Min handhund vil til tider gerne markere, også indendørs, og det lader til at "tæppefriskeren" virker efter hensigten. Også selvom jeg ikke rigtigt har mærket lugt.

Skønne produkter. Købte bl.a. lugtfjerner (den kraftige) til min mands særdeles lugtende vandresko. De fik 2 gange behandling, hvor han brugte skoene i mellem de 2 behandlinger. DET VIRKER! Ingen fo... Voir plus

L'entreprise a répondu

Effektivt, nemt og samtidig venligt mod naturen. Freshen Up spray er genialt med uldtrøjer, sengetæpper, sofahynder og puder, tøjet du kun lige har haft lidt på, som de sunde bakterier nemt frisker... Voir plus

Jeg køber jævnligt jeres vildt gode produkter. Tøjvasken vasket ved 30 lugter rent, vores gaskomfur bliver super nemt rent med multispray, termoflasker og andre beholdere med sur lugt, forsvinder bare... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Fournisseur de produits de nettoyage

Écrit par l'entreprise

Byoms er et univers af lugtfjernere, vaske- og rengøringsmidler med naturens egen superkraft Probiotika. Vi ønsker at genoplive de gode bakterier gennem innovativ teknologi og dokumenteret effekt. Fjern dårlig lugt og gør effektivt rent med probiotiske bakterier. Vi gør det nemt for dig på en nem, sund og innovativ måde, at gå tilbage til de gamle dyder og vaske mindre.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

315 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Måske virker produktet med tiden,men…

Måske virker produktet med tiden,men jeg er ikke overbevist pt.

28 septembre 2025
Logo de Byoms ApS

Réponse de Byoms ApS

Kære Jørgen.
Jeg kan se du har købt en Bathroom Cleaner 6. september. Effekten af probiotikaen er først når den bliver brugt over tid. Vores Bathroom Cleaner har et ph-niveau på 4, så den er kun en mild kalkfjerner. Når du rengør dit badeværelse - prøv at spraye ud og lade det virke i et par minutter før du tørrer efter med en fugtig klud. Hvis du er i tvivl om hvordan produktet virker, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os, så vi kan hjælpe dig. Vores produkt er ikke noget mirakelmiddel, det er et naturligt planteudvunden alternativ til den meget kemiske. Mvh Anja fra Byoms

Sov godt

Sover bedre og dybere efter vi har købt Sleep Mist. Bruger desuden freshen up, da min datter dyrker meget sport. Det virker👍

13 septembre 2025

Skønne produkter

Jeg er sindssygt glad for produkterne. Især freshen up. Den fjerner effektivt lugten af kattestrint på mine havemøbler.
Jeg anvender også vaskemidlet til tøjvask, og mit tøj dufter friskt og lækkert.

2 septembre 2025

En fast del af vores husholdning

En fast del af vores husholdning! Simpelthen så gode produkter. Jeg er i sær glad for opfrisknings sprayen til tøj. Det virker. Selv ved hørmende sko - spray og lugten forsvinder. Vaskemidlet er også godt - det er som om tøjet bliver blødere. Og sidst men ikke mindst jeres rengøringsprodukter. Wow. De er så effektive.

29 août 2025

Rigtig gode produkter der er drøje i…

Rigtig gode produkter der er drøje i brug og som dufter dejligt. Har lige købt den nye toilet rens og kan godt lide ideen om at bruge den dagligt for god hygiejne og effektiv rengøring. Kundeservice og levering i top og gode informative nyhedsmails.

23 août 2025

Geniale produkter

Geniale produkter
Andvender adskillige af produkterne, er super glad for dem.
Har endelig fundet en glasrens der bare VIRKER
Er særlig glad for universal cleaner, den er fantastisk, håber den snart kommer igen🙏🏼🙏🏼

31 juillet 2025

Effektive og naturlige rengøringsprodukter som virker

Jeg har fulgt og brugt næsten alle af Byoms produkter og kun dem siden starten. Freshen Up er min all time favorit. Jeg er vild med produkterne som alle holder hvad de lover. Har lige fået den nye toilet rens hjem som jeg glæder mig til at prøve. Altid hurtig levering og super god kundeservice.

23 juillet 2025

Første gang

Jeg modtog min pakke 11 dage efter bestilling. Det kan måske skyldes Grundlovsdag og pinse, men produkterne er modtaget og jeg er meget glad for multi surface cleaner og daily toilet cleaner. Freshen up odeur remouver ved jeg rigtig om jeg bryder mig om, men den får en chance. Jeg har kun oplevet god service og vil helt klart prøve flere af jeres produkter 👍🏻

11 juin 2025

Det der er prøvet -virker😊

Nemt at bestille og hurtig levering.
Men endnu vigtigere er produkterne. Jeg bruger primært lugtfjernerne og de virker til perfektion!! Som noget nyt prøver jeg den afslappende spray. Den har en dejlig duft...og jeg tænker absolut den er medvirkende til en hurtigere søvn.

24 juin 2025

Jeg bruger alle produkterne, og vil nødigt undvære.

Jeg har brugt Byoms produkterne igennem flere år. Jeg bruger stort set alle produkter, men især Bathroom cleaner er én af mine favoritter. Elsker at bakterierne gør en del af arbejdet, ydermere holder håndvasken sig ren i længere tid, så jeg ikke behøver gøre rent så ofte ;) Jeg bruger aldrig andre rengørings produkter, efter jeg er begyndt på Byoms, det giver en "god fornemmelse" i maven.
Jeg anbefaler alle produkter, hvor jeg kan komme til det, det samme gør mine 3 døtre. :)

23 juin 2025

Anbefalelsesværdige produkter

Jeg er virkelig glad for at have fundet jer. Hjemmesiden er let at finde rundt i, nem bestilling og hurtig levering. Jeres produkter er fantastiske, drøje i brug og så er det dejligt at være miljøbevist

29 mai 2025

Det bedste af det bedste

Jeg har brugt Byoms’ produkter i efterhånden nogle år, og bliver stadig lige imponeret over de fantastiske resultater hvert produkt udviser.
Jeg kommer ikke til at bruge andre produkter mere.

19 juin 2025

Gode produkter

Hurtig levering.
Jeg købte toiletrengøring, og det virker umiddelbart godt. Men det er alt for dyrt for den mængde man får, også selvom det er drøjt i brug.

14 juin 2025

Ren nydelse. Det er bare ren og skær nydelse at gøre…

Det er bare ren og skær nydelse at gøre rent med Byoms. Min mand har den holdning at det eneste der kan gøre rent er AJAX. Jeg kan ikke klare lugten... der gør virkelig ondt i næsen.
Min mand gør mest rent.. men efter jeg er begyndt at bruge Byoms er det mig der kan gøre rent.. virkelig gode produkter.

7 juin 2025

Naturlig med en frisk duft

Jeg er virkelig glad for Byoms produkter! Jeg har deres stain remover, laundry liquid, bathroom cleaner, dish soap og multi surface cleaner, og de virker alle super godt. Det føles trygt at bruge noget, der både er naturligt og effektivt, og samtidig efterlader en mild og frisk duft i hjemmet.

8 mai 2025