3,1

Moyen

Ingen leverans och inget svar från kundtjänst

Än så länge kan jag inte ge annat än 1 stjärna. Beställde i god tid innan alla hjärtans dag, betalade 200:- extra i frakt för som dom sa, garantera att den kommer fram i tid. Skulle komma mellan 10-12 februari. När jag fick meddelande från FedEx om att den skulle levereras den 16e istället så kontaktade jag kundtjänst för att se vad som hade hänt. Inget svar. Dagen innan alla hjärtans dag skrev jag igen och frågade, fortfarande inget svar. 16e kommer och FedEx's spårning säger att den ska komma vid kl 12, sen kl 15, sen innan kl 22 och sen "innan dagens slut". Dök aldrig upp. Idag är leveransdatum borttaget och det står bara att den är kvar på deras anläggning där den registrerades redan för en vecka sedan. Brukar aldrig ge recensioner, men när man kontaktar kundtjänst flera gånger utan att få svar så är det väl sista vägen, för dåliga recensioner brukar dom i alla fall bemöta förhoppningsvis =/

17 février 2026

Fina produkter

Fina produkter. Tyvärr var första lådan jag fick trasig, jag reklamerade och fick snabbt en ny. Tyvärr var den nya lådan jag fick en liten låda och jag hade beställt en stor. Så presenten som gavs är ju fortfarande trasig. Orkade dock inte krångla mer.
Men som sagt kundservicen var bra och fina produkter som tyvärr var trasig och sen blev det fel. Men är säker på om jag hade krånglat vidare så hade de löst problemet

21 octobre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit