Brugtvare Terminalen Avis

3. Magasin d'ameublement et de décoration
  4. Magasin de design et de décor intérieur
  5. Magasin de meubles de salon
  6. Magasin de mobilier ancien

Informations provenant de diverses sources externes

Unik secondhand butik fyldt med retro-, design-, og genbrugsting. Vi har fyldt 1500m2 med alt fra møbler, lamper og elektronik til glas, porcelæn og keramik til din boligindretning - Spændende designermøbler fra bla. Finn Juhl, Wegner og Arne Jacobsen ...

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Har lige været der....det er dyrt meget…

Har lige været der....det er dyrt meget dyrt og da jeg spurgte om jeg måtte se hvad cd de spillede i butikken.fordi jeg godt kunne tænke mig den ...fik jeg nej det gjorde de ikke i .selv om jeg stod lige ved siden af cd afspiller og nok skulle starte den samme sted igen...

27 septembre 2026

Useriøs forretning.

Useriøs forretning.
Jeg ringer og snakker med Peter i forbindelse med salg af møbler fra et dødsbo. Vi aftaler jeg sender nogle billeder og så vender han hurtigt tilbage.
Her et par uger senere har jeg ikke hørt fra ham, og han svarer ikke telefonen til trods for forsøg flere gange dagligt.
Det er helt fair, at han ikke ønsker at købe møblerne, man han kunne som minimum svare - en sms havde været nok.

21 octobre 2025

Kunne ikke se nogen pris på en kuglepen…

Kunne ikke se nogen pris på en kuglepen og heller ikke nogen på et kuglepen og fyldepen sæt. Spurgte efter pris. Personalet sendte en besked til stand 23. Jeg ventede på svar. Blev enige med personalet om at de fik mit mobilnummer. Så de kunne ringe, når de havde fået en pris. I dag 14 dage efter tager jeg derover, men personalet kunne ikke finde kuglepen og fyldepen. Brugtvareterminalen havde heller ikke ringet til mig, som aftalt.

10 août 2025

Alt for dyrt

Alt for dyrt. Nogle ting er dyrere end ny pris og en del af tingene er skammel. Det meget svært for ikke at sige umuligt at gøre en god handel.Har været der 2 gange men vil ikke bruge mere tid og energi på dette sted..

16 juin 2024

Jeg bruger brugtvare terminalen meget…

Jeg bruger brugtvare terminalen meget og har fundet mange spændende ting
Men omkring deres design møbler skal i være meget opmærksom inden i køber noget
Jeg købte 2 7 stole fra fritz Hansen blå der stod på nederste etage
Man kunne ikke umiddelbart se der var noget i vejen med dem..der var heller ikke advaret imod noget
Indtil jeg kom hjem og nogen siger..De to stole er knækket i ryggen i krydsfiner pladen da ryggen var for blød så de er farlige at sidde på
Og ganske rigtig
De var gået Op i limningen i siden hvor den bøjer ned til sædet man ikke kunne se ved køb
Det ved sælger jo godt det her
Så det er at fuppe kunder
Så det var penge ud af vinduet
Så tjek alt efter derude fra

28 avril 2024

Fandt lige ud af at BrugtVareTerminalen…

Fandt lige ud af at BrugtVareTerminalen har en hjemmside, så derfor disse rosende ord om stedet; altid billige fund, specielt onsdag kl 11, når alle indsættere kommer med friske vare, der kan man altid gøre en god handel

15 novembre 2018

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit