Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

De set zat keurig per kleur in een opbergdoos. Alle dozen zaten dan nog eens als 1 set in een grote box De gevraagd (betaalde) bouwplannen werden meegegeven. Afspraken werden gerespecteerd. Prima.

Noté 5 sur 5 étoiles

Niets dan lof voor Brick Fun! Alles verliep heel vlot en correct volgens de gemaakte afspraken. De persoonlijke aanpak maakte echt het verschil: de dag voordien kreeg ik nog een telefoontje om all... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Een vlotte en vriendelijke communicatie. Materiaal was netjes en gestructureerd bij het afhalen. De vrije data klopten niet met de website maar dat werd goedgemaakt door ons aan die andere datum 3... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. 3 des 10 meilleures entreprises de la catégorie Magasin de jouets pour enfants
  2. 3 des 6 meilleures entreprises de la catégorie Magasin de jouets

Écrit par l'entreprise

Bij Brick Fun verhuren we grote Lego sets, en heb je de keuze uit een ruim aanbod aan sets. Via de website heb je in enkele kliks je favoriete set gereserveerd en kan je aan de slag. Het bouwen van zo’n Lego set staat garant voor vele uren bouwplezier, dit voor jong en oud. Ideaal voor tijdens de vakanties of een regenachtig weekend. De sets kan je ophalen in Deinze, maar we leveren ook in een straal van 15 km (mits een vergoeding). Woon je in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, dan kan je zeker bij ons terecht voor het bouwen van je favoriete Lego set!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Super ervaring, doe het graag over.

Onlangs de Titanic gehuurd voor enkele weken. Het aanvraagformulier ingevuld online, enkele uurtjes later kreeg ik al telefoon van Ruben om af te spreken.
Perfecte uitleg gekregen van de manier van werken en hoe het terug moet gesorteerd worden.

17 mars 2024

Legoset 'De Boomhut'

Super leuke legoset. Mijn zoontje van 7 jaar heeft er enorm van genoten om dit in elkaar te zetten! Heel goede service en vlotte huurprocedure. Een echte aanrader!

17 mars 2024

Uren bouwplezier

Vlotte communicatie. De set krijg je mee in een nette doos. Alles zoals verwacht. Onze zoon beleefde uren bouwplezier! En dat tegen een voordelige prijs. Het perfecte middel om de vele schermen even te vergeten.😀

17 février 2024
Avis spontané

Zeer correct

Zeer correcte ervaring. Duidelijke communicatie op voorhand, propere Legoset, waarborg correct afgehandeld. Onze dochter was superblij met de Legoset!

25 janvier 2024

Topervaring!

Zeer duidelijke afspraken, vriendelijk onthaal. De set zit mooi verpakt per kleur in afzonderlijke doosjes, allemaal heel netjes. Zeker de moeite waard als je eens een grote lego set wilt maken maar niet wil kopen.

25 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Vlotte afhandeling bij het afhalen en…

Vlotte afhandeling bij het afhalen en terugbrengen.
Er waren in het pakket 2 blokjes te weinig. Ik heb dit per e-mail gemeld.

De kinderen hebben zich urenlang geamuseerd.
Zeker voor herhaling vatbaar!

5 janvier 2024

Réponse de Brick Fun

Bedankt Catherine voor de leuke reactie! We proberen zo goed mogelijk de sets te controleren en ontbrekende stukjes terug aan te vullen. Met jullie feedback komt dit zeker goed!

Leuk dat zowel het bouwen als het spelen vol amusement was!

Vriendelijk

Vriendelijk en duidelijk communicatie

30 décembre 2023

Réponse de Brick Fun

Bedankt Veerle voor de fijne reactie!

Vlotte communicatie

Vlotte communicatie. Flexibel om de set terug af te leveren. Tof concept. Leuke sets.

26 novembre 2023

Réponse de Brick Fun

Bedankt Domien voor de positieve reactie! We zetten ons in om zo goed mogelijk te communiceren en alles zo vlot mogelijk, in samenspraak met de klant, te laten verlopen. Houd zeker onze socials/website in de gaten, we blijven investeren in nieuwe en leuke sets!

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerste keer lego gehuurd en dit is me…

Eerste keer lego gehuurd en dit is me heel goed bevallen. Heel duidelijke uitleg gekregen en een top ontvangst. Ik heb dit meteen aangeraden aan mijn neefjes die van lego houden!

15 novembre 2023

Réponse de Brick Fun

Bedankt Iris voor de toffe reactie en om je neefjes enthousiast te maken!

Heel leuk

We huurden al 2x een set. Netjes in orde, duidelijke afspraken. Top! Tip: reken wel voldoende tijd voor je bouwwerk 😉

3 novembre 2023
Avis spontané

Réponse de Brick Fun

Bedankt Marjolijn voor de reactie! We zijn altijd heel blij met leuke feedback! We proberen met duidelijke afspraken een zo’n vlot mogelijke service te verlenen.

Afbreken neemt inderdaad heel wat tijd in beslag, maar met wat hulp van wat familieleden gaat het altijd wat sneller 😉!

Top!

Heel last minute nog een set gehuurd om de vrije week na de examens een fijne invulling te geven. Snelle reactie, vlot contact. Alles prima geregeld. Blokken zijn duidelijk gesorteerd per kleur en zitten in een stevige box.
Intussen al een andere set gehaald waar mijn tiener vele uren plezier zal aan beleven. Zowat het enige waarvoor hij met plezier zijn computer laat staan ;-)
Handig om toch grote sets te kunnen bouwen zonder deze te moeten aankopen.

30 juin 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus