Volgens mij gewoon ordinaire oplichters. Besteld en product werd binnen 3 dagen geleverd. Uiteraard al betaald. Daarna mail excuus wordt wat later 7 tot 10 dagen. Tussentijds gemaild. Weer standaa... Voir plus

Bestelling geplaatst. Daarna een mail, die een onvoorspelbare verlate levering inhoudt. Ik kwam er telaat achter dat dit bedrijf, van alles verkoopt. Pilletjes tegen adhd, anti-roest etc. Uiteraard g... Voir plus

Spookbedrijf !!! Adres in Groot-Brittannië, maar Nederlands telefoonnummer dat zelfs niet toegekend is. Op de site verkopen ze een stuk of 5 producten die niets met de gezondheid te maken hebben. Wel... Voir plus

het heeft lang geduurd. maar toch mijn bestelling gekregen. en ja ben tevreden uiteindelijk. werking voldoet aan wat ze zeggen. verwarmt behoorlijk en gebruikt 500 w stroom voluit. ik had het o... Voir plus

1,6

Mauvais

Potjes zalf besteld tegen eczeem

Potjes zalf besteld tegen eczeem, helaas was het een zalf tegen kalknagels. Dus terug gestuurd naar een postbus nummer ( niet doen dus) Vervolgens meerdere e-mails over en weer. Maar geld terug? tot nu toe niets!
Niet bestellen bij Brammt, goedkope troep uit China.
Geen service.

9 décembre 2025

Stop contact verwarmer

Stop contact verwarmer
Als eerste hervormt uit China
Als 2 de er komt geen warmte af
En als je het retour wil zenden krijg je als antwoord je kunt hervallen naar China zenden
Dus oplichting

14 novembre 2025

stopcontactverwarming

het heeft lang geduurd.
maar toch mijn bestelling gekregen.
en ja ben tevreden uiteindelijk.
werking voldoet aan wat ze zeggen.
verwarmt behoorlijk en gebruikt 500 w stroom voluit.
ik had het op 20 graden en dan gebruikt het 250 wat p/m

15 novembre 2025

Oplichters! Brammt.com

Bij deze website wat besteld. Later zie ik dat ze gevestigd zijn in Londen. Via DHL krijg ik door dat de afzender Alibaba is.
Krijg bericht dat het brievenbuspakje door DHL in de betreffende brievenbus is afgeleverd, maar helaas zit er echt niets in de brievenbus.
DHL zegt dat verkopende partij Brammt.com een onderzoek moet starten voor de (niet) ontvangende partij naar het verdwenen pakketje.
Maar Brammt mailt terug ondanks mijn toevoeging van het schrijven van DHL:
U moet zelf een onderzoek opstarten.....
DHL herhaalt nogmaals dat ze dit alleen mogen opstarten in opdracht van de partij die het pakket verstuurt heeft.
Maar daar trekt brammt zich niets van aan.
Met deze oplichters valt blijkbaar wel contact op te nemen, maar niet te communiceren.
Einde verhaal, begin slechte review.

8 septembre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit