Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service, hurtig behandling af ordren og dermed hurtig levering. Kvaliteten er altid i top og er mit go to sted når jeg skal handle ind til nye broderingsprojekter! Priserne er mere end... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bevares, det er ikke første gang jeg efterlader 5 stjerner her hos Trine, men hun kan simpelthen heller ikke roses nok! Hver gang der tikker en sms ind om at der nu kan hentes en pakke i pakke... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

…så skal du bare handle hos Broderisten. Stort udvalg af broderitilbehør og altid med en personlig hilsen i pakken: Denne gang bag på en hedengangen opskrift på “Hongkong-mørbrad med ris” med tilhøren... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de couture et de broderie
  2. Boutique de loisirs créatifs
  3. École d'artisanat
  4. Cours de couture

Écrit par l'entreprise

Sy skævt sammen med Broderist! Broderi-workshops med fokus på crazy korssting, fedt samvær og ro i skallen. Det er også her du finder fede og helt anderledes broderimønstre.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Lynhurtig levering

Jeg fik, hvad jeg havde bestilt, og det gik lynhurtigt. Tommel op!

27 octobre 2025

Kære Jannie
Tusind tak for de fem flotte stjerner! Skøøøønt med tommel top op, tak :)

Min go to shop

Super god service, hurtig behandling af ordren og dermed hurtig levering.
Priserne er mere end fair og har et fantastisk stort udvalg af alt hvad der skal bruges, om du så starter et nyt stort projekt eller skal lave en lille gave.
Jeg har handlet her flere gange og ikke én gang er jeg blevet skuffet eller har det mindste at sætte en finger på.

30 octobre 2025

Kære Sandra
Tusind tak for den fantastiske anbefaling!! Man skulle tro jeg havde betalt for den ;)
Hvor er jeg bare glad for at du er så godt tilfreds! Tusind tak for at dele :)

Hurtig levering.

29 octobre 2025

Kære Irene
Tusind tak for de fem flotte stjerner! Hvor er jeg glad for at du er tilfreds :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flot indpakket med personlig…

Super flot indpakket med personlig hilsen. Dejligt at der stadig er tid til et personligt indslag 🤩

29 octobre 2025

Kære Annemette
Tusind tak for en alletiders anbefaling! Den er jeg satme glad for :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super effektivt og lækker service med…

Super effektivt og lækker service med ord med på vejen - gav smil på læben 😍

27 octobre 2025

Kære Mathilde
aaarhmen hvor er det fedt at du er tilfreds med Broderist-kiosken :)
Tusind tak for at dele samt drysse med flotte stjerner!

Bedste broderi butik

Altid en stor fornøjelse at handle her.
Lækre produkter og hurtigt levering.

Kære Jeanette
Tusind tak for de fem flotte stjerner! Hvor er jeg bare glad for at du er godt tilfreds med kiosken og at du orkede at dele :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bruger altid Broderist når jeg mangler broderigarn eller tilbehør. Super service - jeg er fuldt ud tilfreds. Det er også hyggeligt at afsendelses-kuverterne er super cute, og man får et hyggeligt kort med hver gang.

1 août 2025
Avis spontané

Kære Jeanne
tusind tak for stjerneregn og skøn anbefaling!
Du får sgu også fem stjerner af mig :)

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Selma styrer

Kære Lis
Tusind tak for stjernevrimlen! Selma er igen månedens medarbejder :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt i handlen var til perfektion.

Alt i handlen var til perfektion.
Jeg er vild med den personlige hilsen der
Blev sendt med i min pakke.
Mvh.
Michael Enggaard

26 septembre 2025

Kære Michael
Tusind tak for stjerneregnen! Hvor er det fedt at høre at du er godt tilfreds :)
Tak for at dele!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er så skønt at modtage en pakke

Det er så skønt at modtage en pakke, hvor der er gjort noget ud af indpakningen. Jeg kan kun anbefale at man handler her.

Kære Sine
Årh tusind tak altså!! Jeg elsker også selv, når der er gjort noget ud af pakkerne, så det er FEDT at du har det på samme måde :) Tusind tak for at dele!

Hurtigt nemt og bekvemt

Hurtigt nemt og bekvemt

Kære Jeanette
Tusind tak for den dejlige stjerneregn :)
Det lyder jo næsten som en reklame for Ritter Sport ;)
Skøøøønt!!!

Jeg er så tilfreds

Jeg er så tilfreds. Fik en lækker pakke med et dejligt broderi-kit lige til at gå til...

Kære Annie
Hvor er det bare skønt at høre! Tusind tak fordi du tog dig tid til at kaste stjerner i nakken på mig :) Rigtig god fornøjelse!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og fint indpakning og…

Hurtig levering og fint indpakning og en personlig hilsen med i pakken.

Kære Marianne
Af hjertet tak fordi du tog dig tid til at drysse stjerner udover mig!!
Så dejligt at du er godt tilfreds :)

Altid en fornøjelse

Altid en fornøjelse. En shop med "personlighed" og god kundeservice.

28 août 2025

Réponse de Broderist.com

Tusind tak for den dejlige anbefaling og den flotte stjerneregn :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus