RM Byg - Service & Entreprise ApS Avis 44

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Rigtig flot og professionelt arbejde. Vi skiftet tagrygninger, renset og malet tag og nu ser det helt nyt ud. RM byg har styr på deres arbejde, er gode til at forklare og rydde op efter sig - kan... Voir plus

D. 8. juli påbegyndte RM Byg en mindre entreprise hos os (afrensning og maling af tag, efterisolering, ny gavlbeklædning, rep af inddækning ved kvist og maling af skorsten) Derfor burde jeg i sage... Voir plus

Professionel, ærlige og meget dejlige mennesker Vi skulle have renset og malet tag. Vi var 4 huse der gik sammen og fik et rigtig godt tilbud hos RM BYG. Yderligere hoppede 2 huse mere på i... Voir plus

Nyt tag. RM Byg har netop lagt et nyt Superflot ståltag på vores rækkehus. Alt fungerede perfekt: dialogen var i orden, tilbuddet var i orden, der blev ryddet op hver dag, alle aftaler blev overho... Voir plus

1. Société de construction

Informations provenant de diverses sources externes

RM Byg & Service ApS er en professionel tag og facade virksomhed med mange års erfaring inden for renovering og vedligeholdelse. Vi er specialister i højtryks-rens og vores målsætning er at yde kvalitets håndværk til tiden og vi beskæftiger os derfor udelukkende med kvalitetsprodukter, dygtige håndværkere samt miljøgodkendt udstyr.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

44 avis

Rigtig flot og professionelt arbejde.

Rigtig flot og professionelt arbejde.
Vi skiftet tagrygninger, renset og malet tag og nu ser det helt nyt ud.

RM byg har styr på deres arbejde, er gode til at forklare og rydde op efter sig - kan varmt anbefales herfra

3 avril 2026

Super firma

Da vi var blevet brændt af 2 gange af det firma der skulle have lavet opgaven fra start blev vi lidt irriteret over det . Men vi var så heldig at på en gåtur i området så vi Ryan og hans medarbejdere var i gang med at rense et asbesttag ned og male det på nyt. Tog kontakt til Ryan om han ville komme forbi og se på vores opgave, han kom senere samme dag ,og sagde de godt ville påtage sig opgaven. 🙏 og det har vi ikke fortrudt super flot arbejde de har udført . Da de gik i gang så de rygning var dårlig og skulle skiftes så det gjorde de også så alt i alt et firma man kan stole på så kunne vi give 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner fik de også det hilsen Christian og Betina

29 août 2025

To be continued..

Derfor burde jeg i sagens natur kunne skrive en færdig anmeldelse.
Efter aftale med Ryan afventer jeg nu på 3. uge, at arbejdet bliver færdiggjort, hvilket desværre ikke er tilfældet.
Derfor.. jeg vender lige tilbage med en samlet anmeldelse af både udførelse og forløb…

29 août 2024

Super resultat og meget fin kundebetjening

Har lige fået renset og malet tag af RM byg og Service
Alt var i top, god kundebetjening, service og resultatet er i top, det hele er lavet så pænt og der er ryddet op og ingen pletter eller maling end der hvor det skal være.
Er super tilfredse og anbefaler gerne til andre.

26 mai 2023

Roof cleaning and painting

Roof cleaning and painting!

Vi har netop overtaget hus og fik i den forbindelse renset og malet taget af RM Byg. Vi er meget tilfredse med arbejdet, servicen og ikke mindst dialogen undervejs. Taget er blevet super flot og ser næsten nyt ud igen!

Bartłomiej - Losning

4 août 2022

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling! Ryan har lavet vores skotrende og tagryg og vi er meget tilfredse. Hans priser er meget fair. Vil til hver en tid tage fat i ham igen.

2 août 2022

Nyt tag

Vi har været super tilfredse med samarbejdet med RM BYG igennem hele processen. Ryan er utrolig effektiv og samtidig super informerende om hvad han render og laver. Man føler sig generelt I super trygge hænder, og jeg er ikke i tvivl om at vi vil henvende os til Ryan igen, hvis vi skulle få brug for en tømrer. RM BYG kan helt sikkert anbefales herfra 👍

3 avril 2022

Ryan har lavet to ovenlysvinduer for…

Ryan har lavet to ovenlysvinduer for mig. Håndværket er i orden, dialogen er god, der bliver ryddet pænt op efter endt arbejde - og aftalerne bliver holdt. Alt i alt en god oplevelse - og jeg kan varmt anbefale RM Byg.
Kasper Lorenzen, Aarhus N

9 février 2022

Total tilfreds. 😉

Hej ja så, kom Ryan lige forbi vores hus også, og rensede vores tag, og malede det, det er totalt lækkert og vi er 110% tilfredse, det er blevet som nyt og en god garanti på 10 år følger med, vi kan kun sige at hvis nogle skal have renset og malet tag, kan vi varmt anbefale Ryan. Total Professionel og god personlighed 😉
Tak.

14 juillet 2021

Nyt tag.

Nyt tag.
RM Byg har netop lagt et nyt Superflot ståltag på vores rækkehus.
Alt fungerede perfekt: dialogen var i orden, tilbuddet var i orden, der blev ryddet op hver dag, alle aftaler blev overholdt, flinke håndværkere.
Kan kun give de allerbedste anbefalinger.

23 novembre 2020

Fremragende arbejde!

9 octobre 2020

Flot udført arbejde

RM Byg gav tilbud på rensning og maling af mit tag, og arbejdet blev udført særdeles tilfredsstillende. Taget så ud som nyt efter behandlingen, og der blev givet 10 års garanti på tagmalingen.

10 septembre 2020
Logo de RM Byg - Service & Entreprise ApS

Réponse : RM Byg - Service & Entreprise ApS

Hej Torben.

Tak for din anmeldelse som
Jeg og mit team sætter kæmpe stor pris på.

Dbh. Ryan

Rensning af tag og maling

Fint arbejde -meget tilfredsstillende.

2 septembre 2020
Logo de RM Byg - Service & Entreprise ApS

Réponse : RM Byg - Service & Entreprise ApS

Hej Jens.

Tak for den fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Hilsen Ryan

Arbejdet bliver udført som aftalt og det er flot arbejde.

Jeg har haft Ryan og hans folk til at renovere mit gamle mos tilgroet eternittag fra 70-erne. Ryan kom forbi og besigtigede huset, efter et par dage havde jeg et tilbud på en total rensning af taget inkl. 2 x maling og udskiftning af et par tagplader. Efter accepten af tilbuddet, modtag jeg et par mail med oplysning om, hvornår arbejdet ville blive udført. Arbejdet er nu udført fuldstændig som aftalt – og det se rigtig godt.
Jeg kan kun anbefale Ryan, arbejdet bliver udført som aftalt og det er flot arbejde.

18 mai 2020

Imponerende og grundige

Gammelt mos-overgroet eternit-tag blev renset for mos og alger og malet to gange og defekte tagplader udskiftet. Efter tre dages arbejde havde jeg et spritnyt tag. Der blev brugt mere tagmaling end beregnet, men mit tilbud om ekstra betaling blev afvist med ordene: “Et tilbud er et tilbud!” Nå,ja, så rensede de også lige mit carport-tag når “Vi alligevel er i gang”. Uden beregning. De holder, hvad de lover, og når de er færdige, kan man ikke se, de har været der - altså bortset fra det “nye” tag, som også har imponeret naboerne. Jeg har tilmeldt mig deres tilbud om årlig algerens, og hvis jeg på et tidspunkt skal have lavet andet på huset, så ved jeg, hvem jeg vil ringe til!

11 mai 2020