Heel goed krachtige community met veel…
Heel goed krachtige community met veel ervaring, zeker aan te raden als je meer wilt te weten te komen over de crypto wereld. - CJ.
Bij Brightstarforex zoeken we namelijk gedreven mensen , we leren niet alleen mensen traden en de juiste mindset krijgen maar ook mensen met wie wij samen kunnen investeren in het toekomst.
Moerbroek 28, 2270, Herenthout, Belgique
Als iemand die sinds dag 1 bij de community zit, kan ik met veel vertouwen zeggen dat Brightstar één van de meest leerrijke communities is omtrent investeren.
In tegenstelling tot vele andere instanties probeert leandro jou echt iets te leren.
De onderwerpen mindset, trading en leven worden veel besproken en je ziet dat hij echt moeite doet om je wat bij te brengen.
Hij is zelf een bekwame en ervaren trader en stelt altijd kwaliteit boven kwantiteit! ✌🏻🤝🏻
Mijn interesse in de financiële markt is begonnen toen ik begon met de aandelen markt. Steeds leerde ik op mezelf meer en meer. Na een tijd ontdekte ik de Forex markt kennen en mijn interesse bleven maar stijgen. Na heel wat opzoek werk kwam ik erachter dat een groot deel van de traders niet winstgevend konden traden. Hierdoor had ik het besluit genomen om lid te worden bij Brightstar Forex doordat je hier persoonlijk wordt begeleidt. Als ik hier op terug kijk ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Door de wekelijkse updates, leerzame 1 op 1 sessies en interessante stages ben ik als trader verder gekomen dan wanneer ik dit alleen heb gedaan. Zonder twijfel kan ik zeggen dat dit één van de beste investeringen is geweest die ik heb gedaan. Doordat we ook leren over mindset en de groep traders waarmee we samen komen krijg ik nog steeds een boost van motivatie om door te zetten.
Top community, met een heel ervaren mentor die veel moeite steekt in zijn leden. Waarde die je ervoor terug krijgt is onbeschrijfelijk.
Brightstar en zijn waardevolle community heeft mij een enorm veel geleerd, en vooral inzicht gegeven op de verschillende markten die de wereld doen draaien.
Of je nu een beginner of gevorderde bent, Leo staat voor je klaar om je tal van nuttige weetjes, tips en strategieën te leren kennen, en je hier stap voor stap mee te begeleiden.
Let op! Deze kennis heeft onze mentor niet zomaar gekregen, en heeft vele jaren, hard werk & onderzoek gekost, wat hij ook van jouw verwacht!
De middelen en ''know how'' krijg je tot je beschikking, de resultaten komen niet vanzelf.
Dit is volledig aan jou!
Klaar om de handen uit de mouwen te steken?
Ik had geen interesse in investeren, laat staan traden tot ik Brightstar ontdekte. Een privé community met een geweldige mentor dat me dagelijks kan bijsturen is goud waard!
Brightstarforex is niet gewoon een community, het is veel meer dan dat. Er worden wekelijkse live-sessies gehouden, dagelijkse berichten in de groep gezet, gratis 1 op 1 meetings,… Dit moet je niet enkel zien als extra verdienste, maar eerder mentale vooruitgang. Jouw doorzettingsvermogen wordt hier enorm op de proef gesteld en zonder je het weet zet je hier garantie stappen in. Leandro helpt jouw enkel als hij ziet dat jij ook moeite doet, het is dus écht een tweerichtingsverkeer. Ik zou zeggen, blijf niet achter en verken deze nieuwe toekomst.
Je kan hier zowel terecht als startende ondernemer als iemand die al wat meer ervaring heeft.
Ik ben nu reeds een jaar lid. Ik ben begonnen zonder kennis maar ik dacht dat ik het al wist.
Hiervoor was ik al lid bij een andere community en dat gaf mij de waan dat ik het allemaal wist.
Ondertussen heb ik hier zoveel bijgeleerd dat ik zelfs niet meer opensta voor andere communities. De bedoeling van Brightstar is om het zelf te leren er wordt je hier niks voorgekauwd. Er is geen ruimte voor poespas. De nodige lessen en opvolging is voorzien. Met andere woorden : Het is geen community voor moonboys maar voor harde werkers.
Al ben ik zelf niet meer echt actief in de community (dit door persoonlijke redenen). Steekt de mentor van brightstarforex wel zeer veel tijd en moeite in zijn groep. Je kan bij hun altijd terecht voor vragen, ook de 1op1 sessies zijn zeer waardevol & hebben mij echt wel meer inzicht gegeven in het reilen en zeilen van de markt.
Een aanrader!
traden & mindset is niet zo maar iets je moet
er bij de juiste persoon voor zijn, Leandro
is hier de juiste en geschikte persoon
voor met zijn jaren ervaring deelt hij dit met ons
zo dat wij aan onze eigen toekomst werken
ben hem hier elke dag dankbaar voor
DOOR WERKEN BLIJVEN WERKEN VERDER WERKEN!
Zelf ben ik ook al even lid van de community. Wat mij erg aansprak was de hulp die je als totale nieuweling geboden kreeg. 24/7 bijstand van de mentor, een actieve community en een website boordevol leermateriaal! Ik had nooit gedacht dat ik naast businesspartners, ook vrienden voor het leven zou maken. Een echte aanrader dit
Ik zit bijna een jaar in de community waar ik nog geen spijt van heb gehad. De waarde die ik heb geleerd en mee heb gekregen is enorm veel waard. Als je wilt bijleren over financiële markten ben je hier op de goede plek.
En savoir plus sur les différents types d'avis.