Branschutbildarna AB Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Föreläsaren var toppen! Bäst i klassen!! En bra pedagog vet hur man förklarar det som står på slide med egna målande ord så kursdeltagaren förstår det större sammanhanget. Tack! Frågorna i början... Voir plus

Denna kursen fyller minimikraven och är svår att misslyckas med. Nackdelen är att man får 7 pdf:er och sen skall man själv hitta svaren. Jag saknar en bra kurslitteratur med läsbara texter. Att läsa A... Voir plus

En mycket bra utbildning, bra upplägg, blev lite "trött" bara av all kovstoppning så såg inte felen på frågesvaren...... Kanske kunde presentationen "hottas upp" lite och inte bara en person som stå... Voir plus

1. Conseiller pédagogique
  2. aussi dans
  3. Centre d'éducation
  4. Centre de formation à distance
  5. Consultant en environnement
  6. École de droit
  7. Instruction à domicile

À propos de Branschutbildarna AB

BAS P/U BAM AFS 2023:3 Entreprenadjuridik Ställning 2-9 meter frågor & svar kontakta oss

Om oss

Vi är Branschutbildarna AB. Vi brinner för att göra Sveriges företag till en säkrare arbetsplats både fysiskt och psykiskt. Sedan starten 2010 har vi gjort tusentals fysiska kurser i klassrum, konferenslokaler och ute hos företag runt hela Sverige. När pandemin startade 2020 fortsatte vi att leverera samma professionella kvalitet genom digitala plattformar och videoinspelade kurser som kan tittas på när som helst. Vårt mål är att ge våra kunder bästa möjliga service och hjälpa dem att lära sig och växa i sin karriär.

Att utbilda sina medarbetare för en säkrare arbetsmiljö är viktigt för alla företag men framför allt inom bygg, industri och entreprenad. Det skyddar inte bara de anställda, utan bidrar också till att förhindra kostsamma olyckor och rättsliga åtgärder. På Branschutbildarna erbjuder vi arbetsmiljöutbildning inom en rad olika områden, bland annat BAS P/U, BAM, ställningsbygge och entreprenadjuridik, som är utformade för att möta våra kunders behov. Vi har ett team av erfarna och certifierade utbildare som är engagerade i att hjälpa våra kunder att nå sina mål och se till att de är uppdaterade om all relevant lagstiftning och relevanta föreskrifter.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

579 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Pedagogisk lärare med otroliga…

Pedagogisk lärare med otroliga kunskaper om BAS P och U

7 juin 2024

Réponse de Branschutbildarna AB

Anders har varit jobbat med BAS P/U-kurser sedan 2010 och han är inte bara kunnig utan också en mycket omtyckt kursledare. Tack Hans för din feedback.

Presentationerna var välgjorda och…

Presentationerna var välgjorda och sammanställde viktigt områden och hur de samverkar i projekt. Även Branschutbildarnas kundsupport har varit mycket bra.

14 juin 2024

Réponse de Branschutbildarna AB

BAS P / BAS U som E-learning gjorde vi första gången 2019 och sen uppdaterar vi kursen varje år. Tack för din feedback Rikard.

Kunnig föreläsare.

Kunnig föreläsare.
Verkliga händelser som vi diskuterade

12 juin 2024

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack Joakim för att du ger oss feedback från kursen i Entreprenadjuridik AB04 / ABT06.

Trevlig och snäll

Trevlig och snäll, hade varit bättre att träffas i en lektionsal.

3 juin 2024

Tack för din recension.
Mellan åren 2010 och februari 2020 då pandemin kom höll vi alla våra kurser i konferensrum och lektionssalar. Sen blev det förbjudet och de streamade kurserna + e-learning var de enda alternativen som var tillåtna. Nu är det nästan ingen efterfrågan på fysiska kurser längre. Jag har skrivit en liten artikel om fysiska- kontra digitala kurser här:

Réponse de Branschutbildarna AB

Maria Solfeldt som höll i BAM-utbildningen du gick har arbetat med oss på Branschutbildarna sen 2017. Hon är diplomerad kursledare inom BAM och väldigt omtyckt av kursdeltagarna. Tack Patrik för att du ger oss din feedback.

Smidig och överblickbar kurs.

Smidig och överblickbar kurs.

30 mai 2024

Réponse de Branschutbildarna AB

Vår nya BAS P/BAS U - uppdatering med AFS2023:3, är framtagen för de som tidigare gjort grundkursen och som behöver uppdatera sina kunskaper. Kul att du gillade den och tack för att du delat med dig Magnus.

Réponse de Branschutbildarna AB

Ja, Anders Högström har arbetat mer än 20 år inom arbetsmiljö och 12 år av dem tillsammans med Branschutbildarna. Tack Kari

Ett bra upplägg på kursen

Ett bra upplägg på kursen, föreskrifter varvat med exempel knutna till verkligheten. En duktig föreläsare som gjorde innehållet intressant

Réponse de Branschutbildarna AB

Den streamade BAS P/BAS U-kursen med Anders Högström är mycket omtyckt av kursdeltagarna. Tack Johan för att du delar med dig.

Mycket kunnig och pedagogisk lärare

Mycket kunnig och pedagogisk lärare

Réponse de Branschutbildarna AB

Så bra att du uppskattade vår kursledare Anders Högström och tack för att du delar med dig. Anders har varit kursledare för Branschutbildarna sedan 2012. Bästa kursledaren inom BAS P/U tycker många.

Tack Kim.
För 5 dagar sedan fick vi bara 1 stjärna för samma kurs. Tänk vad en enda dålig recension bland 100 bra recensioner kan påverka oss negativt. Önskar dig allt gott.

AI generead test och fri tillgängligt material för mycket pengar

Du få 180 sidor av fri material från AMV för att läsa igenom och sen svara på 50 AI genererade frågor.
Vissa av de ha inte ens rätt svar på frågorna som ställs.

Allt i allt kan jag säga att fet här är ett scam! Du kan läsa alla papper du få utan att betala för det och tested hjälpa inte med att testa om du ha läst allting igenom.

Hej Florian.
Jag respekterar ditt omdöme. Men jag vill att du ska veta att jag är både ledsen och förvånad över din reaktion av 3 olika skäl:

1) Du fick tillbaka 80 % av kursavgiften.
trots att du redan startat upp kursen.

2) Du fick hjälp från vår kundtjänst via live-chatten att komma vidare när du "kört fast" på en del frågor.

3) Du sa tack så mycket och att du var nöjd att du fick tillbaka pengarna?

Fakta:
Fler än 1 500 personer gjort denna självstudiekurs "Allmän Ställning 2-9 meter" sedan den konstruerades för 8-9 år sedan. Så att kursen skulle vara AI genererad den anklagelsen vill jag mycket starkt förneka.
Kursen kostar 1 395 kronor och även om det är "dyra pengar" är den dock den billigaste kursen i sitt slag på marknaden såvitt jag vet?

Hur som helst Florian, så beklagar jag djupt att vår kurs inte nådde upp till dina förväntningar, och jag hoppas att du hittar en kurs som passar dig bättre.

Bästa hälsningar,

Jouko Juvonen
VD Branschutbildarna Sverige AB

Tycker att det var ett lätt och bra…

TYcker att det var ett lätt och bra kursmaterial.
Hon gick lungt och metodiskt fram med de olika kursdelarna

26 avril 2024

Réponse de Branschutbildarna AB

Kul att du tyckte om BAM-kursen med Maria. Hon är väldigt uppskattad av alla kursdeltagare. Tack för att du delar med dig.

Bra tydlig och begriplig kurs.

Bra tydlig och begriplig kurs.

Réponse de Branschutbildarna AB

Du var med på BAS P/U livestreamade kursen. Det känns alltid så himla bra att få en bra recension. Tack för att du delar med dig Fredrik.

Webbaserad Bas-P och Bas-U kurs

Det var ett kronologiskt och väl arbetat material. Bra att man fick åhörarkopia innan. Skulle dock önska att man inte hade en heldag "korvstoppning" då det blev aningen för mastigt att lyssna aktivt så länge. Kanske två halvdagar kunde vara et alternativ? Hade även uppskattat något moment där deltagarna tvingades delta. Nu ställdes frågor som ingen (utom jag själv eller en kollega) svarade på. Mer interaktion mao.

Réponse de Branschutbildarna AB

Javisst är det så Jonas. Tyvärr är det väldigt mycket information att gå igenom på en dag och det är svårt att få tiden att räcka till. Det är Arbetsmiljöverket som har bestämt vad som skall hinnas med men jag håller med dig 100% om att det blir lite "korvstoppning". Jag lovar att vi ska överväga och kalkylera möjligheten att dela upp kursen på 2 halvdagar. Det kommer inte att bli verklighet före årets semester men kanske, kanske under hösten. Tack så mycket för idén.

Bra kurs

Bra kurs, med bra innehåll. Lättförståeligt och på en lagom nivå.

Réponse de Branschutbildarna AB

Så kul att du uppskattade den nya streamade BAS P/U-kursen med AFS2023:3 reflektionerna. Det är en komprimerad kurs och mycket information att ta in under en dag. Tack för ditt bidrag Sandra.

Det är en intensiv kurs där mycket ska…

Det är en intensiv kurs där mycket ska komma med på ganska kort tid. Det vad bra, jag hade gärna tagit del av presentationen för att uppdatera minnet i efterhand

18 avril 2024

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack Andreas. Presentationen ska finnas tillgänglig för alla som gjort kursen. Välkommen att höra av dig så ordnar vi så du får presentationen.

Informativ bra kurs

Som beställare tycker jag att det var en bra och övergripande kurs som jag nu rekommenderat andra i organisationen att ta.

Bra talare som fick med det mest övergripande.

Skulle önska att det fanns möjligheter att ställa frågor, samt att man blev tilldelad en uppgift där man själv får testa att göra en arbetsmiljöplan i sitt projekt och sen få feedback på denna. Hade också gärna sett att man fick ett prov på allt i slutet av kursen, som bevis på vad man faktiskt lärt sig. Lätt att komma ihåg svar precis efter att man sett en video.

15 avril 2024

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack så hjärtligt för tydliga och raka besked både vad gäller ros och ris. Jag kan med stor glädje meddela dig och alla andra med att i vår Nya BAS P/U-kurs som lanserades här i april har vi ett kunskapstest på slutet också. Den nya kursen finns både som lärarledd livestreamad kurs och som e-learning.

Smidigt att utföra digitalt när man…

Smidigt att utföra digitalt när man själv har möjlighet

15 avril 2024

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack Christian för att du ger oss din feedback och lycka till med det du gör. Vi hoppas också att kursen har gett dig något bra som du har nytta av i din fortsatta karriär.