Bröring Slaapcomfort Amsterdam Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn overgestapt van een Treca de Paris Platinum. Het Freshbed is minstens even goed afgewerkt en slaapt voor ons beter. Heeft een erg goede matras. Het bed is merkbaar frisser en het zwee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super tevreden met mijn nieuwe bed van Broring! Ik ben ontzettend goed geholpen en er werd echt met mij meegedacht. Het advies was top en het bed slaapt heerlijk. Zeker een aanrader!

Noté 5 sur 5 étoiles

Een tijdje geleden hebben wij op vakantie in Engeland op een matras geslapen die we fantastich vonden. Terug in Nederland hebben we contact opgenomen met Bröring omdat we zagen dat zij dit merk - Harr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend tevreden over de uitstekende service van Bröring in Amstelveen. 17 jaren geleden kocht ik daar een Schramm-bed met elektrische bediening. Kort geleden werkte de bediening helaas ni... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles de chambre à coucher
  2. Magasin de meubles

Écrit par l'entreprise

Ontdek de wereld van Bröring voor gezond slapen en mooi ontwaken, vol ideeën en inspiratie over slapen, ontspannen en genieten. Bröring verzekert u van een royale keuze uit bijzondere en gerenommeerde merken op het gebied van slaap- en kastsystemen, woontextiel en -accessoires, bed- en badlinnen, dekbedden en kussens.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

25 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Advies voor bed

Ik werd uitstekend geadviseerd door medewerker Igor van den Hout. Hij gaf objectief advies, vroeg door naar wat ik precies wilde en kwam met een aantal inzichten die voor mij compleet nieuw waren. Een fijne winkel waar ik vaker spullen heb gekocht en graag terugkom. Degelijk met traditie zoals er niet een tweede is in Amsterdam. Echt een winkel waarvoor je graag naar het Gelderlandplein komt.

6 juin 2021

5 sterren, Persoonsgebonden

Prachtige winkel,mist wel wat passie. Wel jammer van het ontvangst. Na 10 minuten moesten we nog zelf groeten terwijl er 3 man/vrouw op de werkvloer aanwezig waren. Eenmaal afgedaald naar de beneden verdieping krijgen wij een zeer hartelijk ontvangst van Igor. Een prettig ongedwongen gesprek met een vakman, daar mogen jullie trots op zijn!

2 juin 2021

Freshbed

We hebben een freshbed gekocht. Door de luchtzuivering ben ik sindsdien van mijn ochtendhoest af. De prijs was even slikken maar we willen nooit meer iets anders.

24 avril 2021

Great experience, nice products

Igor is really one of the best sales advisors I ever met. Very informative with strong attention to details and with perfect timing. The products offered by Bröring are of the highest quality, which obviously comes with a hefty price tag and that makes the choice very difficult.

19 avril 2021

Fantastisch Celso de Lemos

Dekbedovertrekken en hoeslakens van Celso de Lemos ( best of the best) op maat laten maken Geweldig geadviseerd door Eric, op al onze wensen werd positief ingespeeld. In het verleden ook al VI Spring bedden gekocht, mooie badjassen, handdoeken etc, kortom Bröring is wat ons betreft de top!

7 avril 2021

Supergoed dekbed

Persoonlijk contact gehad met de verkoper. Keurig netjes geholpen. Gebeld dat mijn dekbed klaar lag. Opgehaald op het afgesproken tijdstip. Super service .
Dank. Rosa Monne Beesemer

23 février 2021

voortreffelijke service

wij zijn geadviseerd door Igor van den Hout. Uiteindelijk gekozen voor een Stramm combinatie dat passend voor ons beiden is. Zijn objectieve advies werd zeer op prijs gesteld en kosten nog moeite gespaard om ons correct te informeren. Zijn after-sale is meer dan noemenswaardig. En Broring heeft een tevreden klant. Bravo !

20 février 2021

Well done anyway

Enquired for two matresses for my parents who bought a bed at Bröring 25 years ago. Igor responded very quickly, asked for specific details and came with an offer. Because of urgency versus long delivery time, an temporarely alternative was found elsewhere. However when letting Igor know, he was still kind and understanding. Something that is not always a sure thing in my experience. So not yet a sale, but the service will not be forgotten.

15 février 2021

Uitstekende voorlichting en service

Uitstekende voorlichting en service. Men neemt uitgebreid de tijd voor je om alles uit te leggen en uit te proberen.
Komt afspraken na en bellen na een week op om te vragen of het matras bevalt.
Slapen als roosjes!!!
Dank je wel Igor voor alles.
Wij kunnen Broring aanbevelen!!

8 février 2021

Servicegericht en zeer deskundig

Wij kochten voor het eerst bij Bröring zowel een bed als beddengoed. Heel goed geadviseerd zowel over het bed als het beddengoed. De aflevering gisteren was super, servicegericht, op tijd en deskundig. Wij blijven klant. Anita

29 janvier 2021

Heel fijn telefonisch geholpen

Heel tevreden over de telefonische dienstverlening van Bröring! In deze tijd kan je lastig even langs de winkel, dus vandaar dat ik voor advies gebeld heb. Door de rustige en duidelijke uitleg ben ik ook heel goed geholpen! Geen salespraatje, echt oprecht geholpen.

18 janvier 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

Heel prettig geholpen in de winkel

Heel prettig geholpen in de winkel. Alle tijd voor ons genomen om de juiste keuze te maken. We zijn wel 3x geweest om elke keer weer opnieuw de matrassen te proberen. Daarbij werden wij heel vakkundig geholpen.
Aan de aflevering werd veel aandacht geschonken om het allemaal goed te laten verlopen. Kortom, wij zijn super tevreden!

25 décembre 2020

Fantastische matrassen.

Deskundig advies van de verkoper, bovendien neemt hij alle tijd voor je. De matrassen die ik bij Bröring heb aangeschaft zijn in één woord fantastisch! Hetzelfde geldt voor de geleverde hoezen van Egyptisch katoen voor de matrassen, ze zijn heerlijk zacht!

18 décembre 2020

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus