Outlet-avenue by Brandalley
niet doen!!!!!!!!!!!!! 22/04/2019 heb bestelling geplaatst BESTELLING NR. 13515419-0.Vandaag is 2/07/2019 en nog niet gekregen mijn gekochte goederen!!!!!!!Schandalig!!!!!!Twee keer e-mail’s naar klantendienst gestuurd en krijg ik geen antwoord.Waardering min 5 sterren !!!!!!!!! Voor Outlet-Avenue Web site Europa.eu Te laat geleverde goederen
Ontvangt u de goederen niet binnen 30 dagen of de afgesproken termijn, dan moet u de verkoper daarop wijzen en een aanvullende, redelijke leveringstermijn voorstellen. Als de verkoper u bijv. heeft meegedeeld dat de levering een vertraging van een week heeft opgelopen vanwege problemen met zijn leveranciers, kunt u overwegen die extra week te accepteren.
Als de verkoper ook niet binnen de verlengde termijn levert, mag u de bestelling annuleren en heeft u recht op terugbetaling binnen de kortst mogelijke termijn. U hoeft de verkoper niet meer tijd te geven wanneer hij aangeeft niet te kunnen leveren of wanneer de overeengekomen leveringstermijn essentieel is