Als freelance editor werk ik inmiddels al een tijd samen met BrightQontent. De communicatie over opdrachten is altijd snel, helder en efficiënt. Ik krijg altijd doelgerichte en kwalitatieve beelden... Voir plus

Sinds een aantal jaren werken we als marketingbureau met BrightQontent samen. Een super fijne samenwerking waarbij hun team ons voorziet van sterke content voor onze klanten. We bevelen hen zeer a... Voir plus

Als je het gevoel hebt dat je content creator deel is van het team dan komt het goed. Dat is in ieder geval onze ervaring. Valentijn is tegelijkertijd inmiddels een enthousiaste klant dus dat helpt. W... Voir plus

Ik ken valentijn al 10 jaar en werk al die jaren plezierig met hem samen. Voor ons bedrijf Advision Media maakt BrightQontent het e.e.a. en dat ziet er altijd er goed uit. Valentijn geeft een goede ki... Voir plus

1. Agence de communication pour les réseaux sociaux

Wij creëren authentieke & creatieve content, met een core missie in het bouwen en onderhouden van sterke en duurzame relaties tussen merken en hun klanten.

4,6

4,6

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Een fantastisch bedrijf!

Al een langere periode in samenwerking met Brightqontent. Wat een fantastisch, bruisend en jong dynamisch bedrijf die altijd openstaan voor vernieuwing, verbetering maar bovenal een goede communicatie! Hun passie en liefde voor dit vak spat er telkens weer van af. Wij zijn enorm tevreden en blij met hen en hopen op vele succesvolle jaren samen.

10 juillet 2023

Fijne samenwerking en top kwaliteit video

Team van BrightQontent heeft ons geholpen met het opzetten van een promo/aftermovie van ons talentenprogramma. Onze Scrum Masters in spé hebben een jaar lang bij de Rabobank ervaring opgedaan en dit moest gevierd en gefilmd worden. We zijn hartstikke blij met de samenwerking en het opgeleverde product.

1 mars 2023