Troværdig hjemmeside/dog i mit tilfælde lang leverings tid. Bestiller fredag, men varerne kom aldrig og hørte intet måtte selv sende en mail mandag. Kundeservice vender tilbage og vi taler sammen fr... Voir plus
Rigtig god kommunikation vedr. leveringen. En del af ordren var lidt forsinket og jeg modtog et opkald fra firmaet så jeg vidste hvad der foregik. Forsinkelsen var minimal (1 dag) men rigtig god servi... Voir plus
Dejlig købs-oplevelse. Hurtig levering. Jeg fik et par venlige info-mails undervejs i forløbet, hvilket altid er dejligt (og som andre iøvrigt kunne lære noget af). Jeg har (så vidt jeg husker) kun h... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Btrendy er et simpelt koncept. Vi leverer kvalitetsprodukter til skarpe priser og med service i særklasse. Gør som mere end 20.000 og kig forbi vores hjemmeside til god handel!
Vestergade 8B, 9300, Sæby, Danemark
- info@btrendy.dk
- btrendy.dk
Billigt hurtigt nem også retur
Super god service
Det hele gik let og med meget hurtig…
Det hele gik let og med meget hurtig levering. Tak
Flot kjole
Flot kjole. Bestilte den ene dag og dagen efter blev kjolen leveret. Hold da op det er hurtig service
gode priser og hurtig levering
Super Service
Fantastisk god service pr. telefon, og ingen brok over at de skulle sende flere gange for at finde den rigtige str.
Superfine varer og hurtig levering
Superfine varer og hurtig levering. Dejlig service.
Sådan.
Sådan, fik leveret tøj på Faktura nr: 37963, god kommutation pr mail tøjet i orden og ikke mindst med følgeseddel og retur label klar til at sende retur hvis nødvendigt, fint.
Hurtig levering bukserne passer perfekt
Usædvanlig god service
Jeg faldt over et godt btrendy tilbud på nettet, bestilte, modtog bekræftelse, og blev kort tid efter ringet op. De bestilte sko var alligevel ikke på lager, men jeg fik tilbudt en lidt dyrere vare til samme pris. Under samtalen tjekkede jeg alternativet, accepterede og modtog skoene i København inden for 2 døgn. Perfekt service! Og skoene er mine nye bedste venner.
Meget tilfreds😊
Expedit leverance.
Expedit leverance - dag til dag levering. Fås ikke bedre......
Hurtig levring
Hurtig levring, Varen som forventet, hentede den i butikken i Sæby, Som altid, venligt personale og go’ service.
btrendy.dk er toppen, på toppen af Danmark.
Jeg har modtaget præcis det jeg bestilte, i en god kvalitet. Det var billigt. Hurtig pakning af ordre (1,5 arbejdsdag fra min bestilling til overdragelse til transportfirma, som brugte 16,5 time over natten til levering til min pakkeshop i København.
Nem at handle på hjemmesiden
Nem at handle på hjemmesiden. Varen svare 100% som beskrevet. Meget hurtig leveringstid. En ren fornøjelse👌
God og aktiv kundesupport
Da min størrelse og foretrukne farve i cowboybukser var udgået af Wranglers sortiment, gjorde Lene en stor indsats for at finde dem, der ligger tættest på.
Lave priser, gratis forsendelse og god kundesupport er til 5 stjerner.
Bruge samme størrelse jeans i alle…
Bruge samme størrelse jeans i alle mærker, - og pludselig oplever jeg, at de bukser jegvhar købt fra Jer er ALT for små - minimum skal jeg gå fra 36/34 til 38/34. I kunne godt skrive på varerne at de er MEGET små i størrelserne.

Réponse de BTRENDY
Helt otrolig fin service.
Helt otrolig fin service.
Jeg fik den dagen efter jeg bestilt varen.
Alt var i skønneste orden både med størrelse og farve.
En super godt sted at handle,det blir ikke sidste gang.
Nem bestilling og hurtigt levering
Nem bestilling og hurtigt levering. God kvalitet. Ligesom det skal være.