wat anders…
mooie kwaliteit en net even wat anders dan standaard.

Fijne kleding
Fijne kleding, snelle levering en gemakkelijk de kleding te retourneren.

De maxi jurk is super
De maxi jurk is super. Heerlijke stof. Ziet er sportief uit door de stof maar ook weer netjes door de kraag. Zou het wel elke dag aan willen. Snel geleverd ook.