Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De anstränger sig nästan lite för mycket, jag tycker inte vi konsumenter behöver bli så bortskämda, men jag är ändå tacksam för att ha blivit bortskämd :) självklart högt rekommenderade att handla av!... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Haft fornøjelse af at prøve en af de skønne uld frakker fra butikken. Fantastisk pasform og følte mig som en million i den. Christina er indbegrebet af service menneske og med stort smil og venlighe... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Onlinebutikken tilbyder en bred vifte af produkter til konkurrencedygtige priser, men brugeroplevelsen kunne være bedre. Jeg stødte på nogle tekniske problemer, mens jeg browsede, såsom sider, der tog... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en cardigan. Den svarede fuldt ud til mine forventninger. Hurtig levering og ved pakken lå en personlig hilsen fra sælger. DEJLIGT.

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

By Ritz er en hyggelig webshop og livsstilsbutik, som er beliggende i udkanten af Præstø på Sydsjælland. Vi tilbyder bæredygtig mode – beklædning i naturlige materialer, som uld, hør og vintagesilke. Vi har et bredt sortiment af nordisk uld, både sweaters, frakker, ponchoer og kapper samt en masse tilbehør i luffer, huer og selvfølgelig færøsk uldgarn. Vi har også mange hørdesigns i kraftigt europæisk hør i rene og klare farver, fx hørskjorter, kjoler, nederdele, bukser, kimonoer og buksedragter. Som modspil til de enkle og nordiske designs, kan vi nu også tilbyde dansk designet vintagesilke – lavet af genanvendte silkesarier fra indien og har fået nyt liv i kimonoer, kjoler, tørklæder, skjorter, hårpynt og meget andet. Vi håndplukker designs fra Skandinavien og Europa, alle fra små producenter, som værner om deres håndværk og skaber smukke og tidsløse designs, der bidrager til en holdbar garderobe.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Super dejlig service.

Super dejlig service.

Ritz er lige så rar at handle hos, som deres varer er af højt kvalitet. Kan særdeles anbefales.

24 octobre 2023

Kære Patrick
Mange tak for din anmeldelse og de fine ord du giver os med på vejen. Det er dejligt at vide, at du er glad for dit køb hos os.

Hej tak

Hej
Tak, for den vanvittige hurtig levering, i har reddet min weekend ☺️
Rigtig god weekend til jer
Mvh
Asta Egede J

12 octobre 2023

Kære Asta
Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med handlen : )
Christina

Kære Lenette
Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du synes om butikken. Det er altid en fornøjelse at få besøg af dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering! Smukke og komfortable sandaler

5 juin 2023

Kære Sine
Mange tak for din anmeldelse. Det betyder alverden for os at vide, at du er blevet glad for dit køb.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og professionel ekspedition.

Hurtig og professionel ekspedition.
Varen lever fuldt op til forventningerne.

3 avril 2023

Kære Bent
Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at vide, at du er tilfreds med handlen.

Kære Eva
Mange tak for din anmeldelse og dejligt at høre, at pakken nåede hurtigt frem til dig.
De bedste hilsner Christina // by Ritz

Lækker kvalitet

Jeg købte et par benvarmere i færøsk uld og garn til min kone. Hun blev meget glad for den lækre kvalitet og designet. Kan absolut anbefales

21 décembre 2022

Kære Jan
Tak for din fine anmeldelse - det er dejligt at høre, at de skønne uldsager har bragt glæde til din kone.

Kære Jeanne
Mange tak for endnu en skøn anmeldelse - super at pakken også nåede hurtigt frem denne gang. Mange tak for din interesse for vores dejlige nordiske uldsager : )
Varme hilsner
Christina // By Ritz

Lækre produkter

Lækre produkter. Jeg har købt benvarmere i færøsk uld, som er varme og lækre.

19 décembre 2022

Kære Eva
Mange tak for din fine anmeldelse -og dejligt at høre, at du er blevet glad for de skønne benvarmere. Håber du får glæde af dem i mange år fremover.

De er meget behjælpelig

De er meget behjælpelig. Har kun super god oplevelse mvh Jane

29 septembre 2022

Kære Jane
Mange tak for din fine anmeldelse og dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Lækker strik 😍

4 octobre 2022

Kære Lotte

Mange tak for din anmeldelse og dejligt at høre at vores gode uldsager lever op til dine forventninger.

Flotte produkter

Nemt at bestille - varerne kom hurtigt, og de ser så flotte ud - og med en dejlig lille sød personlig hilsen vedlagt :)

7 octobre 2022

Kære Marianne
Mange tak for din søde anmeldelse - og dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle med os.
Ha en dejlig dag : )

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg oplevede personlig og god service. Også selvom en del sf varen skulle returneres

16 août 2022

Kære Lone
Mange tak for din fine anmeldelse - jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse med at handle hos os.
Ha en dejlig dag : )

Fantastisk skøn butik

Fantastisk skøn butik, jeg er begejstret hver gang jeg kommer, kan kun anbefale By Ritz

14 août 2022
Avis spontané

Kære Leise
Mange tak for din søde anmeldelse - det er også altid hyggeligt at få besøg af dig i butikken. Kom snart forbi og se vores forårsnyheder : )

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus