Brush Buddy Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har tidligere givet jer fem stjerner, nu bliver det fire, for den sidste børstetype er jeg ikke fan af. Vi har lige fået leveret to nye børster, de er heldigvis af den gamle type (med zigzag) hele... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering (dog har DAO´s tracking service problemer, idet den efter at pakken kom til sorteringsanlægget i Erritsø ikke længere blev opdateret). Tandbørsten virker til at være i god kvalitet.... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg har tidligere givet Brushbuddy.dk en dårlig anmeldelse på grund af deres kundeservice, som ikke svarede på mine mails, trods de lover svar inden for 4 timer. Jeg skrev en mail den 6. december, m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt koncept indenfor tandbørstning, flot design og virkelig rart at tandbørste hovederne ankommer uden at jeg behøver at gøre noget som helst

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lækkert produkt

Lækkert produkt, hurtig levering

23 mars 2023

Hej Michael!

Tusind tak for din anmeldelse :-)

Vi er glade for at høre at du er glad for din nye tandbørste!

Hurtig levering. Rigtig god børste

15 mars 2023

Réponse de Brush Buddy

Hej Lars og tak for din anmeldelse af os! :-) Super godt at høre, at du er tilfreds med levering og din nye tandbørste!

Rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt produkt — og kundeservice!

Meget happy med mit produkt så langt, efter et par måneders brug.

Havde et problem med opladning på en ud af de 2, vi købte. Efter å ha snakket med kundeservice, viser det sig at det er laderen, der er noget galt med.

Brush Buddy sender ny, med det samme — super!

27 mars 2023

Hej Vegar! :-)

Tusind tak for din anmeldelse af os! Det er godt at høre, at vi fik løst dit problem med opladeren. Vi er selvfølgelig også glad for at du er tilfreds med tandbørsten samtidig.

Rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste service og tandbørste ever

Den bedste service og tandbørste ever!
Jeg er overrasket over hvor vild den tandbørste er! 😃

1 mars 2023

Réponse de Brush Buddy

Tusind tak for din anmeldelse Kenny!

Vi er glade for at høre at du er glad for din nye tandbørste :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse af medlemskabet, får besked når det er tid til at skifte børste, og får til tiden mine nye børstehoveder, kan ikke være nemmere. " I love it " 😍

22 février 2023

Hej Berit!

Mange tak for din fine anmeldelse :-) Vi er rigtig glade for at høre at medlemskabet lever op til dine forventninger!

Fantastisk tandbørste

Fantastisk tandbørste, hurtig levering og med abm. på nye børstehoveder går det helt automatisk.

3 février 2023

Hej Jette,

Tusind tak for din anmeldelse :-) Vi er glade for at høre at du er glad for din nye tandbørste!

En rigtig god tandbørste

En rigtig god tandbørste, og super venlig kundeservice

7 février 2023

Hej Lizzie,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre at du er glad for din tandbørste og tilfreds med vores kundeservice :-)

Rigtig god weekend!

Varer modtaget som aftalt

Varer modtaget som aftalt, altid rigtig gode varer.
5 stjerner 🤟

1 février 2023

Réponse de Brush Buddy

Tusind tak for din anmeldelse af os Claus. :-)!

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med det hele og synes at vi fortjener 5 stjerner!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er super tilfreds 😁 god…

Jeg er super tilfreds 😁 god tandbørste, god service, rigtig fin aftale mht at sende nye børste hoveder! 😁 Det spiller bare ☘️👍🏼

2 février 2023

Réponse de Brush Buddy

Hej Mette og tusind tak for din anmeldelse af os! Vi er rigtig glade for at høre, at det hele bare spiller og du er glad for din tandbørste fra os. :-)

Altid nye tandbørster

Altid nye tandbørster. Ikke tænke på at købe. Dejligt med at der er tyggegummi med🤗🤗

18 janvier 2023

Réponse de Brush Buddy

Tusind tak for din anmeldelse af os Vibeke! Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med vores abonnementsløsning og at du får lidt tyggegummi med i pakkerne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Produkt og service i topklasse

Hurtig levering, nemme at komme i kontakt med og ikke mindst et fantastisk produkt. Jeg har haft flere el-tandbørste før, men dette er uden sammenligning den bedste. De varmeste anbefalinger herfra.

19 janvier 2023

Hej Daniel :-)

Tak for din fine anmeldelse! Dejligt at høre at du er glad for din nye tandbørste :-)

Rigtig god weekend!

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, hurtig levering og ikke mindst super god tandbørste. Jeg er selv Tandplejer og mener at denne lever op til de dyre el-børster på markedet, så man får virkelig god kvalitet for meget færre penge med denne løsning!

8 décembre 2022

Hej Karina!

Tusind tak for de pæne ord :-) Vi er glade for at høre at du er glad for din nye tandbørste!

Noté 5 sur 5 étoiles

Så skal der renses tænder :-)

Hurtig levering og tak for det ;-)

12 novembre 2022

Réponse de Brush Buddy

Tusind tak for din anmeldelse Tom! :-)

Vi er glade for at høre at du fik din nye tandbørste hurtigt :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste tandbørste jeg nogensinde har…

Bedste tandbørste jeg nogensinde har haft. Den krævede lidt tilvænning da de hurtige børste hovede kildede lidt på tandkødet.
Den efterlader dejlig glatte og rene tænder. Og så elsker jeg den lange batteri tid den har. Har haft den i 3 mrd nu og kun opladet den 2 gange. Og det var ikke fordi den var gået død for strøm men fordi jeg skulle på ferie og ville sikre mig den holdet. Har lige modtaget nye børstehoveder med posten. Dejligt med det uforpligtende tilbud hvor de kommer når man vil Fuld hus på stjerne herfra.

29 octobre 2022

Réponse de Brush Buddy

Tusind tak for din fine anmeldelse Tina! :-)

Vi er rigtig glade for at høre at det er den bedste tandbørste du nogensinde har haft!

Fint sted at handle

Fint sted at handle, og hurtig levering.

18 octobre 2022

Réponse de Brush Buddy

Tusind tak for din anmeldelse af os Jeanette. :-)

Godt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os!

Fantastisk el-tandbørste

Fantastisk eltandbørste!
Intet mindre!

16 septembre 2022

Réponse de Brush Buddy

Hej Mille og tak for din anmeldelse af os :-)

Super godt at høre, at du er glad for din nye eltandbørste fra os!

Rigtig god dag og tak igen!

Supergod tandbørste

1 septembre 2022

Réponse de Brush Buddy

Tusind tak for din anmeldelse Charlotte :-)

Vi er glade for at høre at du er tilfreds med din nye tandbørste!

Fantastisk

Fantastisk. Billigt, hurtig forsendelse og en rigtig god tandbørste 🤩

25 août 2022

Réponse de Brush Buddy

Tusind tak for din anmeldelse Jesper! :-)

Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med både tandbørsten, prisen og kundeservice. Det betyder meget for os!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus