Lisez les avis des autres
Vi købte “morgenrutiner” af Leg og lektie. Og ærlig talt har vi langt færre konflikter og meget mindre stress om morgenen. Det betyder meget bedre og mere hyggeligere morgener siden købet. Med fragt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super fede produkter, har handlet der op til flere gange. Specielt er vi glade for bogstav og tal kortene, læringscirklerne og sprog udviklings materialet. Der findes desuden masser af gratis materi... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Leg og Lektie er læring til børn i alderen 1-12 år. Køb indbydende læringsmaterialer, der er lette og sjove at bruge for alle. Forbered dit barn på skolestart, hjælp til sprogudvikling eller få hjælp til mere specifikke problemer. Udviklet til forældre, lærere og pædagoger. Se mere på https://www.legoglektie.dk
Coordonnées de contact
Ormslevvej 287, 8260, Viby J, Danemark
- kontakt@legoglektie.dk
- butik.legoglektie.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Godt produkt og mega god kundeservice
Godt produkt og mega god kundeservice. Skrev og spurgte om det var muligt at afhente ordren på adressen. Det var det og jeg kunne hente med det samme 👍🏼
Super godt sted at handle og super god…
Super godt sted at handle og super god kundeservice
Let at samle og hurtig kundeservice
Vi har netop modtaget og samlet vores rutineflapper til vores datter, og det gik heldigvis rigtig nemt. Jeg havde et spørgsmål undervejs, men kundeservice var utroligt hurtige til at svare og hjælpe. Det gav en rigtig god oplevelse. Nu glæder vi os bare til at komme i gang med at bruge dem herhjemme. 😊
Rigtig god service og lynhurtig forsendelse
Jeg skulle bruge en bog til gave, jeg skrev at det hastede, de var lynhurtige til at svare og finde en løsning.
Jeg kommer helt sikkert til at anbefale Leg og Lektie.
Tak for hjælpen og rigtig god sommer
Rigtig spændende og brugbar materialer
Rigtig spændende og brugbar materialer. Det bedste jeg har fundet til dags dato!
Tak til jer bag skærmen
Høj kvalitet og kundeservice i top
Rigtig mange produkter i høj kvalitet og i øvrigt fantastisk kundeservice
Super god service
Super god service, gode produkter og hurtig levering. Meget tilfreds.
Gode kundeservice
Gode produkter.
Min pakke blev beskadiget af vand på vej til mig, hvilket jeg skrev til kundeservice. Indenfor kort tid blev jeg kontaktet af kundeservice, som ville sende mig en ny pakke. Tak!
5 dages levering og fejl i den første…
5 dages levering og fejl i den første opgave, jeg laver med mit barn.
Måske blev jeg bare ramt af et par tilfældige fejl i træk, men det giver stadig ikke en god helhedsoplevelse.

Fantastiske produkter og service
Jeg har modtaget nogle rigtig fine piktogrammer til vores børn fra Leg og Lektie i gave - og jeg har i dén forbindelse været i dialog med Leg og Lektie, fordi jeg havde lidt problemer med at hænge plakaterne op. Leg og Lektie var enormt søde og hjalp mig i mål på bedste vis. Kæmpe anbefaling, både af deres produkter og service.
Misvisende informationer
Misvisende informationer, mega dårlig materiale og slet ikke alderssvarende. Et produkt som slet ikke lever op til forventningerne og vil ikke anbefale det til nogen.

Hurtig og effektiv kundeservice
Hurtig og effektiv kundeservice.
Der manglede et par piktogrammer i vores bestilling, de svarede hurtigt og eftersendte et nyt sæt til os.
Jeg fik en helt anden vare end den jeg…
Jeg fik en anden vare end den jeg bestilte, men efter jeg skrev til kundeservice kunne de se, at der var sket en fejl, og de vil sende den rigtige vare uden yderligere besvær eller omkostninger, og det synes jeg er god stil alligevel.

Réponse de Leg og Lektie
Skønt at man kan finde gode og sjove…
Skønt at man kan finde gode og sjove opgaver til næsten alt.

Réponse de Leg og Lektie
Jeg har købt hos Leg og Lektie flere…
Jeg har købt hos Leg og Lektie flere gange og brugt deres materialer. Jeg kan helt klart anbefale denne virksomhed. Kvaliteten er god, materialet er godt og jeg skal stadig have nogle flere ting herfra :-)

Fantastiske opgaveark
En virkelig fin ressource, når man underviser børn hjemme. Nem og overskuelig hjemmeside og gennemtænkte opgaveark til rådighed - ganske gratis!
Kan varmt anbefales!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.