Förvånansvärt stadigt grepp om tuben, använde direkt på papper och det blev inget spill. Har haft andra lim som känns mjuka i plasten och läcker överallt, denna höll formen utan att skrynkla sig. Nu h... Voir plus

I bruger stadig mine billeder ulovligt selv efter jeg var skrevet til jer mange gange. Her er produktet jeg har anmeldt 10 gange siden januar, og I foretager jer intet 🏖️SISTA DAGENS ER... Voir plus

3,0

Moyen

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Köp ej dashcam

Köpte dashcam.
Produkten i marknadsföringsfilmen är inte det man får när man beställer.
Produkten man får är värdelös! Inte vidvinkel, dålig upplösning och minneskort medföljer ej.
Det är falsk marknadsföring.

17 novembre 2025

This item is completly useless

This item is completly useless, very strong but very thin beam, you can't zoom. I can't unbox the star. My rating is -1 star.

8 novembre 2025

Réponse : Byteberst

Dear customer, thank you for taking the time to share your feedback.
We sincerely apologize that your recent experience did not meet your expectations, and we fully understand your frustration. We assure you that we will prioritize your feelings and resolve the issue. We take responsibility for each product. Please send your details to our customer service email address: service@byteberst.com. Our professional customer service team will provide you with the best solution within 24 hours. Please give us a chance to fix the problem; thank you very much.

Den är totalt värdelös

Den är totalt värdelös, köp den inte

9 novembre 2025

Réponse : Byteberst

Kära kund, tack för att du tog dig tid att dela din feedback.
Vi ber uppriktigt om ursäkt för att din senaste upplevelse inte uppfyllde dina förväntningar, och vi förstår din frustration till fullo. Vi försäkrar dig om att vi prioriterar dina känslor och löser problemet. Vi tar ansvar för varje produkt. Vänligen skicka dina uppgifter till vår kundtjänsts e-postadress: service@byteberst.com. Vårt professionella kundtjänstteam kommer att ge dig den bästa lösningen inom 24 timmar. Ge oss en chans att åtgärda problemet; tack så mycket.

The time of delivery is far too long.

The time of delivery is far too long.
You should have a storage in Sweden and not wait for the shipment from China

25 octobre 2025

Réponse : Byteberst

Dear customer, thank you very much for taking the time to share your feedback.
We apologize for the delay. We will relay this situation to the logistics provider and ask them to expedite the delivery. We fully understand your frustration. We assure you that we prioritize your experience and will resolve the issue. We take responsibility for every product. Please send your details to our customer service email address: service@byteberst.com. Our professional customer service team will provide you with the best solution within 24 hours. Please give us a chance to make amends. Thank you very much.

Jeg har købt et smart ur

Jeg har købt et smart ur, det skulle holde i 15 dage, men jeg skal være heldig hvis det kan holde 24 timer.

18 juillet 2025

Réponse : Byteberst

Kære kunde, mange tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os.
Vi beklager dybt, at din seneste oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og vi forstår fuldt ud dine følelser. Vi forsikrer dig om, at vi vil prioritere dit problem og løse det så hurtigt som muligt. Vi står bag hvert produkt. Send venligst dine oplysninger til vores kundeservice-e-mail på service@byteberst.com. Vores dedikerede kundeserviceteam vil give dig den bedste løsning inden for 24 timer. Giv os venligst en chance for at rette op på problemet. Mange tak.

Seriøst firma

Jeg har etter klage fått igjen alle pengene fr Byteberst. Det var ei gledelig overraskelse, så firmaet er nok seriøst.
All kommunikasjon på Norsk og raske svar!

16 juin 2025

Réponse : Byteberst

Kjære kunde, tusen takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din med oss.
Vi beklager på det sterkeste at din nylige opplevelse ikke innfridde forventningene dine, og vi forstår dine følelser fullt ut. Vi forsikrer deg om at vi vil prioritere problemet ditt og løse det så raskt som mulig. Vi står bak hvert produkt. Vennligst send informasjonen din til vår kundeservice-e-postadresse på service@byteberst.com. Vårt dedikerte kundeserviceteam vil gi deg den best mulige løsningen innen 24 timer. Vennligst gi oss en sjanse til å rette opp i problemet. Tusen takk.