Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring met deze webshop. Er wordt geadverteerd met “30 dagen bedenktijd”, maar zodra je daar gebruik van wilt maken, blijkt dat ineens niet te gelden. In mijn geval ging het om... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Niets bestellen!!!! Absoluut onbetrouwbaar. Doe zich voor als Nederlandse modewebsite in Zaanstad. Heb een totaal andere jas ontvangen dan ik had besteld. Retournerings procedure klopt niet: - i... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

This website is not to be trusted. The quality is very poor and when customer support is contacted to arrange a return they try all they can to not make it happen. Very much regret ordering from that... Voir plus

1,2

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Erg slecht

Erg slecht. Ik was niet tevreden over de kwaliteit van het product maar retourneren werd mij onmogelijk gemaakt. Eerst werd er telkens shoptegoedt aangeboden en toen ik aangaf gewoon te willen retourneren werd er niet meer op mijn mails gereageerd.

19 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring met deze webshop.

Zeer slechte ervaring met deze webshop.

Er wordt geadverteerd met “30 dagen bedenktijd”, maar zodra je daar gebruik van wilt maken, blijkt dat ineens niet te gelden. In mijn geval ging het om een ongebruikte zwembroek zonder verzegeling, toch werd retour geweigerd onder het mom van “hygiëne”.

In plaats van een normale oplossing wordt geprobeerd het probleem af te kopen met eerst 15% en daarna 30% terugbetaling. Dat zegt genoeg.

Na meerdere berichten wordt er inhoudelijk niet gereageerd, alleen standaardantwoorden en herhaling van hun eigen “beleid”, dat blijkbaar belangrijker is dan de rechten van de klant.

Dit voelt misleidend en absoluut niet klantvriendelijk. Ik raad iedereen aan om hier goed over na te denken voordat je bestelt. Ik zou adviseren om hier absoluut niet te bestellen

8 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

This website is not to be trusted

This website is not to be trusted. The quality is very poor and when customer support is contacted to arrange a return they try all they can to not make it happen. Very much regret ordering from that website.

14 avril 2026

Niets bestellen!!!

- is in engels opgesteld
- retourlabel is alleen beschikbaar als je in dollars gaat betalen; verder scrollen heeft geen zin
- je wordt gedurende de communicatie aan het lijntje gehouden en komt niet verder

9 avril 2026

Waardeloze webwinkel

Een broek in 2 maten besteld. De broeken zijn beiden van een andere (slechte) kwaliteit en lijken alleen iets op elkaar door de print. En daarnaast is de maat van beiden ook niet conform confectie maten. Verder lukt het niet om een retourzending aan te maken. Alleen korting bij een nieuwe bestelling of ‘slechts’ nieuwe bezorgkosten betalen bij een bestelling in een andere maat.
Wat een waardeloos bedrijf

4 avril 2026

Geen ster waard

Geen ster waard, oplichting eerste klas, terugbetaling ook niet gehad, mn review eraf gehaald.
Ben benieuwd of ze deze laten staan, koop hier niks, komt uit China, slech spul .

25 mars 2026

Wat een slechte kwaliteit

Wat een slechte kwaliteit. Wil je het retour sturen communiceer je met een computer en proberen ze van alles om dit niet te doen.
Ook vragen ze per ordernummer , terwijl ze deze zelf in 1 zak naar je versturen, retour kosten.
Koop hier niets.

8 avril 2026

NIETS KOPEN

Duurt heel lang voordat je iets krijgt en duurt heeeeeeeel lang voordat je je geld terug krijgt, hiervoor moet je dreigen met de consumentenbond

7 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

I WANTED TO HAVE THE OPTION TO DO NOT…

I WANTED TO HAVE THE OPTION TO DO NOT ADD ANY STAR TO THIS REVIEW!!!!

Horrible company! They take tooooo much time to deliver. I sent an email and the team said that my order was on its way.

Today, they sent an email saying that they don’t have what I ordered is out of stock!

I WANT MY MONEY BACK ASAP!!!!

6 avril 2026

Allemaal troep uit China

Allemaal troep uit China! Ten eerste moet je wekenlang op je bestelling wachten, vervolgens krijg je een heel ander artikel dan dat je besteld hebt, de klantenservice stuurt ai gegenereerde berichten. Als je je artikel retour wil zenden krijg je eerst allemaal mailtjes waarom, of je een foto wil sturen, of ze het niet anders op kunnen lossen. Er wordt aangeboden om 20% van het bedrag van je bestelling terug te betalen, dan opeens 40%. Als je het wil retourneren moet je 15 euro aan verzendkosten betalen. Ze geven het retourneren liever niet. Slechte zaak. Nooit maar dan ook nooit meer.

26 mars 2026

LET OP !!!

LET OP. Bestel hier niets!!! Dropship bedrijf. Heeft meerdere accounts, ook echtgenoot. In SIDN zichtbaar. Je krijgt je geld nooit terug en ook niet het retouradres.Ik denk dat ze Carola heet.

18 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas ben ik er ook ingetrapt en heb…

Helaas ben ik er ook ingetrapt en heb een veel te dure klok besteld. Wat een afknapper. Zo vreselijk lelijk, totaal niet overeenkomend met wat ze aanbieden online, en dat voor 90 euro. Bestel aub niet. Ik ben bang dat ik mijn geld niet terug krijg...

14 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Eigenlijk geen ster waard.

Eigenlijk geen ster waard.
2 artikelen besteld welke niet overeen komen met de kwaliteit zoals getoond op de website.
Geprobeerd retour te sturen, na contact met de klantenservice na veel vijven en zessen uiteindelijk gekozen voor een terugbetaling van een deel van het aankoop bedrag, dit zou binnen 2 tot 5 werkdagen terug worden gestort. Na ruim 14 dagen is dit nog niet gebeurd en ik wordt gewoon aan het lijntje gehouden door de klantenservice.

12 mars 2026

Verkeerde jurk ontvangen

Verkeerde jurk ontvangen, maar retourkosten wel zelf moeten betalen. Kwaliteit van jurk en andere jurk die ik had besteld ook echt verschrikkelijk. Intussen duurt het hele proces al zo'n 3 maanden en ik heb nog steeds geen geld terug.

2 février 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

KOOP HIER NIETS

KOOP HIER NIETS! Het product dat ik besteld had vond ik van teleurstellende kwaliteit. Als je dan probeert te retourneren moet je mailen voor gegevens, die je vervolgens niet krijgt. Retour sturen wordt ook ineens veel duurder dan op de website vermeld staat. Er wordt je wel korting aangeboden.
Uiteindelijk, bij 80% korting akkoord gegaan, uitbetaling binnen 1 dag, zeggen ze. Maar na bijna 3 weken heb ik nog steeds niets retour ontvangen.
Ik noem dat oplichten.
p.s. Na nóg een klacht indienen ben ik ineens binnen 1 dag uitbetaald. Het kán dus wel. Hoera! Sterretje erbij verdiend.

28 février 2026

AUB PAS OP HIER NIKS BESTELLEN

AUB PAS OP HIER NIKS BESTELLEN! Het product (schoenen) voldoet niet aan een goede kwaliteit! Het bedrijf maakt het onmogelijk om te retourneren. Na 6 e-mails weet ik nog steeds niet waar ik het naar terug moet retourneren. Je krijgt steeds AI gegenereerde emails met pogingen om je te laten afzin van retourneren. Dit is ziekelijk. Je moet 17 dollar betalen uiteindelijk om te retourneren. Gare chineze troep.

24 février 2026

2 jassen 3xl besteld

2 jassen 3xl besteld. 1 is net te klein de ander krijg ik de rit niet eens dicht.
Bij beide zijn de jaszakken niet dicht genaaid. Als ik dit had geweten had ik nooit gekocht. Bij zoeken op internet zijn de prijzen ook 50% lager bij andere verkopers.
Ik probeer nu te ruilen voor hele en goede maat jassen. Benieuwd hoe dit verloopt.

21 février 2026

DIT ZIJN OPLICHTERS!!

DIT ZIJN OPLICHTERS!!! De producten die je geleverd zijn, waren in mijn geval kapot en daarnaast van een zeer slechte kwaliteit. Gemaild om het te kunnen retourneren, maar daar draaien ze omheen. 50% aangeboden om terugbetaald te krijgen. Alleen zelfs die is nooit gezien.
Dit is zelfs minder dan 1 ster waardig. Pas op voor dit soort bedrijven!

19 février 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus