Jeg havde mange samtaler med Manus, de byggede pcen hurtigt, bygget den efter mit behov og kan billigst opgradere den 😁. De lytter på kundens behov og gør min opgradering billigt og god kundeservi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Simpelthen bare en fantastisk service! Jeg havde købt en gamer-PC til selvbyg, men måtte smide håndklædet i ringen, da erfaringen manglede. Jeg gik derfor til Byens-IT, hvor jeg fik hurtig, professi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Byens IT er din lokale IT-partner, der tilbyder højkvalitets IT-løsninger til erhverv og private kunder. Vores specialbyggede gamer-pc'er er lavet af brugte dele og samlet af vores dygtige teknikere, leverer en fremragende ydeevne til spil, så du kan få den ultimative spiloplevelse uden at gå på kompromis med kvaliteten eller prisen. Vi tilbyder også IT-support til computer, mac, internet og telefon. Vores erfarne teknikere sikrer, at din virksomheds IT-infrastruktur kører gnidningsfrit, mens vores dedikerede support team sørger for hurtig og effektiv løsning af eventuelle problemer. Besøg vores Trustpilot side for at læse anmeldelser fra tilfredse kunder og se hvorfor vi er byens foretrukne valg for IT-support. Skal din virksomhed have klargjort en række enheder eller ønsker i vejledning i elektronikkens store verden, så er vi de rette til at hjælpe jer til det næste niveau. Ring eller skriv til os og få aftalt en tid til at få dig godt videre. Vi aftaler altid et prisloft, så processen i din computer reparation altid vil føles tryg.
ternevej 7, 3300, frederiksværk, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Har ikke haft nogle problemer med computeren og den kører super godt, det var nemt at hente den.
Matti fra Byens IT hjalp med at sætte ram i, og fps optimerer min gaming bærbar. Fair pris og godt resultat. Jeg er meget tilfreds.

Réponse : Byens It
Jeg havde mange samtaler med Manus, de byggede pcen hurtigt, bygget den efter mit behov og kan billigst opgradere den 😁. De lytter på kundens behov og gør min opgradering billigt og god kundeservice.
Kan varmt anbefale dem .
Man kan godt selv forstå et setup 👍👍

Réponse : Byens It
Super sød gut hjalp med at fps booste min pc.. meget behagelig og som svaret fint på mine spørgsmål... surt de ikke har en bix i næstved

Réponse : Byens It
Gode gutter med en god service og kvalitet
Alt spiller og de er to fantastiske gutter

Réponse : Byens It
Køber en pc hos dem som de skriver kører 300FPS i CS. Det gør den ikke. Da jeg kontakter dem vedr. dette får jeg et svar, at det er det de har fået den 'op' på, men at det kommer an på opløsningen, indstillinger osv; Jeg kører ALT på low i CS, har aldrig noget kørende i baggrunden udover TeamSpeak. Min fps ligger på 100-150. IKKE optimalt. Ikke de 5500 jeg betalte værd.

Réponse : Byens It
Har her til aften givet min datter en af jeres computer som var billig men til hendes behov.. først ville jeg starte med jeres service 5 ud af 5 stjerner virkelig perfekt⭐⭐⭐⭐⭐ jeres produkt Wow i sender endda en video om i har opsat den og det hele igen 5 ud af 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ og til sidst Pris og kvalitet Jamen god pris for en fantastisk kvalitet så igen 5 ud af 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Réponse : Byens It
Vi har kun kæmpe anbefalinger til Magnus og hans team ! De har hele vejen igennem været yderst hjælpsomme og professionelle,og ydet en perfekt service.De svarer meget hurtigt både på deres chat og deres telefon,og brugte næsten 1 time sammenlagt i chat på at finde den rigtige løsning til os . Da computeren var færdig fik vi lov at hente den hjemme ved Magnus som bor tæt på os,istedetfor at skulle køre helt til Frederiksværk . Magnus havde virkelig lyttet til Mikkels ønsker og endda sat ekstra ting i uden beregning !! Alle dele er perfekte !!.,computeren havde de sat op ,endda med flere ekstra ting,som de vidste Mikkel ville downloade alligevel,som Steam,Discord,Google Chrome osv. Hvis du vil have en god computer uden at betale overpris,og samtidig få en personlig service så vælg Byens IT. Vi vil helt sikkert vende retur næste gang der skal udskiftes . Tak Magnus og Matti

It support for 500kr som er gratis på Google
Man betaler 500 kr for han gør noget som man kan se gratis på YouTube bruger andres tools som er gratis men han tager penge for det
Skal du bruge it hjælp så ring eller skriv til mm vision de skulle ikke have noget for at hjælpe
Men er du efter en amatør som tager overpris så er det her du skal hen
Jeg kan ikke anbefale

Services services
Når man ringede til dem var der altid nogen

Réponse : Byens It
Blev betjent af Magnus O, han var hurtig til at svare, selv om klokken var 22-23 stykker, hurtig og ærlig gut, og prøvede ikke direkte at sælge mig en pc som alle andre websites ville have gjort, og egentligt bare hjalp mig hurtigt. Tak for Det.

Réponse : Byens It
Den gamle Lenovo pc gik død, vi havde en masse dokumenter liggende som vi meget gerne ville rede.
Byens It fik fundet dem på den gl. pc og lagt ind i en ny som de solgte til meget fordelagtigt pris.
Stor tak for hjælpen og vi køber meget gerne hos dem igen.

Réponse : Byens It
Simpelthen bare en fantastisk service!
Jeg havde købt en gamer-PC til selvbyg, men måtte smide håndklædet i ringen, da erfaringen manglede. Jeg gik derfor til Byens-IT, hvor jeg fik hurtig, professionel og super venlig hjælp af Matti, som – på trods af ferie i firmaet – fik samlet og ordnet min sag på rekordtid.
En transparent proces, skarpe priser og et virkelig imødekommende team. Jeg kommer helt sikkert igen!
Kanon oplevelse og rigtig god service! Kom med min PC og fik den tilbage samme dag. Ingen problemer overhovedet og rigtig flinke mennesker der kører denne virksomhed. Vil helt klart bruge Byens-IT næste gang min PC driller

Réponse : Byens It
Lidt lang leveringstid, nu købte jeg 2 pc men den ene virker power/aktivitets lampe ikke.
ellers virker alt

Réponse : Byens It
Sidste måned gav min søn’s gamer PC op, og min søn gav ligeledes op efter 14 dages forgæves forsøg på at finde fejlen. Lige op til weekenden, med en dybt frustreret søn, var jeg bange for om jeg kunne finde hjælp før den nye uge.
Alle kunne have gavn af en computerfri weekend, javel, men hos os er det i lige så høj grad et redskab som fornøjelse.
Efter lidt googleri, fandt jeg Byens It og de rosende anmeldelser til Magnus’s evner. De havde bare glemt også at nævne hvor utrolig sød og rar han er og hvor langt han er villig til at gå for at glæde en kunde. For det første tager han telefonen, eller ringer tilbage hurtigst muligt. Dernæst er han mere end villig til at finde løsninger på lige netop vores problem, og jeg har al mulig grund til at tro alle andres med. Individualitet.
Mens Magnus arbejdede på PC’en ,var han løbende i dialog med min søn, og i fælleskab blev de enige om forløbet. På intet tidspunkt var der en fornemmelse af at Magnus kun var interesseret i at fylde PC’eren med dyre ekstra komponenter og opgraderinger. Under hele forløbet havde jeg en klar fornemmelse af at vi blev rådgivet og vejledt til lige præcis vores behov.
Arbejdet blev udført hurtigt. Første kontakt fredag formiddag. PC tilbage lørdag eftermiddag.
Prisen mere end rimelig og vores transport problem, blev ovenikøbet også løst. Jeg var og er meget taknemlig.
Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale Magnus og byens-it.dk
Tak Magnus

Réponse : Byens It
Hurtig levering. God service og hjælp. Fuldt ud tilfreds :)

Réponse : Byens It
Fik pc hurtigt. Havde problem med Windows som blev fikset ved at de koblede op med fjern link.

Réponse : Byens It
Fin pris og verdensklasse service. Jeg vender helt sikkert tilbage.

Réponse : Byens It
En savoir plus sur les différents types d'avis.