À propos de l'entreprise

1. Service de lavage à pression
  2. Service de nettoyage

Écrit par l'entreprise

Brambo Powerwash is uw betrouwbare partner voor professionele hogedrukreiniging, zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van opritten, gevels, terrassen, dakterrassen, schuttingen, dakgoten en bedrijfsterreinen. Met onze krachtige apparatuur verwijderen wij effectief hardnekkig vuil, groene aanslag, mos en algen, waardoor uw oppervlakken weer een frisse en verzorgde uitstraling krijgen. Onze service begint altijd met een persoonlijk gesprek. We komen vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken, uw wensen te bespreken en een heldere prijsopgave te maken. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Duidelijke afspraken en transparantie zijn bij ons de norm. Dankzij onze flexibele planning kunnen wij vaak snel schakelen en op korte termijn een afspraak inplannen, zodat u niet lang hoeft te wachten op een schoon resultaat. Brambo Powerwash werkt op een milieubewuste manier. We gebruiken waar mogelijk biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen en letten op verantwoord waterverbruik. Daarmee dragen we niet alleen zorg voor een uitstekend eindresultaat, maar ook voor het milieu. Uw eigendommen behandelen we met respect en zorg, zodat er geen schade ontstaat aan uw bestrating of gevel. Naast hogedrukreiniging denken wij graag met u mee over onderhoud en preventie. Zo kunnen wij adviseren over beschermende coatings of periodiek onderhoud, zodat uw investering langer mooi blijft. Kiest u voor Brambo Powerwash, dan kiest u voor vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte service. Wij streven ernaar om elke klus tot in de puntjes uit te voeren en uw verwachtingen te overtreffen.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Excellent service

Excellent service. Professional and efficiënt. I would recommend his service to anyone looking for a cleaning service

21 avril 2026

DOEN!

Huis binnenkort in de verkoop? Laat eerst Brambo langskomen!

Wij deden het op advies van de makelaar en de eerste kijker kocht direct ons huis.

Bram stond volgens afspraak op zaterdagochtend om 7 uur stipt voor de deur, ging met professionele apparatuur aan het werk, en zorgde ervoor dat onze voor- en achtertuin er perfect uitzagen. Alle aanslag van jarenlang op tegels, wanden, mos, onkruid waren aan het einde van de klus weg.
Snel, punctueel, vakkundig én een fijne vent. Niet onbelangrijk, transparant in zijn aanbod en met glimlach zijn factuur betaald. Goede prijs/kwaliteit/uren verhouding.
Bram bellen voor ons nieuwe huis voor jaarlijks onderhoud? Zeker!

7 mars 2026

Helemaal top

Helemaal top! Onze bestrating weer als nieuw, Dank je wel Bram dat we de tegels weer zien en zonder uit te glijden door het vele mos 👍🏻

16 mars 2026

Bram werkt erg netjes

Bram werkt erg netjes en denkt altijd in oplossingen. Voor ons de ideale man voor het bijhouden van het buitenterrein.

LeaseVIA

4 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Bram is erg uit de hoogte en heeft…

Bram is erg uit de hoogte en heeft slecht werk geleverd volgende keer toch een ander bedrijf uitzoeken

23 janvier 2026
Logo de Brambopowerwash

Réponse : Brambopowerwash

Beste Joost,

Bedankt voor uw review. Alleen is mij niet duidelijk waar deze ervaring vandaan komt, aangezien wij tot op heden geen werkzaamheden voor een Joost hebben uitgevoerd.

Mogelijk is er sprake van een vergissing met een ander bedrijf. Mocht dit niet zo zijn, neem dan gerust even contact met mij op zodat we dit kunnen uitzoeken.

Bram

Meer dan tevreden

Meer dan tevreden over het geleverde werk, gevel en stoep zien er weer uit als nieuw
Bram is zeer professioneel, verstaat zijn vak, komt zijn afspraken na en laat alles keurig achter
Een echte aanrader

9 juillet 2025

Vakkundig

Bram gevraagd om onze gevel schoon te maken, en is zeer vakkundig schoongemaakt en geimpregneerd, Wij bevelen Bram zeker aan en we zijn zeer tevreden met het resultaat!

1 juillet 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus