Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde mange samtaler med Manus, de byggede pcen hurtigt, bygget den efter mit behov og kan billigst opgradere den 😁. De lytter på kundens behov og gør min opgradering billigt og god kundeservi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Simpelthen bare en fantastisk service! Jeg havde købt en gamer-PC til selvbyg, men måtte smide håndklædet i ringen, da erfaringen manglede. Jeg gik derfor til Byens-IT, hvor jeg fik hurtig, professi... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'ordinateurs d'occasion

Écrit par l'entreprise

Byens IT er din lokale IT-partner, der tilbyder højkvalitets IT-løsninger til erhverv og private kunder. Vores specialbyggede gamer-pc'er er lavet af brugte dele og samlet af vores dygtige teknikere, leverer en fremragende ydeevne til spil, så du kan få den ultimative spiloplevelse uden at gå på kompromis med kvaliteten eller prisen. Vi tilbyder også IT-support til computer, mac, internet og telefon. Vores erfarne teknikere sikrer, at din virksomheds IT-infrastruktur kører gnidningsfrit, mens vores dedikerede support team sørger for hurtig og effektiv løsning af eventuelle problemer. Besøg vores Trustpilot side for at læse anmeldelser fra tilfredse kunder og se hvorfor vi er byens foretrukne valg for IT-support. Skal din virksomhed have klargjort en række enheder eller ønsker i vejledning i elektronikkens store verden, så er vi de rette til at hjælpe jer til det næste niveau. Ring eller skriv til os og få aftalt en tid til at få dig godt videre. Vi aftaler altid et prisloft, så processen i din computer reparation altid vil føles tryg.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Super

Købe en ps og det spiller bare

26 février 2026

Réponse : Byens It

Mange tak !! Sig til hvis vi kan hjælpe med noget

Noté 5 sur 5 étoiles

Matti fra Byens IT hjalp med at sætte…

Matti fra Byens IT hjalp med at sætte ram i, og fps optimerer min gaming bærbar. Fair pris og godt resultat. Jeg er meget tilfreds.

17 février 2026

Hej Rasmus

Tusind tak for de 5 stjerner – og fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Fedt at høre, at du kan mærke forskellen efter RAM-opgraderingen og FPS-optimeringen på din gaming-bærbar, og at både pris og resultat sad lige i skabet.

Hvis du får lyst til at finjustere noget, eller der dukker spørgsmål op, så skriv endelig til os på kontakt@byens-it.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde mange samtaler med Manus

Jeg havde mange samtaler med Manus, de byggede pcen hurtigt, bygget den efter mit behov og kan billigst opgradere den 😁. De lytter på kundens behov og gør min opgradering billigt og god kundeservice.
Kan varmt anbefale dem .

Man kan godt selv forstå et setup 👍👍

18 février 2026

Hej Michael

Tusind tak for din anmeldelse – og for de gode snakke undervejs. Det er mega fedt at høre, at du oplevede hurtig levering, at PC’en blev bygget efter dit behov, og til en fair pris. Vi prøver altid at lytte, rådgive ærligt og gøre det så simpelt som muligt.

Du siger bare til, hvis du vil finjustere noget eller have hjælp fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super sød gut hjalp med at fps booste…

Super sød gut hjalp med at fps booste min pc.. meget behagelig og som svaret fint på mine spørgsmål... surt de ikke har en bix i næstved

17 janvier 2026

Réponse : Byens It

Tak for din anmeldelse, Kenneth!

Det glæder mig virkelig at høre, at du havde en god oplevelse med FPS boostet, og at du følte dig godt hjulpet hele vejen igennem.

Hvis du får brug for hjælp igen (eller vil have finpudset settings/ydelsen yderligere), så skriver du bare.

Noté 5 sur 5 étoiles

God kvalitet og service gennem flere handler

Gode gutter med en god service og kvalitet
Alt spiller og de er to fantastiske gutter

12 janvier 2026

Réponse : Byens It

Tusind tak for din anmeldelse, Niclas – det er vi sygt glade for at høre!
Fedt at både kvaliteten og servicen sad lige i skabet, og at alt spiller som det skal.
Du siger bare til, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål en anden gang.

Noté 2 sur 5 étoiles

Vildledende FPS.

Køber en pc hos dem som de skriver kører 300FPS i CS. Det gør den ikke. Da jeg kontakter dem vedr. dette får jeg et svar, at det er det de har fået den 'op' på, men at det kommer an på opløsningen, indstillinger osv; Jeg kører ALT på low i CS, har aldrig noget kørende i baggrunden udover TeamSpeak. Min fps ligger på 100-150. IKKE optimalt. Ikke de 5500 jeg betalte værd.

14 mai 2025

Réponse : Byens It

Hej Christian – tak for din anmeldelse, og beklager at oplevelsen ikke matcher dine forventninger.

Vores FPS-tal er målt i en konkret test-opsætning og kan variere afhængigt af opløsning, settings og drivere. Vi er dog sikre på, at din PC kan komme højere op end 100–150 FPS i CS med korrekt optimering.

Husk at der følger 1 times gratis IT-support med – så kan vi sammen (via TeamViewer/FaceTime/telefon) gennemgå settings, Windows, drivere og CS-konfiguration og få det bedst mulige ud af maskinen.

Hvis du i stedet ønsker at fortryde købet, gælder 14 dages fortrydelsesret – også selvom PC’en er taget i brug (evt. værdiforringelse + datasletning).

Skriv gerne til os med dit ordre nr., så tager vi den med det samme.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kvalitet til gode penge

Har her til aften givet min datter en af jeres computer som var billig men til hendes behov.. først ville jeg starte med jeres service 5 ud af 5 stjerner virkelig perfekt⭐⭐⭐⭐⭐ jeres produkt Wow i sender endda en video om i har opsat den og det hele igen 5 ud af 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ og til sidst Pris og kvalitet Jamen god pris for en fantastisk kvalitet så igen 5 ud af 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

24 décembre 2025

Réponse : Byens It

Tusind tak for den fede anmeldelse, Max!

Det betyder virkelig meget at høre, at din datter blev glad for computeren – og at både service, produkt og pris/kwaliteit ramte plet. Vi er også glade for, at videoen med opsætningen gav ekstra tryghed.

Hvis I får brug for hjælp undervejs (opsætning, spil, FPS eller andet), så skriver I bare – vi hjælper altid gerne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har kun kæmpe anbefalinger til…

Vi har kun kæmpe anbefalinger til Magnus og hans team ! De har hele vejen igennem været yderst hjælpsomme og professionelle,og ydet en perfekt service.De svarer meget hurtigt både på deres chat og deres telefon,og brugte næsten 1 time sammenlagt i chat på at finde den rigtige løsning til os . Da computeren var færdig fik vi lov at hente den hjemme ved Magnus som bor tæt på os,istedetfor at skulle køre helt til Frederiksværk . Magnus havde virkelig lyttet til Mikkels ønsker og endda sat ekstra ting i uden beregning !! Alle dele er perfekte !!.,computeren havde de sat op ,endda med flere ekstra ting,som de vidste Mikkel ville downloade alligevel,som Steam,Discord,Google Chrome osv. Hvis du vil have en god computer uden at betale overpris,og samtidig få en personlig service så vælg Byens IT. Vi vil helt sikkert vende retur næste gang der skal udskiftes . Tak Magnus og Matti

14 décembre 2025

Réponse : Byens It

Tusind tak for den virkelig grundige og varme anbefaling, Elisabeth!

Det betyder meget for os at høre, at I har følt jer trygge hele vejen igennem – og at både rådgivning, hurtige svar og den færdige opsætning ramte det, Mikkel ønskede. Vi gør meget ud af, at PC’en er helt Plug & Play med de ting, man alligevel skal bruge (Steam, Discord, Chrome osv.), så man kan komme i gang med det samme.

Hvis der dukker spørgsmål op undervejs, eller hvis I vil have hjælp til at optimere spil/FPS, så skriv endelig – vi hjælper altid gerne.

Noté 1 sur 5 étoiles

It support for 500kr som er gratis på…

It support for 500kr som er gratis på Google
Man betaler 500 kr for han gør noget som man kan se gratis på YouTube bruger andres tools som er gratis men han tager penge for det
Skal du bruge it hjælp så ring eller skriv til mm vision de skulle ikke have noget for at hjælpe

Men er du efter en amatør som tager overpris så er det her du skal hen

Jeg kan ikke anbefale

10 juillet 2025

Hej Daniel

Tak for din mail.

Som ved din booking er vores support en fast pris for den tid og indsats, vi bruger på fejlsøgning og gennemgang. I din sag gennemgik vi problemet og aftalte, at du skulle teste og vende tilbage, hvorefter vi ville tage næste skridt.

Vi tilbød desuden en gratis opfølgende tid som kompensation. Den blev ikke benyttet, og vi modtog ikke en ny henvendelse fra dig efterfølgende.

Fakturaen for den afholdte tid står derfor ved magt, men vi vil stadig gerne tilbyde dig den gratis opfølgende tid, så vi kan arbejde videre på problemet. Skriv gerne et par tidspunkter, der passer dig, så booker vi den opfølgning.

Bedste hilsner
71 77 19 09
kontakt@byens-it.dk

Services services

Services services
Når man ringede til dem var der altid nogen

1 décembre 2025

Réponse : Byens It

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om vores service.
Vi er meget glade for, at du oplevede, at der altid var nogen at få fat i, når du ringede – det er lige præcis sådan, vi gerne vil have, at det føles at være kunde hos os.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp.

Blev betjent af Magnus O

Blev betjent af Magnus O, han var hurtig til at svare, selv om klokken var 22-23 stykker, hurtig og ærlig gut, og prøvede ikke direkte at sælge mig en pc som alle andre websites ville have gjort, og egentligt bare hjalp mig hurtigt. Tak for Det.

25 novembre 2025

Hej Stig

Tusind tak for din flotte anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive så detaljeret.
Jeg er rigtig glad for, at du oplevede både hurtig hjælp, ærlig rådgivning og ingen “salgspres” – det er præcis sådan, jeg gerne vil drive Byens IT.

Du er altid velkommen, hvis du får brug for hjælp igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Den gamle Lenovo pc gik død

Den gamle Lenovo pc gik død, vi havde en masse dokumenter liggende som vi meget gerne ville rede.
Byens It fik fundet dem på den gl. pc og lagt ind i en ny som de solgte til meget fordelagtigt pris.
Stor tak for hjælpen og vi køber meget gerne hos dem igen.

31 octobre 2025

Hej Finn

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at vi kunne redde jeres dokumenter fra den gamle Lenovo og få jer godt videre på en ny pc til en fornuftig pris – data betyder meget for de fleste, så det er vigtigt, når det lykkes.

Tak for tilliden, og I er altid meget velkomne hos os igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Simpelthen bare en fantastisk service!

Simpelthen bare en fantastisk service!
Jeg havde købt en gamer-PC til selvbyg, men måtte smide håndklædet i ringen, da erfaringen manglede. Jeg gik derfor til Byens-IT, hvor jeg fik hurtig, professionel og super venlig hjælp af Matti, som – på trods af ferie i firmaet – fik samlet og ordnet min sag på rekordtid.
En transparent proces, skarpe priser og et virkelig imødekommende team. Jeg kommer helt sikkert igen!

8 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Byens-IT. Kanon oplevelse og rigtig god service.

Kanon oplevelse og rigtig god service! Kom med min PC og fik den tilbage samme dag. Ingen problemer overhovedet og rigtig flinke mennesker der kører denne virksomhed. Vil helt klart bruge Byens-IT næste gang min PC driller

2 octobre 2025

Hej Alfred

Tusind tak for din virkelig flotte og detaljerede anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du oplevede hurtig, professionel hjælp og en transparent proces – og ikke mindst at Matti fik samlet din gamer-PC og løst opgaven, selv om vi var ramt af ferie i firmaet.

Rigtig fedt at høre, at du er tilfreds med både service og priser – du er altid mere end velkommen hos os igen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Lidt lang leveringstid

Lidt lang leveringstid, nu købte jeg 2 pc men den ene virker power/aktivitets lampe ikke.
ellers virker alt

24 septembre 2025

Hej Per

Tusind tak for din anmeldelse og for din ordre hos os.
Beklager den lidt lange leveringstid og at power/aktivitetslampen på den ene pc ikke virker – det skal selvfølgelig være i orden. Heldigvis er jeg glad for at høre, at alt andet virker som det skal.

Hvis lampen generer dig, så kontakt mig meget gerne direkte, så finder vi en løsning, der passer dig.

Hurtigt, dygtigt, menneskeligt,personligt

Sidste måned gav min søn’s gamer PC op, og min søn gav ligeledes op efter 14 dages forgæves forsøg på at finde fejlen. Lige op til weekenden, med en dybt frustreret søn, var jeg bange for om jeg kunne finde hjælp før den nye uge.
Alle kunne have gavn af en computerfri weekend, javel, men hos os er det i lige så høj grad et redskab som fornøjelse.
Efter lidt googleri, fandt jeg Byens It og de rosende anmeldelser til Magnus’s evner. De havde bare glemt også at nævne hvor utrolig sød og rar han er og hvor langt han er villig til at gå for at glæde en kunde. For det første tager han telefonen, eller ringer tilbage hurtigst muligt. Dernæst er han mere end villig til at finde løsninger på lige netop vores problem, og jeg har al mulig grund til at tro alle andres med. Individualitet.
Mens Magnus arbejdede på PC’en ,var han løbende i dialog med min søn, og i fælleskab blev de enige om forløbet. På intet tidspunkt var der en fornemmelse af at Magnus kun var interesseret i at fylde PC’eren med dyre ekstra komponenter og opgraderinger. Under hele forløbet havde jeg en klar fornemmelse af at vi blev rådgivet og vejledt til lige præcis vores behov.
Arbejdet blev udført hurtigt. Første kontakt fredag formiddag. PC tilbage lørdag eftermiddag.
Prisen mere end rimelig og vores transport problem, blev ovenikøbet også løst. Jeg var og er meget taknemlig.
Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale Magnus og byens-it.dk
Tak Magnus

22 août 2025

Hej Lee

Tusind tak for din utroligt varme og detaljerede anmeldelse – og for tilliden, både fra dig og din søn.
Jeg er rigtig glad for, at vi fik liv i gamer-PC’en igen hurtigt, og at I har oplevet både dialogen, rådgivningen og prisen som ordentlig og tryg. Det betyder meget for mig, at I netop fremhæver det menneskelige og personlige forløb – det er præcis sådan, jeg ønsker, at Byens IT skal opleves.

Skulle I få brug for hjælp igen, er I altid mere end velkomne til at tage fat i mig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og virkelig god service

Hurtig levering. God service og hjælp. Fuldt ud tilfreds :)

16 septembre 2025

Hej Dina-Louise

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig rigtig meget, at du oplevede både hurtig levering og god hjælp, og at du er fuldt ud tilfreds.

Du er altid velkommen til at tage fat i mig igen, hvis du får brug for mere hjælp.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik pc hurtigt god service

Fik pc hurtigt. Havde problem med Windows som blev fikset ved at de koblede op med fjern link.

18 septembre 2025

Hej Søren

Tusind tak for din anmeldelse. Det er rigtig godt at høre, at du hurtigt fik din pc, og at vi kunne løse Windows-problemet via fjernsupport.

Du er altid velkommen til at kontakte mig igen, hvis der skulle opstå noget.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin pris og verdensklasse service

Fin pris og verdensklasse service. Jeg vender helt sikkert tilbage.

20 août 2025

Hej Dannie

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om både pris og service. Det betyder rigtig meget at høre, at du er så tilfreds, og at du har lyst til at komme tilbage.

Du er altid meget velkommen hos os.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus