Jag är oerhört nöjd med Bruno Wipes! Produkterna håller hög kvalitet, känns sköna och effektiva att använda. De gör verkligen vad de lovar och det är också en väldigt snygg förpackning. Beställning... Voir plus
Dem säljer våtservetter: 1 paket á 144st kostar 199:-(0,72öre per st) 2 paket á 288 st kostar 399:-(0,82öre per st) 3 paket á 432 st kostar 499:-(0,86öre per st) Är inte detta mycket vilseledande?... Voir plus
Bruno wipes är våtservetterna som är designade för att kunna spolas ner i toaletten efter användning. Med en skonsam fuktig formula på mjuka servetter är Bruno wipes den perfekta avslutningen efter ditt nästa toalettbesök.
Demande des avis aux clients
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Stopp i avloppet
Köpte ett 3-pack. Jag är nog den enda i vår familj av 5 som använde dessa. Och direkt fick vi problem med dålig avrinning i avloppet, provade propplösning flertalet gånger utan resultat och fick tillslut ta ut en spolbil. Problem upphörde när servetterna var slut. Känns inte som en tillfällighet
Quick delivery and really good idea…
Quick delivery and really good idea with flushable wipes.
Plastindustrin förnekar sig inte
Plastindustrin förnekar sig inte. Först har de fått alla att tro att bioplast bryts ner i naturen. Och nu vill de göra samma sak i våra avloppsnät. Istället för toapapper lanseras nu våtservetter som är "spolbara". I alla fall enligt deras egna tester, som är genomförda av nonwoven-industrin själva. Den samlade bedömningen från VA-branschen är så vitt jag kan bedöma betydligt försiktigare. Våtservetter har inte i toaletten att göra. Så, håll utkik på de här produkterna! Risken är att vi snart kommer uppleva allvarliga problem i våra reningsverk och ledningsnät till följd av en ökad användning av våtservetter.
Lite för fragila
Tanken är mycket bra men de går sönder för lätt när man tar dem ur förpackningen
Spola inte ner i toaletten
Går inte att spola ner och kan förstöra avloppsrören på längre sikt. Det finns bra trådar om det på reddit som man får fram om man googlar på flushable wipes. Skulle vara skeptisk till en tillverkare som påstår annat oavsett certifieringar och tester. Spola inte ner nåt annat än toapapper!
Älskar att dessa går att spola ner i…
Älskar att dessa går att spola ner i toaletten. En aning svåra att få upp i förpackningen bara.
Snabb leverans MEN jag tror inte att…
Snabb leverans MEN jag tror inte att dessa är så bra att spola ner då jag har testat att lägga dessa i vatten i nästan två veckor och de löser inte upp sig alls. Toapappret däremot som jag la bredvid började lösa upp sig efter en vecka ungefär.

Vilseledande prissättning
Dem säljer våtservetter: 1 paket á 144st kostar 199:-(0,72öre per st)
2 paket á 288 st kostar 399:-(0,82öre per st)
3 paket á 432 st kostar 499:-(0,86öre per st)
Är inte detta mycket vilseledande? Ska jag beställa flera 1 pack för att få ett lägre pris liksom? Det borde rimligtvis gå åt andra hållet och bli billigare när en köper flerpack. Hoppas fler blir uppmärksamma på denna prissättning!

Réponse de Bruno wipes
Riktigt bra produkt som dessutom både…
Riktigt bra produkt som dessutom både är en snygg inredningsdetalj i badrummet men får också plats i handväskan när du är på språng. En produkt jag inte trodde att jag behövde förrän jag testade den. Nu är jag fast. Rekommenderar alla!
Aldrig känt mig fräschare 🥰
Riktigt nöjd!!
Rekommenderar stark dessa wipes!! Perfekt size på förpackningen, passar både i badrumsskåpet och i väskan. Den är även snygg nog att ha framme! Är riktigt nöjd och så skönt att man kan spola ner de i toaletten direkt!! 😍
Grym produkt med den snyggaste…
Grym produkt med den snyggaste designen. Sååå nöjd! ☺️

Riktigt sköna wipes
Riktigt sköna wipes, passar perfekt till barn också som inte kan torka sig själva, sen bara slänga ner i toaletten, GOLDEN 🙌

Jättenöjd
Jättenöjd! Nice med wet wipes i snygg förpackning som man gladeligen har framme i badrummet! Gör toabesöken lite trevligare! Kommer köpa igen!

Réponse de Bruno wipes
Snygg förpackning och snabb leverans
Snygg förpackning och snabb leverans. Kommer köpa igen!

Levererar på löftet!
Beställningen gick snabbt och leveransen kom i tid. Kundservicen är toppklass – hjälpsam och snabb med svar. Jag kan varmt rekommendera Bruno Wipes och kommer definitivt köpa igen!