Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har igen været på café Engelhardt til super lækkert frokost. Bedste smørrebrød til rimelige priser. Samt den bedste betjening. Kan varmt anbefales.

Noté 1 sur 5 étoiles

Var på caféen og bestilte rødvin , de havde kun husets vin til 229kr Havde ikke bestilt den da de kom med flasken åbnet, vi smagte og accepterede desværre, absolut ikke pengene værd. Bestilte past... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Cafe Engelhardt er blevet min ynglings cafe at besøge efter kun et par besøg. Maden er både velsmagende og utrolig behagelig at se på. Servicen er tiptop, og selvom der er travlt, bliver man altid mø... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fejrede min svogers fødselsdag på Café Engelhardt og blev hilst velkommen med verdens største smil:) Der var plads til ungerne og alles særskilte ønsker til retterne blev imødekommet - så sublim servi... Voir plus

À propos de l'entreprise

2 étoiles
1 étoile

Noté 2 sur 5 étoiles

Uforskammet betjening

Maden var i og for sig udmærket, klassisk café-mad, men betjeningen var usmilende til tider uforskammet. Dog ændrede den ene tjener attitude, da der kom to unge, storbarmede piger ind, så kunne han godt finde lidt belevenhed frem.
Jeg kommer ikke tilbage.

20 octobre 2016
Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen venlighed over for mennesker med handicaps.

Vi var 7 damer (5 gående og 2 i kørestol) som en onsdags eftermiddag 15.30 ville ind og spise en sen frokost/tidlig middag.
Vi fik af vide at vi ikke måtte sidde sammen for tænk nu hvis der MÅSKE kom 11 som skulle spise sammen, ville der jo ikke være plads til dem når vi sad sammen.
Desuden var der en fra selskabet som blev prikket på skulderen og fik af vide at kørestol ikke var velkommen. Dem var der ikke plads til.
Vi vendte om på hælene og fandt et andet sted at spise.
Tak for venligheden!!!

21 octobre 2015

Weekendbrunch

Jeg kan kun bedømme ud fra mit ene besøg idag - men da var jeg fuldt ud tilfreds.
Weekendbrunch-buffet er altid lidt af en prøvelse. Jeg synes altid der er NOGET der halter. Men ikke her - der var hele tiden fyldt op, maden var god, baconen var sprødt, brødet var frisk og superlækkert og de to ansatte kvindelige servitricer var søde og hele tiden opmærksomme på kunderne.
Der var ikke et kæmpe udvalg af mad som andre steder har, men der var hvad der skulle være og det var GODT. Hellere det, end en masse forskellige halv-kedelige retter.

Og forresten SKØNT med et sted med store glas til juice, istedet for de små glas jeg ellers oplever andre steder, så man HELE tiden skal op igen efter mere juice ;)

6 septembre 2015
Noté 3 sur 5 étoiles

Smil.. Det smitter..

Vil til start sige at maden er god, friske råvare.. Besteningen er så som så.. Synes pigerne der arbejder der er søde og har et smil på læben. Men mændene er godt nok nogle sure starutter.. Ikke et smil, eller venligt ord, ser bare ligeglad og småsure ud.. Smil , i mænd, det hjælper og i får smil igen. Det er helt almindelig god venlig service overfor kunderne.. 😊😊

22 août 2015
Noté 4 sur 5 étoiles

De er blevet meget bedre.

Vi har genbesøgt stedet efter at vi tidligere har givet det en hård anmeldelse.
De har åbenbart udskiftet personalet, for nu er der ingen problemer. Smil og service.
Maden er typisk cafemad, veltilberedt og der er rigeligt af den.

Dejligt, at man kan komme der igen.

16 mai 2015

Fremragende anretning :O

Min familie og jeg, bestilte bord til 20 hos Café Engelhardt. Det eneste jeg kan sige om cafeen er at de virkelig ved hvad de laver. Vi alle fik kalvefilet. WOW det smagte godt !!!

5 octobre 2014
Noté 4 sur 5 étoiles

Hyggelig cafe med velsmagende mad og god service

Meget hyggelig spisested med god akustik og god service :)
Maden er velsmagende og det er store velanrettede portioner.
Vi havde bestilt bord der, da vores datter havde fødselsdag, der var flag på bordet da vi ankom, og da maden var serveret fik vores datter et gavekort til cafeen :) god stil, det er helt sikkert ikke sidste gang vi kommer der :)

9 septembre 2014

Ualmindelig uforskammet betjening

Rigtig ærgerligt. Skønt med en cafe i Søborg med aftensol. Middelmådig mad. Varm og dårlig hvid- og rosevin. Men begge dele kunne vi leve med. Men da vi her til aften for tredje gang fik den mest uforskammede betjening kommer vi her ikke mere. Desværre. En stjerne gives pga aftensolen.

10 juin 2014

Ualmindelig dårlig services

Vi havde i dag en rigtig dårlig oplevelse på cafeen på Søborg torv, som vi ellers besøger jævnligt. Ikke på grund af den jævne kvalitet mad, men fordi den ligger godt for aftensolen og vi synes det er dejligt, at der er kommet en cafe på torvet, så der kommer noget mere liv. Og så støtter vi gerne det lokale. Men det er så sidste gang vi har nydt solen der. I dag var vi af sted hele familien inkl. bedstemor, og glædede os til første sommeraften med et koldt glas hvidvin. Vi fik bestilt vores mad og ventede så på at vinen og mad skulle komme. Efter lidt tid blev hvidvinen serveret, og vi skålede og tog en slurk. Men hvilken skuffelse. Vinen var varm.

Nu var det jo kold vin vi havde glædet os til, og huset hvidvin smager nu engang ikke godt varm, så jeg gik ind med de 3 glas og sagde at vinen ikke var kold. Uden at min påstand blev undersøgt nærmere fik jeg at vide, at det var den, flasken kom her fra køleskabet - en rigtig kold flaske blev hentet ud, og jeg fik at vide at det var flasken. Det var det nu ikke, for den viste flaske var næsten helt fyldt. Nu kom ejeren på banen og jeg fik at vide, at det var 27 grader og derfor blev vin varm når den stod uden for. Jeg forsøgte at gøre ham opmærksom på, at vi lige havde fået den serveret, og den ikke havde stået på bordet og blevet varm - den var serveret varm. Jeg fik at vide det var min egen fejl og jeg opgav.

Jeg gik tilbage til vores bord og lidt efter kom servitricen og sagde, at hun ikke var kommet for at diskutere, men at hendes chef havde sendt hende for at fortælle os, at det var 8 min siden vi havde betalt for vores vin, og på den tid ville vinen blive varm, dette var dokumenteret med en bon. Her tabte vores selskab helt tråden. Ikke nok med at det i vores øjne understregede servicen på stedet, da vi jo havde ventet denne tid på at vinen blev serveret - og ellers brugt tid på at diskutere, men chefen sendte også sin arme medarbejder ud i hans sted for at håndtere en besværlig kunde.

Hvordan vinen blev varm ved jeg jo ikke, men jeg kan forstille mig, at den stod på bordet fra sidste påfyldning af glas og ikke var kommet tilbage i køleskabet. Det kan jo ske for enhver, men med en sådan behandling af både personale og kunder, så har vi drukket vin for sidste gang på Søborg Torv.

22 mai 2014

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus