Havde bestilt to sæt sengetøj. Det ene sæt havde fået transportsskade under vejs. Ringede til kundeservice, hvor der hurtigt blev svaret fra en venlig medarbejder, som straks sendte et nyt sæt. Fint... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har lige været i dialog med Mads fra BySkagen, da vi havde fået 2 sæt sengetøj i julegave for længe siden hvor der manglede et pudebetræk. Havde hverken kvittering eller noget, ville faktisk bare s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Der var lidt ventetid på min ordre, da en vare var midlertidigt udsolgt - men der var dialog hele vejen igennem og en sød lille erkendtlighed med, da de skønne varer ankom :) Personligt synes jeg, de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fin og hurtig service. Dejligt med et godt tilbud på et produkt i fin kvalitet og fine instruktioner i, hvordan man bedst muligt bevarer trykket på dynebetrækket. Virkelig hyggeligt tryk i øvrigt. Kla... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos bySKAGEN finder du altid et stort udvalg af klassiske, maritime og moderne sengesæt. Vi fører også Danmarks måske største lagen sortiment. Herudover rummer vores sortiment lækre boligtekstiler såsom; håndklæder, badekåber, plaider, pyntepuder, sengetæpper, viskestykker og meget mere. I vores fysiske butik i Skagen, kan du gå på oplevelse i hele vores univers, og vores personale, både i butikken og på webshoppen, hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige produkter. Vores sengetøj er klart vores mest populære og kendte vare, og vi fører flere forskellige vævninger. Alt fra vores klassiske bomuldsvævning, som er yderst populær, over den ekstra bløde bomuldssatin, den lækre bæk og bølge (krepp), til vores jacquard vævet bomuldssatin. Vi designer selv vores sengesæt designs, og får nye på lager flere gange om året, så udvalget altid er lækkert og spændende - både i butikken og på webshoppen.
Ebstrupvej 2, 8600, Silkeborg, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Hurtig ekspedition af sengetøj, sengetøjet er i lækker kvalitet

Réponse de bySKAGEN
Super god kvalitet og hurtig levering!
Hos bySkagen kører det bare! Jeg har flere gange købt sengesæt og alt har været i orden. Kan varmt anbefale 👍🏻

Réponse de bySKAGEN
Så flot sengetøj jeg har modtaget idag, super kvalitet. Meget hurtigt leveret👍😃

Réponse de bySKAGEN
Tak for lækre lagner - og tak for meget hurtig hjælp ved fejl på lagen 💪🏻 det er Jer jeg handler hos igen 👌🏻⭐️

Réponse de bySKAGEN
Total hurtig ekspedition. Ekstra info vedr forsendelse og det kom meget hurtigt . Super super service .

Réponse de bySKAGEN
God og hurtig betjening samt produkter af god kvalitet.
Rigtig god kundeservice ved returnering/ombytning. Her var der særlig venlighed og hurtighed.

Réponse de bySKAGEN
Se sådan burde handel på nettet være for alle. Hurtig forsendelse, kundeservice i top og produkterne svare til prisen. Særdeles anbefale værdig shop.

Kundeservice helt i TOP
Levering hurtigere end hurtig
Fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ er fuld fortjent

Réponse de bySKAGEN
Det fårs ikke bedre, jeg skal ikke søge mere. Min dyne futter ikke rundt i dynebetrækket, top klasse.

Réponse de bySKAGEN
Meget enkelt, gode priser, meget høj kvalitet og levering dag til dag.. mere enkelt kan det ikke siges

Réponse de bySKAGEN
Handlede lækkert sengetøj her. Meget fin kvalitet. Hurtig levering. Fineste anbefalinger.

Réponse de bySKAGEN
Super lækkert og blødt sengetøj til gode priser. Og virkelig hurtigt det blev sendt og kom frem. En glad kunde