Top champagne
Top champagne, vooral fan van de rosé van Pierre Morlet. Helemaal bingo!

Réponse de Bubbels van Frits
Allerlekkerste én exclusieve champagnes voor ieder moment, van Frankrijk tot Nederland, direct bij jou geleverd. Frits selecteert uitsluitend exclusieve champagnes door persoonlijk te proeven bij lokale champagneboeren. In het hart van de charmante Franse champagnestreek ervaar je namelijk champagne zoals die écht bedoeld is. Met de verfijnde smaken van Pierre Morlet en Jean-Philippe Bosser haalt Frits deze uitzonderlijke kwaliteit rechtstreeks naar Nederland!
Top champagne, vooral fan van de rosé van Pierre Morlet. Helemaal bingo!

Réponse de Bubbels van Frits
Heerlijke wijnen, afkomstig van kleinschalige boeren in Frankrijk. Geen grootschalige handel, gewoon kwaliteit door een liefhebber geïmporteerd. Je proeft het in ieder glas. (H)eerlijk en betaalbaar ❤️

Goede prijzen, heerlijke champagne

Réponse de Bubbels van Frits
Fenomenale champagne! En ook nog leuke proeverij van Floris gehad. Echt een aanrader

Réponse de Bubbels van Frits
Heerlijke champagne van Pierre Molet. Zowel de normale als magnum fles gekocht vorig jaar en keurig en correct optijd in huis voor kerst en nieuw door Bubbels van Frits! Aanrader!

Réponse de Bubbels van Frits
Heerlijke champagne, voor een mooie prijs! Zeker een aanrader.

Réponse de Bubbels van Frits
Heerlijke champagne via Frits geregeld! Ontzettende goede kwaliteit die tegenwoordig steeds moeilijker te vinden is. Echt een aanrader!

Réponse de Bubbels van Frits
Great champagne at a good price! I also received a tote bag, which suits the bottle well and is good quality.

Réponse de Bubbels van Frits
Mooi flessen voor goede prijs/kwaliteit.

Réponse de Bubbels van Frits
Geweldige champagne voor een zeer mooie prijs! Aanrader!

Réponse de Bubbels van Frits
Frits heeft heerlijke, verschillende soorten champagnes. Niet alleen voor op een festival, maar ook ideaal om het nieuwe jaar mee in te luiden.