bySKAGEN Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde bestilt to sæt sengetøj. Det ene sæt havde fået transportsskade under vejs. Ringede til kundeservice, hvor der hurtigt blev svaret fra en venlig medarbejder, som straks sendte et nyt sæt. Fint... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige været i dialog med Mads fra BySkagen, da vi havde fået 2 sæt sengetøj i julegave for længe siden hvor der manglede et pudebetræk. Havde hverken kvittering eller noget, ville faktisk bare s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Der var lidt ventetid på min ordre, da en vare var midlertidigt udsolgt - men der var dialog hele vejen igennem og en sød lille erkendtlighed med, da de skønne varer ankom :) Personligt synes jeg, de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin og hurtig service. Dejligt med et godt tilbud på et produkt i fin kvalitet og fine instruktioner i, hvordan man bedst muligt bevarer trykket på dynebetrækket. Virkelig hyggeligt tryk i øvrigt. Kla... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de linge de maison
  2. Magasin de design et de décor intérieur
  3. Magasin de literie
  4. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Hos bySKAGEN finder du altid et stort udvalg af klassiske, maritime og moderne sengesæt. Vi fører også Danmarks måske største lagen sortiment. Herudover rummer vores sortiment lækre boligtekstiler såsom; håndklæder, badekåber, plaider, pyntepuder, sengetæpper, viskestykker og meget mere. I vores fysiske butik i Skagen, kan du gå på oplevelse i hele vores univers, og vores personale, både i butikken og på webshoppen, hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige produkter. Vores sengetøj er klart vores mest populære og kendte vare, og vi fører flere forskellige vævninger. Alt fra vores klassiske bomuldsvævning, som er yderst populær, over den ekstra bløde bomuldssatin, den lækre bæk og bølge (krepp), til vores jacquard vævet bomuldssatin. Vi designer selv vores sengesæt designs, og får nye på lager flere gange om året, så udvalget altid er lækkert og spændende - både i butikken og på webshoppen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

50 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fin vare til super pris

Fin vare til super pris
Hurtig levering. Handler gerne her igen

5 juin 2023

Hej Freddy

Mange tak for din anmeldelse.

Tusind tak for dine positive ord, vi glæder os til at servicere dig igen.

30 mai 2023

Hej Kirsten

Mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre du var tilfreds med leveringen.

Mvh. Mads

Godt tilfreds

29 mai 2023

Hej Anette

Mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre du er tilfreds, håber du nyder dine nye varer.

Noté 5 sur 5 étoiles

God kvalitet og rigtig god service

Jeg købte badehåndklæder og almindelige håndklæder. En rigtig god kvalitet, rigtig god sugeevne. Ud over gode produkter, så var det en hurtig respons på min ordre og ekspedition. Jeg vil varm anbefale bySkagen, jeg er yderst tilfreds med jeres service og jeres varer

29 mai 2023

Hej Malgorzata

Mange tak for din anmeldelse.

Tusind tak for dine dejlige rosende ord, dem sætter vi stor pris på.
Vi er glade for at høre du er fuldt ud tilfreds, og glæder os til at servicere dig igen.

Alt gik glat

Super let. Bestilling og levering. Alt godt

23 mai 2023

Hej Lisbeth

Mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at læse det hele gik super let og glat.

Smidigt og proff

Enkelt og billigt

30 avril 2023

Hej Jan

Mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre du er tilfreds med dit køb.

God oplevelse

Hurtig levering. Nem hjemmeside. Varen havde forventet kvalitet

24 avril 2023

Hej Mette

Mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at læse, at du er fuldt ud tilfreds med både hjemmeside, varen og leveringen.

God kvalitet

Lækker kvalitet og hurtig levering

27 avril 2023

Hej Helle

Mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at læse du er tilfreds med både vare og levering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Varen er rigtig fin og det er dejligt…

Varen er rigtig fin og det er dejligt at der kun gik 2 dage, så var pakken her.
Jeg glæder mig til at handle hos jer igen.😊

25 avril 2023

Hej Vivian

Mange tak for din anmeldelse.

Tusind tak for din positive anmeldelse, og vi vil glæde os til at servicere dig igen. 😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Sengetæppe og puder er lækker kvalitet

Sengetæppe og puder er lækker kvalitet. Leveringstiden var noget længere end forventet, men der var fin opfølgning fra bySkagens side.

23 avril 2023

Hej Mette

Mange tak for din anmeldelse.

Er glad for at høre produkterne lever op til dine forventninger.
Tusind tak for din tålmodighed angående de midlertidig udsolgte varer, som desværre skabte en forsinket levering.

Mvh. Mads

Skønne produkter

Skønne produkter, der lever helt op til forventningerne. Desuden meget hurtig levering (halvanden dag)

23 avril 2023

Hej Kirsten

Mange tak for din anmeldelse.

Så skønt at læse din positive anmeldelse, og vi er glade for, at vi levede op til alle forventninger.

Varen er original

Varen er original, svarer til beskrivelsen - god kvalitet - hurtig levering.

2 avril 2023

Hej Live

Mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre vi levede op til forventningerne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt det lækreste sengetøj

Jeg har købt det lækreste sengetøj, fik rigtig god service . Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Leveringen var også lynhurtig.
P.s man sover bare bedre i godt sengetøj tak

28 mars 2023

Hej Betina

Mange tak for din anmeldelse.

Tusind tak for din yderst rosende anmeldelse. VI er meget glade for at høre, at du, lige som os, syntes at sengetøjet er virkelig lækkert.

Hurtig og korrekt levering 👍

Hurtig og korrekt levering 👍
God “brugsanvisning” vedlagt 👍

26 mars 2023

Hej Stig

Dejligt at høre "brugsanvisningen" blev vel modtaget. 👍

Fin og hurtig betjenimg

Fin og hurtig betjenimg
Sengesættene er fine også efter vask
Jeg vil anbefale butikken

21 mars 2023

Hej Henny

Mange tak for din anmeldelse.

Tusinde tak for din anbefaling, det gør os så glade.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus