Bribontotalservice Avis 20

2 étoiles
1 étoile

Noté 2 sur 5 étoiles

Om leverede service

Service blev leveret som aftalt og afhentet som aftalt, af venlig chauffør.
Men flere glas var med glaspest, læbestift eller aftryk af anden læbepomade lignende ting. Kopper var med aftryk af kaffe/te. 11 ud af 50 servietter var nusset og plettet. Generelt så det meste af det leverede service slidt, beskidt og nusset ud. Jeg måtte vaske det hele op, og måtte droppe at anvende servietter. Udlejer blev orienteret inden ibrugtagen - uden at tilbyde kompensation, for det mangelfulde service. Havde der ikke været aflysninger, så havde der ikke været glas nok til selskabet.

2 mai 2026

Ringe support

Skrev og ville annulere ordre - intet svar. Ringede og fik at vide, jeg skulle skrive. Sagde, det havde jeg gjort - de sagde de ville se på det "når de kom hjem". Ringede dagen efter til DAO for at annullere - det var for sent, da der var lavet label (altså havde firmaet ikke annuleret). 5 dage senere ankom pakken. Ringede for at få returlabel: "Du kan da bare betale de 44,- kr for forsendelse, så returnerer vi beløbet". I betragtning af min erfaring med deres kunde"service", besluttede jeg at beholde pakken for ikke at kaste gode penge efter dårlige.
Meget ringe support!!!

1 juillet 2025

Super uprofessionelt

Bestilte fra kostumer-udklædning, får hverken ordrebekræftelse eller afsendelsesbekræftelse. Sender en e-mail hvor jeg spørger ind til det, intet svar.
Får et par dage senere en besked fra dao om at jeg har en pakke på vej fra Bribon total service (som har dårlige anmeldelser på Trustpilot, ikke særligt tillidsvækkende) og nu NÆSTEN EN MÅNED SENERE bliver pengene trukket fra min konto, fra finanza.dk
Alle 3 hjemmesider har adresse i Herlev, men hvem end der ejer dem, kan ikke finde ud af at holde dem adskilt. Jeg fik mine varer, trods alt. Virker bare super uprofessionelt, og en anelse scam-y

30 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Alt var perfekt

Levering og afhentning af mobiltoilet skete til aftalte tid.
Toilet og lys virkede perfekt.
Dejlig nem løsning på en festdag.

7 juillet 2023

UPROFESSIONELT & DÅRLIG SERVICE

Absurd dårlig service og uprofessionel opførsel. Jeg valgte at annullere min ordre inden den skulle have været leveret. Jeg havde en så dårlig mavefornemmelse efter at have snakket med ejeren omkring min bestilling og hans attitude og indstilling gjorde at der skulle jeg i hvert fald ikke have noget leveret fra. Kan på INGEN måde anbefale dette firma! Så hellere betale 500 kroner mere hos en anden leverandør som kan deres kram.

10 mai 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Bribon total service får en stjerne

Bribon total service får en stjerne, da det ikke er muligt at give mindre. Jeg havde lejet en slushice-maskine til en fest. Da vi afhenter maskinen får vi at vide, at der ikke er de ønskede farver, som vi har betalt for. Ejeren oplyser, at han kan aflevere de ønskede farver senere på vores adresse. Mandagen efter arrangementet kontakter jeg ejeren telefonisk kl 13.50 for at høre, hvornår jeg kan aflevere maskinen. Han oplyser, at maskinen skulle have været afleveret mellem kl 10.00 -11.30. Han henviser til lejebetingelserne, som er vedhæftet mailen. Tidspunkt for tilbagelevering fremgår dog ingen steder og ovenikøbet opkrævede han 450 kr ekstra, hvis jeg skulle aflevere på et senere tidspunkt. Jeg oplyser, at tidspunkt ikke fremgår, hvor han dernæst, vredt og ret ubehøvlet, siger “du kunne bare have spurgt først, hvis du var i tvivl!”. Han hæver tonen, og jeg bliver nødt til at bede ham om at snakke pænt til mig. Vi fandt frem til en løsning, og jeg endte med at aflevere maskinen på hans private adresse, men det var en kamp at komme frem til den løsning, og han var meget på tværs og hård i sin tone. Jeg har aldrig nogensinde talt med en, der var så uprofessionel som ejeren af dette firma, og derfor mister de mig som kunde.

12 juillet 2021

Ikke til at stole på

Ikke til at stole på. Få alt på skrift. Mundtlige aftaler respekteres ikke i dette firma. Er lykkelig for jeg ikke arbejdede for denne virksomhed mere end 2 uger!

11 juin 2019

Advarsel!

Advarsel!!
Har aldrig oplevet noget lignende! ☹️
Bestilte 43 stole af en specifik model til konfirmation med afhentning dagen før arrangementet. Ordren blev bekræftet af firmaet på mail samt ved telefonsamtale.
Ved afhentning, dagen før arrangementet (en helligdag), viste det sig, at der kun var 28 stole til levering.
Personalet virkede bedøvende ligeglade, ubehjælpsomme og helt uden empati. Man trak blot på skuldrene! 😳
Hvis man driver en forretning med navnet TOTAL SERVICE, så må man oppe sig og leve op til navnet!
Som kunde er man dybt afhængig af at kunne stole på sin leverandør. Vi kommer ALDRIG til at stole på eller benytte BRIBON TOTAL SERVICE igen, og vil på det kraftigste anbefale andre at finde anden og mere seriøs leverandør!

20 mai 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Sur betjening ved afhentning.

Sur betjening ved afhentning.
Ved aflevering var ejer der ikke og der var ikke styr på depositum/tilbagebetaling.
Ventede 1 time på ejer, som påstod de ikke plejede at havde modtaget dep. ( på trods af store opslag i butikken om depositum)
Efter fremskaffelsen af MobilePay kvittering , betalte de endelig dep. tilbage.
Kan ikke anbefale butikken.

26 juin 2017
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus