Brothers Sverige Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Jättebra service från han i affären. Bra priser till fina produkter. Var i en affär i Göteborg och dom hade inte längden, 36, han sa gå på nät för har vi.

Det var lätt att beställa, och det gick väldigt snabbt att få mina varor. Helnöjd med köpet. Lite synd var det att plaggen kom i olika paket så jag fick hämta dem i omgångar då jag inte va uppmärksam... Voir plus

Jag beställde en vara som jag skulle hämta i närmsta butik. Jag skulle få avisering när varan anlänt butik. Jag fick ingen avisering, istället fick jag titta på "följ din order". När jag skulle hämta... Voir plus

Jag brukar handla på brothers på Marieberg, Örebro. Det finns alltid något där, men inte dom här byxorna, Brukar köpa saker som inte finns via butiken på plats (så dom får köpet) på deras dator.

1. Magasin de vêtements pour hommes
  2. aussi dans
  3. Magasin de vêtements
  4. Magasin de vêtements pour enfants
  5. Magasin de vêtements pour femmes
  6. Magasin de vêtements vintage

Fri leverans vid köp över 599 kr. 365 dagars returrätt. Snabb Leverans. Returnera i alla våra butiker. Fri retur på alla köp

Bien

TrustScore 4 sur 5

219 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

205 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kanon

Snabbt, enkelt och smidigt!

15 août 2026

Réponse de Brothers Sverige

Tusen tack! 😊 Vad roligt att höra att du upplevde allt som snabbt, enkelt och smidigt. Det är precis så vi vill att det ska kännas!

Det är bra kvalitet med kläder och…

Det är bra kvalitet med kläder och snabba med leverans 📦

14 août 2026

Réponse de Brothers Sverige

Tack så mycket! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med kvaliteten på kläderna och att leveransen gick snabbt. Det uppskattar vi verkligen! 📦✨

Jag brukar handla på brothers på Marieberg i Örebro .

Jag brukar handla på brothers på Marieberg, Örebro.
Det finns alltid något där, men inte dom här byxorna,

13 août 2026

Réponse de Brothers Sverige

Tack för att du delar med dig! 😊 Vad roligt att höra att du brukar handla hos oss på Marieberg och att du även använder butikens hjälp när det du söker inte finns på plats. Vi uppskattar verkligen att du väljer att handla hos oss!

Réponse de Brothers Sverige

Tack så mycket! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med våra produkter och att leveransen gick smidigt. Hoppas vi får se dig igen snart!

Kvalitet och snabb leverans

Bra kläder och fina som vanligt, och snabb leverans när jag provade beställa online och inte fysiskt i butik.

4 août 2026

Réponse de Brothers Sverige

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både kläderna och den snabba leveransen. Hoppas vi får se dig igen snart, både online och i butik!

Längre leveranstid än utlovat

Betydligt längre leveranstid än utlovat, skickades från deras lager i Köpenhamn 5 dagar efter att jag la beställningen. Fick dock bra hjälp i butiken i Uppsala att returnera och byta till en annan kavaj. Butiken får 5/5, leveranstiden och webhanteringen får 2/5.

7 août 2026

Tack för din recension!

Vi beklagar den förlängda leveranstiden. Paketet fastnade tyvärr över en helg och levererades därför först den tredje vardagen efter att det skickades.

Tack också för de fina orden om vår butik i Uppsala – vi ser självklart till att de förs vidare! Vi hoppas att du blev nöjd med din nya kavaj.

Vänliga hälsningar
Brothers

Réponse de Brothers Sverige

Tack så mycket! 😊 Vad skönt att höra att returen hanterades snabbt och smidigt. Det uppskattar vi verkligen!

Lätt att shoppa och smidig leverans

Lätt att shoppa och smidig leverans

7 août 2026

Réponse de Brothers Sverige

Tack så mycket! 😊 Vad roligt att höra att du tycker det är enkelt att shoppa hos oss och att leveransen gick smidigt. Det uppskattar vi verkligen!

Snygga och sköna kortbyxor i…

Snygga och sköna kortbyxor i manchestertyg - Junk de Luxe.
Dock inte nöjd med storleken. Beställde Large men modellen är liten i passformen. Som en Medium. Vilket inte nämns För att de skall passa krävs en XL. Har f.ö. inga andra shorts i XL. Bara L och M.
Snabb och smidig leverans och betalning.

13 juillet 2026

Tack för din recension!

Vi beklagar att shortsen upplevdes som små i storleken. Vår kundservice hjälper alltid gärna till med exakta mått för den specifika varan, om du är osäker på storleken.

Tack också för de fina orden om vår snabba och smidiga service!

Vänliga hälsningar
Brothers

Köpte tröjor som såg bra ut på bilderna…

Köpte tröjor som såg bra ut på bilderna och uppfyllde mina förväntningar till 100%, smidigt att beställa, bra storleksguide och leverans enligt det som sagts. Toppen

6 août 2026

Réponse de Brothers Sverige

Stort tack för din fina recension! 😊 Vad roligt att tröjorna levde upp till dina förväntningar och att både storleksguiden, beställningen och leveransen fungerade så bra. Det gläder oss verkligen att höra! 🙌

Super!

Superbra tycker jag

3 mai 2026

Réponse de Brothers Sverige

Tusen tack för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du är så nöjd. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme! ⭐

Good and helpful service

Good and helpful service, however, it would be far more helpful for customers to have a measurable sizing chart - M, L, XL etc is totally meaningless and varies from shop to shop and brand to brand.

3 août 2026

Réponse de Brothers Sverige

Thank you for your feedback! We’re glad you found our service helpful. For future purchases, you can find a detailed size guide under the “Passform och storlek” tab, where you can check the measurements to help you choose the right size. We hope this makes your next purchase even easier! 😊

Bra varor

Bra varor. Önskar snabbare leverans. Älskar näthandlare där man får varan dagen därpå.

2 août 2026

Hej Henrik.

Tack för din feedback, som vi gärna tar med oss.
Vi skriver på vår hemsida att leveransen kan ta 2–4 vardagar. Om paketet är längre under transport är du naturligtvis välkommen att kontakta vår kundservice.

Trevlig dag.

Fina varor som var 2st cardigans i 100%…

Fina varor som var 2st cardigans i 100% bomull vilka överensstämde med bilderna och levererades inom en snar rimlig tid.

11 août 2026

Réponse de Brothers Sverige

Tusen tack för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med dina cardigans och att de motsvarade dina förväntningar. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! ⭐

Snabbt och bra

Snabb leverans. Bra kvalitet på produkterna.

31 juillet 2026

Réponse de Brothers Sverige

Härligt att höra att du är nöjd! Vi är glada över att leveransen gick snabbt och att produkternas kvalitet levde upp till dina förväntningar. Tack för att du delar med dig av din upplevelse! 😊

Snabb o smidig leverans

Snabb o smidig leverans. Produkten mötte mina förväntningar

31 juillet 2026

Réponse de Brothers Sverige

Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att produkten motsvarade dina förväntningar! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme – det uppskattar vi verkligen. 😊

Snabb leverans av t-shirts med bra…

Snabb leverans av t-shirts med bra kvalitet.

30 juillet 2026

Réponse de Brothers Sverige

Kul att höra att du blev nöjd med dina t-shirts och att både kvaliteten och leveransen motsvarade dina förväntningar. Tack för ditt fina omdöme! 😊

Shorts

Härliga shorts

29 juillet 2026

Hej Svenne,

Tack så mycket för din recension!

Vad roligt att höra att du gillar shortsen. Vi hoppas att du får mycket glädje av dem!

Julie