3,5

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel goede dubbelwandige theepotten en uitstekende service

In onze familie heeft iedereen een dubbelwandige theepot van Bredemeijer en we zijn er heel tevreden mee. Ze gaan heel lang mee. Laatst miste een klein onderdeeltje van mijn theepot, dat mij op verzoek gratis is toegestuurd. Snelle reactie van heel aardig personeel. Uitstekende service !

26 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen reactie op klacht over lekke theepot

Op 19-11-2025 hebben we Bredemeijer een e-mail gezonden met een klacht over een onbeschadigde, maar toch lekke theepot. Hierbij hebben we toegelicht dat er langzaam thee uit de bodem van de theepot lekt. Ook hebben we een aantal foto's toegevoegd.
Wij zijn van mening dat een onbeschadigde theepot niet mag lekken. We hebben Bredemeijer verzocht om onze klacht in behandeling te nemen en op te lossen.
Inmiddels is het 03-12-2025 maar we hebben geen enkele reactie van Bredemeijer op onze klacht ontvangen.
We gaan de theepot weggooien en zullen nooit meer iets van Bredemeijer kopen.
Wees gewaarschuwd!

3 décembre 2025

Retour

Wat een fijn bedrijf. Ik had de verkeerde deksel voor mijn theepot duet besteld. Hij was voor de kleinere theepot dan die ik had. Ik kreeg binnen een dag een reactie op mijn mail. Hierna telefonisch contact gehad en goed opgelost.
Hierna werd ik op de hoogte gehouden dat de verzending iets langer ging duren. En alles werd direct per mail bevestigd.

21 juillet 2025

Voortreffelijke service Bredemeijer group

Contact via de mail opgenomen ivm roest op mijn Bredemeijer theepot. Super snel reactie terug gekregen dat dit niet mag gebeuren en dat er een nieuwe Bredemeijer theepot opgestuurd zou worden. Na 2 dagen had ik de nieuwe theepot al in huis. Geweldige service, complimenten.

30 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Bredemeijer rvs theepot lekt!?

Onze Bredemeijer Celebrate rvs theepot is weliswaar ongeveer 10 jaar oud, maar hoogst zelden (25 keer of zo) gebruikt. Laatst weer eens gevuld, er bleek een lek. De las op de plaats waar de tuit aan het dubbelwandig reservoir zit laat water door. Slechte constructie of slechte las of allebei. Bredemeijer kan niets doen, nou ja, de pot is al ouder. Maar zo een constructiefout / lekke las verwacht je niet bij een gerenommeerd merk.

11 juin 2025

Very impressed with the…

I am very impressed with the Bredemejier Customer service. I broke a lid for a now discontinued teapot, and asked for help, as a long shot.
Two days later a new lid is on its way to my address in Denmark.

3 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Bredemeijer biedt geen enkele klantenservice

Op 24 juli 2024 mailden we Bredemeijer met toevoeging van foto's:
"We kochten een Bredemeijer Lund theepot 1500 ml warm grey.
Sinds kort maakt deze theepot zelf een vreemd lijntje aan de buitenkant, alsof er 'bloed' of 'zweet' uit het buitenste materiaal van de theepot komt.
We weten niet precies wat het is, maar wanneer je het probeert weg te poetsen dan maakt de theepot het zelf opnieuw aan.
Weten jullie wat er aan de hand is en wat we hiertegen kunnen doen?
We zijn bang dat er sprake is van een inwendige breuklijn o.i.d. (zonder dat wij deze hebben veroorzaakt, maar ten gevolge van een defect aan het materiaal) en vrezen dat hierdoor op enig moment een gevaarlijke situatie / schade kan ontstaan, bijvoorbeeld wanneer we kokend water in de theepot gieten.
Het valt ons op dat deze theepot inmiddels niet meer in jullie collectie lijkt te zitten. Heeft dat misschien te maken met dit probleem?
We vernemen graag van jullie.".
Bart Boer van Sales reageerde als volgt:
"Wat vervelend zeg. Het klopt dat de Lund niet meer in de collectie zit.
Helaas kan ik daarom ook niet verder helpen.".
Ondanks ons verzoek onze vragen te beantwoorden, hebben we niets meer van Bredemeijer vernomen.

25 juillet 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus