Jeg havde den bedste oplevelse i går! Fik købt så meget lækkert og dejligt nyt tøj, er VILD med det <3 og det var hos den sødeste ekspedient Mathilde hun var SÅ sød og hjælpsom, dygtig, ærlig og de... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hvis man skal klippes af en af Københavns teknisk dygtigste frisører, skal man klippes hos Frisør Buch på Landemærket. Jeg selv bruger Jesper Buch, og er ALDRIG blevet skuffet. Tværtimod, bliver... Voir plus
Altid rigtig sød og personlig betjening, service er i top og nærværet er ikke til at tage fejl af. Buch sørge næsten altid for gide kø tilbud til os der ikke kan være de første i køen grundet arbej... Voir plus
Elendig kundeservice... Kun sølle 14 dages returret selv i corona tider. Man skriver med kundeservice som skriver de bare følger reglerne og de er på ingen måder imødekomme Måske man skulle se på de... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Les gens ont aussi consulté
Virkelig dårlig returnerings politik på…
Virkelig dårlig returnerings politik på kun 14 dage
Formidable netbutik
Buch har altid hurtig levering af lækkert tøj. God service, god hjemmeside, gode priser og fantastiske tilbudsside. Har aldrig haft behov for at gøre brug af returnering eller reklamation. Man skal bare huske på at BUCH er små i størrelserne!! Men alt i alt er alt andet er i top!
Buch Rødovrecentret
Buch Rødovrecentret
4 medarbejdere og ingen er interesseret i at hjælpe os kunder. Det tog 20minutter at få et hej. Jeg forstår tøj skal hænges på bølger, men jeg tænker salg til kunde er vigtigere
Buch har altid hurtig levering og…
Buch har altid hurtig levering og lækkert tøj. Har lige fået endnu en pakke ind af døren med den fineste strik! Har endnu ikke haft behov for at gøre brug af returnering eller reklamation, så det kan jeg ikke udtale mig om - men alt andet er i top.
Dårlig reklamationsservice
Dårlig kvalitet af varer, som går i stykker efter 2 ganges brug. Misvisende vejledning på hjemmeside og dårlig service og imødekommenhed af problem.
Derudover må jeg sige at produkterne er rigtig pæne, så er da ærgerlig.
Jeg stod med et problem fredag…
Jeg stod med et problem fredag eftermiddag, som gjorde jeg ikke ville kunne lukke min hoveddør, hvis det ikke blev løst. Der stod en tømrer på min ejendom 30 min. efter jeg havde talt med Rasmus og problemet blev udbedret hurtigt og professionelt, suppleret med gode råd til vedligeholdelse omkring døren.
Super lækkert tøj og super god og…
Super lækkert tøj og super god og hurtig service ♥️♥️
har i går modtaget det lækreste tøj Fra…
har i går modtaget det lækreste tøj Fra Buch. det bliver ikke sidste gang jeg enten bestiller, eller handler inde hos jeres søde piger i butikkerne.
Ikke mindre end fantastisk
Tror aldrig jeg har oplevet en større service nogen steder end den jeg får hos Buch/ webshop. Altid hurtigt og imødekommende svar, de gør bare alt for at hjælpe én bedst muligt. Selv når man tænker at den vare man så brændende ønsker sig, er long gone, så gør de her piger bare ALT hvad de kan- og vupti så får man sit ønske opfyldt❤️
Dejlig service
Dejlig service og tøjet kommer meget hurigt efter bestilling jeg kan varmt anbefale. Mvh ilona
Buch er bare fantastisk 🌟😍
Jeg er helt vild med det concept Buch kører. Skønt jeg desværre er blevet en xl og en XXL i små størelser, så elsker jeg at gå ind og kigge og glæder mig til jeg en dag kan passe tøjet igen. Personalet man møder er altid søde og rare og det er tydeligt at det er personale der ikke er dømmende, tværtimod er de fantastiske. Der bliver respekteret når man bare vil kigge. I Lyngby kan min mand sætte sig i en lækker stol og kan også blive tilbudt kaffe. Personalet er snaksagelige men er også menneskekender virker det til, og forstår at servicere så det er til kundens fordel altid, og ikke at der kun er tanke på salg. Man kan få lov at gå i fred, men man kan også få en hjælpende hånd hvis man ber om den. 😀fantastisk butik all over. Både på nettet og i virkelige butikker. - jeg ville ikke undvære butikkerne i øvrigt. Netkøb tøjmæssigt er ikke altid fantastisk. 😀 so keep on The good work. Blessing and love to all The staff members end The concept. 😀💕
Intet svar på spørgsmål ang dyre- og arbejdsforhold
Gav mig tid til at undersøge om Buch Cph havde rent mel i posen hvad ang dyre- og arbejdsforhold, og skrev derfor nedenstående mail for at komme det nærmere og forhåbentlig kunne shoppe videre med god samvittighed.
MEN det er nu snart 1 ÅR SIDEN jeg skrev til dem og de finder det altså IKKE VIGTIGT at svare på disse spørgsmål, eller i værste fald har de ALDRIG HØRT OM hverken dyreansvarlighed eller arbejdsforhold før.....
Jeg er personligt stoppet med at handle i deres butik.
"Kære Buch Cph,
Jeg elsker jeres flotte tøj og har hidtil shoppet i jeres butikker med stor fornøjelse, men med alderen kommer også ansvar og stillingtagen til dyrevelfærd samt miljø.
Derfor vil jeg spørge jer ind til denne beskrivelse fra jeres hjemmeside:
"Derudover føler vi også en stærk social og miljømæssig ansvarlighed, hvorfor vi selv inspicerer arbejdsforholdene på vores produktionssteder i Østen og Europa. Vi er stolte af at kunne sige, at der aldrig har været nogen grund til bemærkninger."
Først og fremmest, jeg ved at I sælger pels, hvilket kan produceres på helt forfærdelige vilkår for dyrene, hvorfor jeg aldrig selv køber pels, men er det en kontrolleret produktion med hensyntagen til de dyr der må ofre deres pels for det tøj I sælger?
Desuden, er de produktionssteder I benytter jer af i Østen kontrollerede arbejdssteder uden underbetaling samt børnearbejde?
Jeg håber meget I vil tage jer tid til at svare på mine spørgsmål, da jeg føler at jeg først må have svar på disse før jeg kan shoppe videre hos jer."
Alt for lang ekspeditionstid
Jeg er vild med deres tøjstil, men ikke deres måde at håndtere ordrer på.
Søndag d. 17. juni bestilte jeg en vare på deres online portal, men de gad åbenbart først at sende pakken igår (d. 24. juni). Derfor endnu ikke ankommet. Ikke imponerende!!!
Fantastisk service samt et resultat i …
Fantastisk service samt et resultat i topklasse, som blev udført af nærværende og behagelige mennesker!
God service og hurtig levering.
Bestilte min varer igår klokken 9:30. og jeg havde varer idag.
Ikke overensstemmelse mellem titel Top Stylist/pris og så resultatet...
Klip hos Wicki ikke tilfredsstillende.
Nærvær 💕
Buch sørge næsten altid for gide kø tilbud til os der ikke kan være de første i køen grundet arbejde.
De er altid klar med skønne kommentarer, overskud må være ordet. Der skal noget specielt til for at opretholde hvad de gør. 💕
KBH´s bedste kvalitet.
Anerkendte og dygtige håndværkere. Gode venlige og afslappende mennesker.
Top klasse
Jeg selv bruger Jesper Buch, og er ALDRIG blevet skuffet.
Tværtimod, bliver jeg ofte spurgt, hvor jeg er blevet klippet, så bedre anbefaling kan næppe gives.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.