CALIDÎ - Isolering Avis 191

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Frederik var meget grundig i hans arbejde, hvor han tømte vores vægge for leca kugler og efterfølgende fyldte op igen med isolering. Selv rengøring/støvsugning af leca kugler i vores granitskær... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Frederik fra Calidi var meget omhyggelig og grundig. Der blev ryddet pænt op og murværk reetableret pænt. Vi fik fjernet leca nødder, hvorfor mursten skulle fjernes. Indblæsning af ny isolering (is... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Opgaven bestod i at fjerne gammel isolering og blæse nyt ind i hulmur. Hvad alle troede var en standard opgave, endte i kaos med maskiner der drillede, sne- og frostvejr og gammel isolering som ik... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde Seif ude og hulrumsisolere. Meget grundig og venlig ung mand. Han udførte et perfekt stykke arbejde. Og opdagede endda også et sted, hvor vi havde murbier. Det blev også muret til. Michael var a... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entrepreneur spécialisé dans l'isolation

Écrit par l'entreprise

Calidî er mere end bare en serviceudbyder - vi er din betroede partner, når det kommer til alle aspekter af loft- og hulmursisolering. Vores brede vifte af services er designet til at dække alle dine isoleringsbehov, uanset omfanget af dit projekt. Vi er stolte over at kunne tilbyde vores dygtige og erfarne team til både private hjem og erhvervsbygninger. Vi er drevet af vores ønske om at levere isoleringsløsninger af højeste kvalitet, og vi går ikke på kompromis med dette løfte. Vores team er dedikeret til at finde den bedste løsning for dig, og vi arbejder utrætteligt for at sikre, at du får præcis det, du har brug for. Hos Calidî tror vi på at skabe stærke og varige relationer med vores kunder. Det er derfor, vi ikke forlader et projekt, før du er fuldt tilfreds med vores arbejde. Vi er her for at hjælpe dig med at forbedre dit hjem eller din virksomhed, og vi ser frem til at arbejde sammen med dig. Vores serviceområde dækker hele Sjælland og Lolland-Falster, så uanset hvor du er, kan vi komme til dig. Vi er ikke bare en isoleringsvirksomhed - vi er en del af dit team, og vi er her for at hjælpe dig med at gøre dit hus mere behageligt, energieffektivt og sikkert. Så uanset om du er en husejer, der søger at forbedre dit hjem, eller en virksomhedsejer, der har brug for professionel isolering, er Calidî her for dig.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Perfekt

Super flinke folk! De var meget omhyggelige og gjorde pænt rent efter sig.
Jeg fik også gode råd og vejledning til mit loft.

10 février 2026
Avis spontané

Top of the list!!

Ik for noget vel, men det er nu anden gang jeg har Frederik på besøg... Første gang for et par år siden hvor han isolerede mit loft og lavede gangbro og så denne gang hvor de har hulmursisoleret mit gamle 60'er parcelhus.

Jeg har målt væg temperatur før og efter og der er en verden til forskel...

Nu er jeg bare spændt på hvor meget jeg kan tillade mig at sætte varmekurven ned på mit gasfyr...

Frederik ved hvad han taler om, så kan det godt være at han ikke kører med knald tilbud som så mange af de andre, men til gengæld så holder han hvad han lover og laver det ordentligt 👍...

+ min hund var rigtig glad for ham og Oliver og så kan det jo ikke være helt galt 😊

14 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har kun rosende ord om CALIDI

Vi har kun rosende ord om CALIDI, de er virkelig profesionelle🙏 kommer til tiden, man kan ikke se de har været her, men kun mærke det på varmen😃 De er meget høflige, virkelig god service.

22 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Gode råd og meget sympatiske folk

Fik indblæst ekstra isolering på loft.
Frederik var vidende og saglig ved tilbudsgivning og gav gode råd til at forberede besøget. Tidbuddet kom samme dag og var en god pris.
Fin kommunikation om forsinket ankomst på dagen, men de flittige folk klarede det hele på samme dag og gjorde rent efter indblæsningen. Det var godt nok ikke mange pauser de havde. Herlige gutter som tog det med godt humør at det er noget bøvl at komme rundt på et loft og en snavset omgang.

27 novembre 2025

Réponse : CALIDÎ - Isolering

Tusind tak for din anmeldelse! Det er vi rigtig glade for.

Isolering under gulve

Isolering under gulve. Godt solidt arbejde. Der blev sikret at isoleringsmaterialet kom ind i alle hjørner ved hjælp af kamera.

30 novembre 2025

Réponse : CALIDÎ - Isolering

Mange tak for de pæne ord. Dejligt at høre, at du er tilfreds med arbejdet.

Meget professionelle

Meget professionelle og venlige mennesker, de var gode ting i at forklare hvad der blev gjort og hvorfor. Arbejdet blev fuldført til perfektion og til tiden. Kan klart anbefales.

20 novembre 2025

Réponse : CALIDÎ - Isolering

Tak for din feedback! Det sætter vi stor pris på.

God oplevelse

God oplevelse, de kom som aftalt og udførte det som vi havde snakket om og efterlod det som de kom.
Kan varmt anbefale dette firma hvis i skal have isoleret jeres hus 👍

11 novembre 2025

Réponse : CALIDÎ - Isolering

Tusind tak! Jeg giver rosen videre til gutterne – det betyder meget for os.

Hulmursisolering

Hulmursisolering.
Effektivt, både i arbejde og resultat.
Tak til Frederik og Oliver, meget professionelle og behagelige mennesker.
Kan kun give mine bedste anbefalinger.

7 novembre 2025

Réponse : CALIDÎ - Isolering

Mange tak for anbefalingen! Vi er glade for, at opgaven forløb, som den skulle.

God og ærlig rådgivning

God og ærlig rådgivning

21 octobre 2025
Avis spontané

Réponse : CALIDÎ - Isolering

Tusind tak for din anmeldelse! Det er vi rigtig glade for.

Noté 5 sur 5 étoiles

En god oplevelse som jeg kan anbefale…

En god oplevelse som jeg kan anbefale til andre. De kommer til den aftalte tid, når de er færdige bliver der pænt ryddet op. Fin service.

22 octobre 2025

Réponse : CALIDÎ - Isolering

Tak for de flotte stjerner. Det er altid en fornøjelse at aflevere et godt stykke arbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

God kommunikation, punktlig og ordentlig

Vi fik fjernet gammel asbestforurenet isolering, eftersaneret inkl. asbestprøver, etableret ny dampspærre og isoleret op til moderne standarder i vores nyerhvervede hus.

Frederik og CALIDI udmærker sig i særdeleshed ved hans tilgængelighed og kommunikation. Det overstiger langt det gennemsnitlige niveau.

Tak for et godt projekt.

14 octobre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus