Bykirk Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Smukt håndlavet sæt øreringe af guld og koral & hvid diamant. Helt unikt. Jeg har købt af Johanne Kirk tidligere og også denne gan... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en god oplevelse at handle hos Bykirk, fordi hjemmesiden var bygget godt op, indbydende billeder og heldigvis levede produktet helt op til markedsføringen. Smykket, som jeg købte til min... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fine smykker. De har karakter og er udført med stor håndværksmæssig kvalitet. Begge gange jeg har købt smykker har jeg oplevet et højt serviceniveau med fokus på at give mig den bedst mulige... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super købsoplevelse. Hurtig levering. Det fineste produkt!

Smykket, som jeg købte til min kæreste, kom i den fineste indpakning med en personlig hilsen. Det er så lidt, der skal til, for at man føler sig værdsat som kunde, og i dette tilfælde var det lige i øjet.

Jeg kan kun anbefale Bykirk.

12 septembre 2025

Hej Morten
Tusind tak for din fine anmeldelse ✨
Det betyder meget for mig at høre, at både oplevelsen, smykket og indpakningen levede op til dine forventninger. Jeg lægger stor vægt på de små detaljer og på, at hver kunde skal føle sig værdsat – derfor gør det mig ekstra glad at læse dine ord 💕

Hvor er det dejligt, at smykket var en gave til din kæreste – jeg håber, hun blev lige så glad for det, som jeg blev for din anmeldelse.

Tak fordi du vil anbefale mig – det sætter jeg stor pris på 🌸

Réponse de Bykirk

Tak for din fine anmeldelse – det betyder meget for mig at høre, at håndværket og leveringen blev værdsat.
Johanne guldsmed & stifter af byKirk

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig flot lille hummelbi i 18 k…

Virkelig flot lille hummelbi i 18 k guld så glad for den. Blev leveret hurtigt og med tilbud om køb af endnu en til minus 10%

20 août 2025

Réponse de Bykirk

Tak for din dejlige anmeldelse 🌸 Jeg er rigtig glad for at høre, at du er tilfreds med din lille humlebi i 18 kt. guld, og at den kom hurtigt frem.
Det betyder meget for mig, at du deler din oplevelse – håber du får glæde af smykket i mange år fremover 💛

Noté 5 sur 5 étoiles

Flotte smykker og virkelig god service…

Flotte smykker og virkelig god service både før og efter køb. Vender klart tilbage igen, igen 😊

11 août 2025

Réponse de Bykirk

Tak for din søde anmeldelse 🙏💎
Det betyder meget for mig at høre, at du er glad for både smykkerne og servicen. Jeg glæder mig til at hjælpe dig igen 🌸

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte et lille hjerte af koral og…

Jeg købte et lille hjerte af koral og jeg er så glad for det. Pakken kom få dage efter bestilling. Det hele var omhyggeligt pakket ind. Der er ingen tivivl om, at man gør sig umage hos Bykirk. Jeg handler gerne her igen.

3 juillet 2025

Kære Hanne

Tak for din fine anmeldelse.
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både dit koralhjerte og hele oplevelsen. Jeg lægger stor vægt på de små detaljer, så det glæder mig, at det skinner igennem.

Du skal være hjertelig velkommen igen, når du en dag får lyst – det vil være en fornøjelse.

Kundeservice i top

Mit andet køb hos bykirk var lige så problemfrit som det første. Dertil kommer god og sober kommunikation. Mine bedste anbefalinger.

23 juin 2025

Kære Vibeke,
Tusind tak for endnu en dejlig anmeldelse :)
Det glæder mig, at du igen har haft en god oplevelse hos mig.

De varmeste hilsner,
Guldsmeden byKirk

En rigtig god oplevelse

Jeg har modtaget en meget smuk ring, som fuldstændig indfrier alle forventninger. Ringen blev leveret meget hurtigere, end jeg troede muligt. Jeg vender helt sikkert tilbage. Elsker smykkernes design.

4 juin 2025

Kære Anne Mette,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det betyder alverden for mig at høre, at ringen levede op til dine forventninger – og lidt til. Jeg gør mig umage med både design og håndværk, så det glæder mig oprigtigt, at det kan mærkes.

Tak fordi du valgte at handle hos mig – og du skal være så hjertelig velkommen tilbage, når du en dag får lyst til et nyt smykke ;)

Johanne – guldsmeden bag byKIRK

SMUKT armbånd

SMUKT armbånd. Fantastisk service.

16 mai 2025

Hej Charlotte,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Jeg er så glad for, at du er glad for armbåndet og har haft en god oplevelse med min service. 💫
De bedste hilsner,
Johanne Guldsmeden

Noté 5 sur 5 étoiles

Smykkerne er endnu smukkere i…

Smykkerne er endnu smukkere i virkeligheden og betjeningen er hurtig og kærlig

21 mai 2025

Hej Pernille,
Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for mig at høre, at smykkerne lever op til forventningerne – og lidt til. 💖
Kærlig hilsen,
Johanne guldsmeden

smukkeste smykker

smukkeste smykker

23 avril 2025

Réponse de Bykirk

Hvor er det dejligt at høre! Jeg lægger meget hjerte i hvert eneste smykke, så jeg er virkelig glad for din anmeldelse. Tak. Hilsen guldsmeden Johanne

God oplevelse

Slagprocessen via bykirk.dk gik fint og levering til tiden. Pakken var med personlig hilsen.
Selve smykket var rigtig fint og godt håndværk

31 mars 2025

Kære Brian,
Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget! Jeg er glad for, at både smykket og oplevelsen levede op til forventningerne.

De bedste hilsner,
Johanne / bykirk

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget smuk halskæde og fin lille…

Meget smuk halskæde og fin lille humlebi. Jeg er meget glad for mine nye smykker. Meget hurtig levering.

20 février 2025

Réponse de Bykirk

Tak for din fine anmeldelse, Tanja! Jeg er så glad for, at du er tilfreds med halskæden og humlebien. Håber, du får glæde af kæden med humlebi i lang tid. De bedste hilsner,
Johanne, byKirk

Noté 5 sur 5 étoiles

Skulle bestille en halskæde til en pædagog der stoppede i min datters børnehave. Ringede til Johanne, da det så lidt stramt ud med leveringstiden. Hun lovede at hvis jeg købte med det samme, så ville ordren pakkes samme dag og jeg ville have den næste dag.
Johanne holdt sin aftale og jeg kunne overdrage en rigtig fin humlebi fra de små humlebier og deres forældre

14 août 2024

Fantastisk service og handleoplevelse

Bestilte "twist" til 2 huller. Øreringen kom hurtigt. Desværre kunne jeg ikke passe den da min øreflip var lidt for tyk ;o) Jeg skrev til ByKirk og nu har jeg fået en "twist" der passer til mit øre. SÅ pæn.
Tak for hurtig, god og behagelig service. Handler her igen en dag.

4 juin 2024

Réponse de Bykirk

Tak! Anne, for din fine tilbage melding af mit firma. Jeg vil glæde mig til at se dig i shoppen igen :)
Hilsen guldsmeden Johanne

Noté 5 sur 5 étoiles

Smukke smykker af høj kvalitet -og en…

Smukke smykker af høj kvalitet -og en yderste stor og rummelig hjælpsomhed.

9 juin 2024

Hej Hanne,
Tak for at give mit firma så fin en anmeldelse. Jeg håber humlebien øreringen er tit i dit øre :)
Johanne team byKirk

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig ekspedition af min ordre.

Hurtig ekspedition af min ordre.
Fin personlig hilsen sammen med leveringen, og meget tydelig information ift evt returnering af varen.

3 mai 2024

Kære Dorte,
Tak for din fine anmeldelse af at bestille et smykke fra byKirk.
Det sætter jeg stor pris på :)
De bedste hilsner guldsmeden

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus