L'entreprise a répondu
Ingen bekreftelse av vare pakket, vare sendt, forventet levert eller sporings nr. Leveringstid 4-7 dager og dag 10 uten å vite noe ringer det noen som skal levere vare om 5 min. Tilfeldig at vi var hj... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er veldig fornøyd. Jo, det var en feil ved levering av varen, som stod på vent i appen til Posten. Men da jeg skrev til Kundeservice i Bygghjemme, fikk jeg et uvanlig hyggelig svar. Det ordnet s... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Oppdatering: Bygghjemme kundeservice tok kontakt og sa det hadde blitt skade på leveransen og at ny måtte sendes. Den har nå kommet frem og alt er i orden. Så alt i alt litt lang ventetid på kundeservice, men ting ordnet seg til slutt.
Original tekst: Leveranse av gulv kommer ikke frem. Bestilt 3. mars, sendt 6. mars, men så sitter leveransen fast ser det ut som. Tok kontakt med kundeservice som sa de skulle sjekke mandag 23. mars, men ikke hørt noe mer selv etter purring.
Det er kanskje egentlig transportøren som er problemet her, men bygghjemme sin kundeservice ble uresponsiv etter første kontakt.
Må nok be om refusjon og finne gulv et annet sted.

Réponse : Bygghjemme.no
Styr unna denne! Etter mye tull med bestillingsløsning fikk jeg beskjed om at ordren var ok. Jeg etterlyste leveringsdato og fikk beskjed om at det ville ta 2-4 uker. Jeg sjekket bestillingen og der var det 2 leveranser, jeg ba om at de fjernet den ene, jeg skulle kun ha 1 produkt. Da fikk jeg melding om at produktet var utgått og ordren min ble kansellert. Jeg prøvde å ringe kundeservise, onsdag 25.02 kl 11.17, lot det ringe i 2 minutter, ingen tok telefonen.

Réponse : Bygghjemme.no
Ble hjulpet av en meget dyktig selger og fant fort trem til det jeg ønsket. Meget rask levering der den ene pakken kom dagen etter, mens den andre tok lengere tid da det ble levert fra Sverige.

Réponse : Bygghjemme.no
Kjøpte ett vinskap. Etter en stund begynte det å lage ulyd.
Vi forsøker å få tak på kundeservice via tlf og mail. Når vi endelig får kontakt med kundeservice.
Så får vi beskjed om at vi ikke hadde meldt skaden innen rimelig tid. Vi har da forsøkt å få kontakt med bygghjemme en god stund.
Labert! Kommer ikke til å handle derifra igjen og tar saken videre til forbrukerrådet.

Réponse : Bygghjemme.no
Serviceminded hjelp fra kundebehandler på telefon. Hjalp meg å bestille da nettløsningen ikke fungerte. Nå gjenstår bare å få varen levert og håper det går like greit.

Réponse : Bygghjemme.no
I am writing to express my strong dissatisfaction with how bygghjemme.no operates.
I recently purchased a product that was listed as "in stock" on your website. You captured the payment immediately, only to cancel the order several days later, claiming the item was unavailable.
I find this practice highly unprofessional and deceptive for the following reasons:
Fictitious Inventory: The product is still listed for sale on your website at this very moment. This proves that this is not a one-time technical error, but a deliberate practice of selling goods you do not possess.
Misuse of Customer Capital: By charging for non-existent items and holding onto those funds for several days before issuing a refund, it appears you are systematically using customers to boost your company's short-term liquidity and interest earnings.
This behavior borders on a scam. A reputable business does not capture funds until the item is confirmed and ready for shipment, and they certainly update their inventory immediately when a product is out of stock.
I expect you to rectify your internal routines and remove the item from your store immediately to avoid misleading more customers.

Réponse : Bygghjemme.no
Scam, styr unna. Bestilte varer for 3mnd siden. Svarer ofte ikke på epost og lover og lover at varen blir sendt neste uke eller iløpet av noen dager. Nå 3mnd senere sier de det samme.

Réponse : Bygghjemme.no
Bestilte et vindusbrett, info om at det er sendt men sporings linken oppdateres ikke og hverken DHL el Bring har informasjon ..... Dette her virker utrolig lite seriøst.... Blir også redd for å bli svindlet uansett hvor man søker opp denne bedriften kommer det kun opp misfornøyde kunder som ikke får sine varer og som forsøkt dialog og ikke hører noe fra dette selskapet .....så skal man ikke behandle kunder, jeg har ventet en uke nå og hører ingenting og er redd for å ikke motta mine varer.

Réponse : Bygghjemme.no
Noe kluss med at pakken ble sendt til feil postkontor/ post i butikk. Dette kan ha store konsekvenser i N-Norge. Pakken måtte sendes tilbake og til meg igjen. Så husk å få alle sifrene i postnummeret rett når dere sender til N-Norge. Et feil siffer kan lett bety at man må kjøre 15 mil ekstra for å få ut pakken.

Réponse : Bygghjemme.no
Dårlig kundeservice. Tok bare 5 uker før jeg fikk svar.
Mye rot, fikk flere feil leveringer.
Avbestilling er tydligvis umulig. Prøvde både på tlf og e-post.
Kommer ikke til å bruke igjen.
Styr unna.

Ikke handle fra disse!!!
Handlet et dusj blandebatteri 11 november 2025, ble sendt dagen etter, stoppet i Svensk toll, tok kontakt, 21. nov, lurte på hvorfor sending ikke beveget seg, de «trodde» de visste hvorfor og skulle fikse, sendte email 25. nov da pakken fortsatt stod stille.
(Fikk svar på den mailen 28. des)
Ringte igjen 28. nov, fikk beskjed at de ikke kunne gjøre noe, Tullen tok den tiden Tullen tok.
Jeg ringte tilbake samme dag, kansellerte ordre, etter å ha snakket med mann, og bestilt samme vare fra en annen butikk.
Av prinsipp, elendig kundeservice, takk, men nei takk
Ba de om å kontakte Tull, å få pakke sendt tilbake til de/lager, før den forlot Sverige, det var ikke mulig.
Sier jeg vil ha pengene mine tilbake ASAP, det var heller ikke mulig, da de ikke kunne betale ut penger, før vare var motatt på lager.
I dag 30 desember 2025, har jeg fortsatt ikke fått penger tilbake, (utrolig nok tok pakken fart etter jeg kansellerte ordre.)
Jeg hadde kontaktet Posten, pakken ble merket i systemet med retur/nektet mottatt, så den gikk tilbake mot Sverige 3. desember.
Jeg har prøvd å ta kontakt, Kontaktskjema stengt, telefon stengt pga for mange henvendelser!?
Email tar altså 1 mnd pluss å få svar.
Jeg handlet fra en Norsk nettbutikk, ante ikke at vare ble sendt fra Sverige, eller at avsender stod som Golvpoolen Arredo.
Ringte dit i fortvilelse, stod nesten 1 time i kø, før jeg fikk beskjed om at selv om de stod som avsender, hadde de ikke noe med det, jeg måtte forholde meg til den Norske nettbutikken jeg hadde handlet i, kontakte de, jeg sier hvordan?
Alt er stengt? Fikk aldri svar på email!
Inkompetanse eller feil med sending fra de, får vare/pakke til å stoppe opp, jeg som kunde sier, nå er det nok, jeg kansellerer denne ordre, da de ikke var villige til å gjøre noe for at denne skulle bevege seg, og jeg hadde et batteri som lakk.
Det er sort på hvitt i tracking at vare er sendt i retur, kunde har nektet å motta, det burde være godt nok for dem.
Dette er så sjokkerende dårlig, at man vet ikke om man skal le eller gråte.
Samtidig i emailen jeg akkurat leste, virker det som de tror jeg endret mening om kansellering😳
Jeg skal iallfall aldri handle derfra igjen, timer dager uker og mndr, og fortsatt ikke ordnet.
Tror ikke disse har skjønt hva kundeservice går ut på.
At de faktisk er ansvarlige for å ordne opp, ikke jeg.

Réponse : Bygghjemme.no
Har betalt, men ikke mottatt noen vare. Dette er jo bare scam og skammelig. De har stengt telefonen og svarer heller ikke på noen mail.
Dumt av meg å ikke sjekke Trustpilot først.

Réponse : Bygghjemme.no
Jeg spurt om batteri og lader fulgte med,de svarte ja,så har de sendt meg en løvblåser på strøm

Réponse : Bygghjemme.no
I bought underfloor heating and a product came up as outletvare. Although the delivery was very quick (I mean paid 200kr) I discovered the delivered product was incorrect (1m not 1.2m wide). I had bought it on the basis it was 1.2m. I sent an email to ask for my options, both of which have been ignored. It means I will have to adapt my plan for the heating or use my angrerett (that is, if they respond). Even then, I'm now wondering about whether my product is ok given the sharp practice. Pretty odd behaviour and won't get you any customers.

Réponse : Bygghjemme.no
Ble levert utenfor døren min uten varsel. Med en god del skader på esken. Varen var heldigvis ikke ødelagt.

Réponse : Bygghjemme.no
Det som ble fremstilt som en rask og enkel levering, viste seg å være ren illusjon. Etter over 3 måneders venting uten resultat og en kundeservice som gradvis forsvant i stedet for å løse problemet, står jeg igjen uten både vare og svar. Jeg må nå ta saken videre gjennom banken. Dette nivået av kundebehandling er langt under det som kan aksepteres 😡 Hold dere langt unna.

Réponse : Bygghjemme.no
Super service ved sending av erstatnings lampe. Tusen takk.