Dårligt dårligt dårligt 😩...magen til dårligt mad skal man lede længe efter - kokken synger i køkkenet alt imens han præstere så ringe. Vi bestilte Davinos specialiteter til 189 kr. Det havde intet... Voir plus

1,6

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Stjernen gives kun pga udendørs området.

Hyggelig udendørs areal. Maden bliver serveret i små portioner og ikke til at blive mæt af. Desuden en flad smagsoplevelse. Det italienske segment var der intet af. Betjeningen er unge mennesker der mangler øje for servicen.
I forsøget på at blive bare lidt mæt, bestiller vi brød der kommer efter lang tid og uden smør eller olie. Vi måtte igennem 3 tjenere og selv gå ind og hente før vi fik vores smør.

Det kan gøres bedre.

19 juillet 2025

Giver 2 stjerner for et hyggeligt…

Giver 2 stjerner for et hyggeligt udendørs arial med udsigt til vandet hvis du sidder det rigtige sted. Når det er sagt har det været en lidt sørgelig oplevelse. Tjenere der har svært ved øjenkontakt og svarer meget kortfattet mens de kigger ned i jorden. Vi bestille pasta med skaldyr men fik ikke meget mad og måtte bestille eks. Brød for at blive bare lidt mætte. Det blev så serveret uden smør og til trods for forspørgsel blev det ikke serveret. Ærligt talt følte man sig lidt i vejen som kunde. Jeg måtte selv ind og spørge om smør iøvrigt.
Total turistfælde.

19 juillet 2025

Café Divino Pizza i Espergærde er som…

Café Divino Pizza i Espergærde er som alt der har med Divino at gøre røveri ved højlys dag. Fik man da bare spise og drikke iht. til de totalt vilde priser, men også her fejler de. Til grin priser og virkelig skidt mad.

27 avril 2025

SPAGHETTI ALLA CARBONARA

SPAGHETTI ALLA CARBONARA.
Apart from the name, it doesn't even pretend to have anything in common.
It was supposed to be a multi-course dinner, I wanted to try your cuisine.
The spaghetti was to be a starter. Fortunately, I didn't manage to order anything else.
In my more than 20 years as a food critic, I have never tasted anything so hideous. Your chef either didn't realise completely what he was doing that day, or never did. This dish is a contemptuous treatment of a guest, perhaps you hope no one will recognise it?
But ad rem

Let's start with the method of serving. While serving it in an aluminum pan may be original, it's just plain inelegant.
The spaghetti itself was cooked more or less al dente and that was the only reasonably correct ingredient. Fairly, because the part the size of a heaped spoon was hard-fried and clumped together. Did the cook sprinkle? Apart from that, I think it was cooked without salt because it had no flavor at all....
In addition to this, I got 4 (!) pieces of something the size of the tip of a little finger, perhaps guanciale. But it's hard to say because all I got was fat that had been fried to a crackling consistency.
And apart from that...
Nothing, actually. There was just a bit of white liquid on the bottom of the pan with no flavour whatsoever, and the spaghetti on top was sprinkled with about a teaspoon of grated cheese. What the cheese was, I don't know, because there was so little of it that I couldn't taste or judge what it was.

Not a trace of yolks, eggs, Pecorino, Parmesan....
Generally a dish devoid of any taste
After this starter, all I wanted was an espresso. And here was the surprise. For stirring I was given ...a 150x6x2 mm wooden stick. For a moment I felt like I was in Starbucks. And I thought it was a restaurant. If you are afraid of guests stealing spoons, either install CCTV or serve with a chained spoon. You can buy such.
For reference, it was customary a very long time ago to serve coffee with spoons made of porcelain or wood, but that was in the days when spoons made of silver and later aluminium were used. Because they reacted with the acid in the coffee. Now we have stainless steel.

12 mars 2025

Grådige priser

Det Vino har altid været et hyggeligt sted. Men det er blevet for grådigt. Vi betalte 69 kr. for en flaske vand med bobler-Det er simpelthen ikke i orden

25 janvier 2025

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse, har været godt men ikke mere desværre, fik sandwich med hårdt sammenmast brød, gul salat og tomat stykker som skåret af et barn. Det er trist for det var engang så godt men ikke mere.

12 août 2024

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse. Spiste pastaretten “penne” med svinekæber. Prisen var ok men maden var ligegyldig. De såkaldte svinekøber var nærmest små stykker bacon og retten alt for salt. Vinen (en 0,5 liters karaffel med Chianti Classico) var alt for dyr. Vandet skulle være italiensk ifølge menukortet og kostede 39 for en lille åben karaffel men kan meget vel have været fra vandhanen tilsat bobler fra en sodastream. Serveringen var rutine. Vi spiste på terrassen ved det meget trafikerede kryds. Stemningen udendørs blev reddet noget af det gode vejr.

3 mai 2024

Ringe oplevelse

Har spist på Divino gennem adskillige år. På det seneste og særligt igår var en uhyre ringe oplevelse. Betjeningen var “ikke tilstede”, fraværende og fortravlet. Bad om forret og hovedret samtidig, men der gik mere en én time mellem de to. Bestilte mere brød, det kom aldrig, vag forklaring om at det aldrig kom ud af ovnen. Portionerne er blevet mærkbart mindre og priserne højere. Det er slet ikke det Divino vi har mødt tidligere. Nærmer sig andre steder hvor det bliver “for stort” og det skal gå for stærkt. Ikke acceptabelt.

16 août 2023

Dårlig kvalitet

Har spist mange sandwich fra stedet og de har været virkelig lækre...
Idag købte vi sandwich, føj for en sløj oplevelse... samme pris men ringe kvalitet.... og slet ikke det samme som før.. sidste gang jeg køber sandwich derfra....

Mega dårligt at ændre på ting, som smager fantastisk til noget som er smagløst

Ærgerligt

Ærgerligt at man ikke kan booke bord når vi er 5 person (man skal være 6 personer eller derover)

10 juin 2023

Tyveri & elendig service.

Jeg har spist ofte på divino, nogle gange op til 3 gange om ugen, da jeg idag til mit besøg for at få noget frokost fra min kæreste bestiller jeg en tagliettelle 3p fra deres menu, vel og mærke som koster 149,- DKK, og ber dem om at give mig portion der er til at blive mæt af, da jeg tidligere har fået portioner tilsvarende 2 bider, tjeneren nikker og siger ja, da hun så kommer med min mad, er der nok mad til et barn på 1 år, og jeg går ind og spørg hvordan det kan være portionen er så lille da jeg førhen har fået større portioner, deres svar er “dette er den normale portion, hvis du vil have ekstra må du betale for 2x” Hvor jeg beslutter mig for at sige de kan beholde deres portion og jeg så ender uden mad, og min kæreste spiser, noget der skulle være en hyggelig frokost date, som endte med en forfærdelig oplevelse, når man tager 149,- DKK for en pasta burde der også være mad for de penge, det er sku rent tyveri, jeg kan roligt sige divino har mistet en stamkunde, føj de burde skamme sig.

Italiensk buffet

Vi fik en Italiensk buffet til vores fest. Den var pænt anrettet på fade. Der var rigeligt mad til vores gæster. Maden var virkelig god. Det synes både vi og vores gæster. Brødet var også lækker og friskbagt. Kan kun anbefale dettte hvis man skal holde fest.

24 février 2023

Så ægerligt med udvilingen af mad kvaliteten

Er kommet med jævne mellemrum over en årække - for år tilbage var det ikke bare et hyggeligt sted, men også dejlig mad. Desværre er det skiftet ud i køkkenet så maden er jævn og kedelig uden det touch der var tidligere. Sødt personale - også selvom de satte stole op på bordene en time før lukketid. Men ikke personalet - men ledelsen der har ansvaret for at det er blevet dårligere - men der kommer mange så man gør ikke noget. SÅ ÆRGERLIGT - for et hyggeligt sted.

10 décembre 2022

Dyrt og dårligt

Dyrt og dårligt
Jeg spiste tre retters menu med en forret, der var den kedeligste parmigiani di melanzane, som jeg har smagt, og en hovedret med jomfruhummer, kammusling og rødspættefilet, hvor førstnævnte havde en markant fisket smag og de to andre smagte af ingenting. Desserten, æblestrudel med is, var det absolut bedste. 349 kr er dyrt for så ringe kvalitet. Men hyggelig og velbesøgt restaurant og fint koordineret servering til vores store selskab på 20 personer.

25 octobre 2022

Virkelig underlig restaurant-oplevelse…

Virkelig underlig restaurant-oplevelse 😱😳
Efter en lang lørdag på stranden i Hornbæk, ledte vi efter et sted at spise. “Det fedtede hjørne” (street food) var proppet, og det samme med 4-5 restauranter.
Så vi bestiller et udendørs bord på en velanset Italiensk restaurant i Espergærde, og kører der hen. 😃🇮🇹
Bord-bestillingen er forsvundet. Og det er kun starten på en resaturant oplevelse i bedste Monty Pyton stil.
Vi får et bord, og ungerne vil gerne have klassiske bruschetta og efterfølgende lasagne. Et godt valg, skulle det vise sig 😃🇮🇹 Vi voksne havde set os lune på en bruschetta variant, med fåreost og trøffel. den variant havde samme navn som restauranten. Altså en af husets specialiteter 😃
Meeen de havde også et tilbud med 3 retter for 349.
Og den indeholdt samme hovedret som vi havde set os lune på: laksebøf med granatæble og lime.
Og samme desert som vi ønskede: Lemon curd.
Men som starter, havde de en lidt anden brushetta variant. Noget med skinke og mozzarella.
Den havde dog samme navn som den med fåreost 🤔
Vi spurgte tjeneren om vi kunne udskifte bruschetta’erne til fåreost-varianten, og bestille 3-retters menuen.
(Fåreost-varianten var endda 30kr billigere pr person, så det ville jo være en god forretning for restauranten)
Men næ nej. Man SKULLE slavisk følge de 3 foreslåede retter ☝️
Denne regel skulle kun følges af kunden, skulle det vise sig 🤔
Så vi går på kompromis med brushetta’erne, for de 2 efterfølgende retter var lige hvad vi ønskede os.
Andre kunder bestilte også, og et bord nåede at bestille, spise, og betale, inden vi fik vores bruschetta’er.
Vi snakker om 5 kvarter for at riste brød, og lægge lidt skinke og mozzarella på 🤷‍♂️
Men pyt. Vi hygger os 😃🇮🇹
Så kom hovedretterne.
Pigernes lasagne var super lækre 💪
Men vores laksebøffer med granatæble og lime, lignede ikke rigtig det vi havde bestilt.
Det lignede meget en tun-bøf 😳
Måske det var en langsom laks, der så var blevet tunet ? 🤔😳
En tjener blev kaldt over, og spurgt om hun gad at bekræfte at dette var en laksebøf.
Hvilket hun BEKRÆFTEDE 😳
“Det er skam laks det der ☝️ 100%”
😳 Ahrmen, hvor er de granatæble og lime halløj så henne ?
“Ja det kan jeg godt se, det henter jeg med det samme”
Og så så vi ikke mere til hende 😳
TUNBØFFEN var nu ikke så ringe, men man følte sig godt nok underligt behandlet.
Så til sidst bar jeg min tallerken ind i restauranten, og spurgte specifikt den tjener vi havde bestilt hos, om han virkeæig mente at dette var laks ?
NEJ NEJ NEJ, det var da tun ☝️🤷‍♂️
Og han beklagede at han glemte at fortælle, at køkkenet ikke havde laks (som jo var på dagen menu).
Så han havde improviseret, og havde valgt tun på vores vegne 🤔
Og som ekstra info, så havde de i øvrigt heller ikke den Lemon Curd desert, som vi havde bestilt. Men de havde 2-3 andre valg.
Dvs vi gik på kompromis med bruschetta’en, så vi kunne få de 2 efterfølgende retter.
Hvoraf INGEN af de disse var tilgængelige 🤷‍♂️😳 Det oplyser man bare ikke ved bestilling, og laver bare laks om til tun. OG påstår endda hårdnakket at det 100% er laks 🙄🤬

DER sagde jeg tak for mad. Vi stopper her !
Behold jeres tun og jeres desert.
Vi har nu brugt 7 kvarter på at få et stykke ristet brød.
Tak for i aften 🙄😳😱😂🤣

# det er 100% laks
# det bliver laks med tiden
# menuen skal følges slavisk (af kunden)
# behold jeres TUNEDE “laks”
# tiramisu er ikke lemon curd
# overraskelses menu
# ristet brød tager tid: 644kr

14 août 2022

Dårlig oplevelse

Efter have været gæst på Divino i mange år, har jeg/vi nu været der for sidste gang. Der har tidligere været en utrolig hyggelig og rar stemning - det er bestemt ikke tilfældet mere. Meget lidt inspirerende mad, arrogant servering og dyrt i forhold til kvaliteten.Der var en tydelig forskelsbehandling på gæsterne. Vi havde ringet og bestilt, hvilket ikke var blevet noteret. Vi blev placeret et sted, hvor der var meget dårlig plads. Vi spurgte pænt, om vi kunne benytte et af de andre tomme borde, men svaret var nej, de var reserveret (dette fremgik ikke af bordene).Da vi gik efter en 1 1/2 times tid, var der mange af de reserverede borde der stadig var ledige, hvilket i min optik ikke hænger sammen. vi fik desværre ikke tilbuddet om at sidde ved et af de ledige i borde i et begrænset tidsrum.

17 juillet 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit