Branschutbildarna AB Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Föreläsaren var toppen! Bäst i klassen!! En bra pedagog vet hur man förklarar det som står på slide med egna målande ord så kursdeltagaren förstår det större sammanhanget. Tack! Frågorna i början... Voir plus

Denna kursen fyller minimikraven och är svår att misslyckas med. Nackdelen är att man får 7 pdf:er och sen skall man själv hitta svaren. Jag saknar en bra kurslitteratur med läsbara texter. Att läsa A... Voir plus

Det var ett kronologiskt och väl arbetat material. Bra att man fick åhörarkopia innan. Skulle dock önska att man inte hade en heldag "korvstoppning" då det blev aningen för mastigt att lyssna aktivt s... Voir plus

En mycket bra utbildning, bra upplägg, blev lite "trött" bara av all kovstoppning så såg inte felen på frågesvaren...... Kanske kunde presentationen "hottas upp" lite och inte bara en person som stå... Voir plus

1. Conseiller pédagogique
  2. aussi dans
  3. Centre d'éducation
  4. Centre de formation à distance
  5. Consultant en environnement
  6. École de droit
  7. Instruction à domicile

À propos de Branschutbildarna AB

BAS P/U BAM AFS 2023:3 Entreprenadjuridik Ställning 2-9 meter frågor & svar kontakta oss

Om oss

Vi är Branschutbildarna AB. Vi brinner för att göra Sveriges företag till en säkrare arbetsplats både fysiskt och psykiskt. Sedan starten 2010 har vi gjort tusentals fysiska kurser i klassrum, konferenslokaler och ute hos företag runt hela Sverige. När pandemin startade 2020 fortsatte vi att leverera samma professionella kvalitet genom digitala plattformar och videoinspelade kurser som kan tittas på när som helst. Vårt mål är att ge våra kunder bästa möjliga service och hjälpa dem att lära sig och växa i sin karriär.

Att utbilda sina medarbetare för en säkrare arbetsmiljö är viktigt för alla företag men framför allt inom bygg, industri och entreprenad. Det skyddar inte bara de anställda, utan bidrar också till att förhindra kostsamma olyckor och rättsliga åtgärder. På Branschutbildarna erbjuder vi arbetsmiljöutbildning inom en rad olika områden, bland annat BAS P/U, BAM, ställningsbygge och entreprenadjuridik, som är utformade för att möta våra kunders behov. Vi har ett team av erfarna och certifierade utbildare som är engagerade i att hjälpa våra kunder att nå sina mål och se till att de är uppdaterade om all relevant lagstiftning och relevanta föreskrifter.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

579 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Trevligt utbildare

Trevligt utbildare, lagom tempo i gemytlig ton. Bra att han kunde ta frågor allt eftersom i kursen. Bra med pauser. tydligt och enklelt att logga in via teams.

12 décembre 2023

Välriktad information och utbildning

Välriktad information och utbildning, jag fick svar på precis vad jag behövde fylla på med. Ännu mer uppskattat med en utbildningsledare som håller saker koncist och tydligt och samtidigt bekräftar inpass. Tack.

7 décembre 2023

Njaa

Jag valde en lärarledd BAS-P/BAS-U genomgång framför det billigare alternativet som var är läsa själv, och detta gjorde jag för att få hjälp med att göra ett avancerat ämne intressant.

Mina förhoppningar var att det genom verkliga case med återspegling från riktiga händelser och resonemang kring dem skulle fånga min uppmärksamhet.

Istället upplevde jag kursen som monoton. Kursledaren läste innantill i en PP.

Med stor sannolikhet har utbildningen täckt det som krävs, men hoppades på mer.

Gruppen blev passiv och saknade engagemang vilket kan försvårat det för kursledaren.

Jag skulle inte rekommendera andra denna utbildningen med nuvarande upplägg.

29 novembre 2023

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack så mycket för ditt ärlig omdöme! Vi blir givetvis ledsna över att se att kursen inte blev som du hade förväntat dig. Det vanliga i våra lärarledda kurser är att man har en direktkontakt med vår kursledare som gör att man kan ställa frågor kring det arbete man har. Det brukar och bli intressanta frågeställningar mellan deltagarna där man utbyter sina erfarenheter.
Vi tar gärna med ditt omdöme till vår kursledare för framtida förbättringar med kursen.
MVH Christine, Kundtjänst Branschutbildarna Sverige AB

Bra och lätt att förstå.

Läraren, var väldigt tålmodig och kunnig, vi var många från olika branschen och chefs nivå, men han gjorde lätt för oss alla att förstå.

29 novembre 2023

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi finns även här som support för alla deltagare efter man har genomfört sin kurs om det skulle dyka upp frågor i det jobb man utför.
MVH Christine, Kundtjänst Branschutbildarna Sverige AB

Engagerad och kunnig kurs ledare

Engagerad och kunnig kurs ledare! Bra med mycket grupp övningar då vi fick testa själva, sedan diskussion.

13 novembre 2023

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack så jättemycket för ditt omdöme! Vi har väldigt erfarna och välutbildade kursledare så att man som deltagare ska känna att man får den kunskap man behöver efter avslutad kursdag.

BAS P/ BAS U

Gick BAS P/ BAS U utbildningen och tycker kursen var bra och tydlig. Presentatören var faktiskt väldigt duktig och man följde lätt med i vad som sas. Rekommenderar

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack så jättemycket för ditt omdöme om vår kurs som du har genomfört hos oss! Vi blir så glada över att du som deltagare känner dig nöjd!
MVH Christine, Kundtjänst Branschutbildarna Sverige AB

bra presentation och bra dialog med en…

bra presentation och bra dialog med en erfaren kursledare

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack så mycket för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme om den kurs du har genomfört hos oss! Vi vill att våra deltagare ska känna sig nöjda och få med sig rätt kunskap så därför använder vi endast välutbildade och erfarna kursledare.
MVH Christine, Kundtjänst Branschutbildarna Sverige AB

Mycket bra info och pedagogiskt…

Mycket bra info och pedagogiskt bemötande

MVH Christine, Kundtjänst Branschutbildarna Sverige AB

En toppen bra kurs med en tydlig och…

En toppen bra kurs med en tydlig och kunnig kursledare.

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack så mycket för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme om den kurs du har genomfört hos oss! Vi vill att våra deltagare ska känna sig nöjda och få med sig rätt kunskap från den kurs man genomför så därför använder vi endast välutbildade och erfarna kursledare.

Bra utbildning

The amount of information presented in one day was a lot. We got a bit tired in the afternoon.
I would recommend considering the course spread on 2 half days instead of one full day.
Aside from that, everything else was excellent!
Thank you.

Réponse de Branschutbildarna AB

We are grateful for your time to give us an opinion. We bring your opinion with us for our future development.
Kind regards Christine, Kundtjänst Branschutbildarna Sverige AB

Tycker att det var riktigt bra

Tycker att det var riktigt bra. Bra diskussioner och bra frågeställningar.

//Jonas

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack så mycket för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme om den kurs du har genomfört hos oss! Vi vill alltid att våra deltagare ska känna sig nöjda och få med sig rätt kunskap från den kurs man genomför.

Informativt och lärorikt

Avslappnad och påläst föreläsare. Lagom stor/liten grupp vilket uppmuntrade till dialog. Materialet var tydligt och det var lätt att hänga med i tempot.

14 novembre 2023

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack så mycket för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme om den kurs du har genomfört hos oss! Vi vill att våra deltagare ska känna sig nöjda och få med sig rätt kunskap från den kurs man genomför så därför har vi gärna mindre grupper.
MVH Christine, Kundtjänst Branschutbildarna Sverige AB

Bra föreläsning och förklaring samt…

Bra föreläsning och förklaring samt kopplas till exempler vår jobb.

12 novembre 2023

Engagerande utbildare

Engagerande utbildare. Bra exempel från vardagen och ett tillfälle att dela erfarenheter från övriga deltagare. Litet minus för teknikstrul i början av utbildningen.

8 novembre 2023

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack så mycket för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme om den kurs du har genomfört! Vi har full förståelse att teknikstrul aldrig är bra och vi jobbar för att utveckla våra kurser så de kan genomföras på ett bra och smidigt sätt.

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack så mycket för att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme! Vi kan se att du har genomfört en företagsanpassad kurs. På dessa kurser har man möjlighet att ställa frågor direkt till kursledaren angående de arbetsuppgifter man har. Vi tar givetvis dit omdöme vidare till vår kursledare.
MVH Christine, kundtjänst Branschutbildarna Sverige AB