Super professionel flytning af et meget imødekommende flytteteam. Flytningen krævede ekspertise med nedhejsning af både tung sofa og 1,40 seng fra 2. og 1. sal. Det gik perfekt. Der var ingen spor eft... Voir plus
Holdet bestod af 3 enormt professionelle, rare og servicemindede flyttefolk. Alle udfordringer - inklusiv trapperne til femte sal - blev mødt med smil og gåpåmod. Billeder og møbler blev profession... Voir plus
Tre effektive og meget behagelige flyttemænd klarede at flytte vores "habengut" fra Hillerød til Viborg. De kom til tiden - og endda før. Alt blev pakket meget forsvarligt ind og intet gik i stykker u... Voir plus
Vi har haft Cæsar flytteservice til at nedpakning og flytte vores ting fra Roslev til Viborg. Vi kan kun give de bedste anbefalinger, super flinke og professionelle flyttefolk der pakkede og håndter... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Velkommen til Cæsar Flytteservice I/S 🚚📦 Hos Cæsar Flytteservice I/S møder du et engageret og energisk team, der brænder for at levere pålidelig og effektiv flytteservice. Vores mål er at gøre din flytning både let og stressfri med en stærk arbejdsmoral og et stort fokus på kundetilfredshed. Vi har mange års samlet erfaring i branchen – med mere end 6.700 timers praktisk flyttearbejde – og vi behandler altid dine ejendele, som var det vores egne. Vores mission er at skabe en tryg og problemfri flytteoplevelse fra start til slut. ✔️ Hos Cæsar Flytteservice I/S tilbyder vi fleksible løsninger, der passer til dine behov: Privatflytning og kontorflytning 🚚 Pakning og udpakning 📦 Flytning af tunge og værdifulde genstande 🚚 Transport til både lokale og nationale destinationer 🚚 Vi lægger vægt på at yde en service, der er venlig, professionel og til en fair pris. Med vores personlige engagement og sans for detaljer kan du være sikker på, at din flytning er i trygge hænder.
Asmild Dige 39, 8800, Viborg, Danemark
- Caesarflytteservice@gmail.com
- caesarflytteservice.dk
Jeg fik flyttet mine ting fra 3 sal til…
Jeg fik flyttet mine ting fra 3 sal til min nye lejlighed, og jeg kan virkelig ikke andet end at anbefale Caeserflytteservice. De har ikke været andet end så søde ved mig, og passet på alle mine ting. Jeg var tryg hele vejen, og skulle jeg nogensinde flytte igen, bliver det dem igen der skal hjælpe!
Fantastisk service og behagelige fagfolk
Jeg har nu for anden gang benyttet mig af Cæsar og co., og det er noget, jeg absolut ikke fortryder. Endnu en gang mødte vi behagelige og engagerede flyttefolk, der både firede møbler ud over altankanten og rykkede massevis af flyttekasser fyldt med bøger - og så i regnvejr!
Jeg vil varmt anbefale dette firma.
Bedste anbefalinger fra mig
Bedste anbefalinger fra mig.
Fantastisk firma, de slæbte mine tunge træmøbler op på 2.sal, uden noget fik så meget som en skramme. Skænken vejer ca 130 kg. Meget imødekommende og veltalende
Effektivitet og service i top.
Jeg har i dag haft en virkelig god oplevelse med Cæsar flytteservice.
De to unge flyttemænd Var super effektive og yderst servicemindede.
Der blev passet godt på mine ejendele og der var venlighed og et smil på læben.
Jeg vil til enhver tid bruge dette firma igen og giver min allerbedste anbefaling hvis man har brug for kompetent og effektiv flytte hjælp👍⭐️
Flyttehilsner fra Mette Sofie Nissen.
En kæmpe fornøjelse at blive flyttet af…
En kæmpe fornøjelse at blive flyttet af Cæsar. 3 hårdtarbejdende flyttemænd i godt humør, der meget grundigt og forsigtigt pakkede vores ting i flyttekasser og ned i flyttebilen fra 5. sal.
Super godt flyttefirma.
Super godt flyttefirma.
Vi har været super tilfredse, de var punktlige og hurtige.
Marco og Alexander kom og de tog fat, hurtigt, effektivt og de kom film og tæpper om møblerne så intet blev skadet.
De får 5 stjerner herfra.
Kan kun anbefales .
Casper og Alexander flyttede 300kg klaver uden problemer.
Casper og Alexander kom med dags varsel og flyttede et 300kg klaver.
Det var hurtigt effektivt og med god dialog. Kan anbefales til alle.
Flytning af tung klaver
Der er fuld hus herfra. Caesar flytteservice kom til den aftalte tid, og de havde "muskler" nok med. Super god oplevelse. Der er tale om unge mennesker med god energi. De varmeste anbefalinger herfra.
Arne S, Hald Ege. Viborg.
Kæmpe anbefaling her fra
Kæmpe anbefaling her fra!
Glad og imødekommende samt professionel, der var styr på alt og der blev gjort en stor indsats for at alt kom sikkert frem.
Det er ikke sidste gang.
Kan stærkt anbefale dem Mega venlige og…
Kan stærkt anbefale dem Mega venlige og imødekommende, der er styr på det fra de træder ind. De er hurtige og nænsomme med dine ejendele, alt bliver pakket ind i folie og flyttetæpper, de gør opmærksom på skræmmer inden de flytter ting.
Det er den bedste flytte oplevelse jeg har haft
Ville bruge igen
Rare flyttemænd, kom til tiden, flyttede det aftalte. Hurtigt, sikkert og effektivt.
KBH til Århus
Havde Casper, Alexander og Marco til at flytte fra København til Århus. Det spiller 100% så kæmpe anbefaling herfra!
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. Vi skulle rykke fra Aarhus til København og kunne ikke få hverken venner eller familie til at passe ind i planerne.
Vi fik en god pris fra Caesarflytteservice, og de var endda ude og se lejligheden an for at vurdere, hvor meget trailerplads de skulle have.
Der blev passet virkelig godt på møblerne, alt blev pakket fint ind og båret forsigtigt ud. Selv de ting, som de skilte ad, hjalp de med at samle igen ved indflytningen.
Og så var de ovenikøbet meget flinke. Kun gode ord fra mig.
Top notch service level and…
Top notch service level and professionalism. I would highly recommend these guys.
Dygtige flyttefolk og effektiv flytning
Jeg er super glad og taknemmelig for at have valgt Cæsar Flytteservice til min flytning. Casper og Alexander passede godt på mine ting og udførte flytningen med højt humør og faglig stolthed. Det hele til en virkelig god pris. Tak for hjælpen!
Fra Sværdet til Solhøj
En stor fornøjelse at møde flytte gutterne fra Cæsar flytte service et par effektive gutter kan anbefales.
Meget tilfreds
Vi fik flyttet vores ting fra en lejlighed i København til et hus i Jylland. Vi kunne ikke have drømt om en bedre flytning, tak til Casper og Alexander for god service!
Vi hos itpilot ApS benyttede Cæsar…
Vi hos itpilot ApS benyttede Cæsar Flytteservice til en intern flytning – og vi kunne ikke være mere tilfredse! Fra start til slut oplevede vi et team, der var ekstremt effektive, hurtige og topprofessionelle. Alt blev håndteret med stor omhu, og logistikken gik som smurt. Det var tydeligt, at de har stor erfaring og arbejder med en høj grad af ansvarlighed og fleksibilitet. Flytningen blev klaret langt hurtigere end forventet og helt uden bøvl – præcis som man ønsker det.
Vi giver Cæsar Flytteservice vores varmeste anbefalinger og vil helt sikkert benytte dem igen, næste gang behovet opstår!
Super god service
Super god service, dygtige, hurtige og de behandler inventaret pænt. Vi gik med en timepris, og tiden det tog passede med hvad der blev oplyst det nok ville tage. Cæsar Flytteservice kan varmt anbefales🤗
Jeg kan varmt anbefale dette…
Jeg kan varmt anbefale dette flyttefirma , det har helt igennem været en go oplevelse 🤩🤩🤩🤩