Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

bedrijf reageert snel op vragen ook via de chatbox Apparaat is bijzonder klein maar van uitstekende kwaliteit en ondanks het missen van de SD card(die gelijk werd nagestuurd) bevalt de dashcam prima

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service! Houdertje brak af tijdens monteren. Na 1 mailtje sturen, gelijk vriendelijke reactie terug en volgende dag gratis nieuwe houder in huis. Later nog een vraag gemaild over uitbre... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Producten lijken van redelijk goed kwaliteit. Verder nog geen uitgebreide ervaring mee gehad.

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'accessoires automobiles
  2. Magasin de photo

Écrit par l'entreprise

Camigoo® is een Nederlands merk dat zich volledig toelegt op hoogwaardige dashcam-oplossingen voor consumenten én bedrijven. Wij geloven dat technologie jou moet ondersteunen in veiligheid, duidelijkheid en gemak - of je nu dagelijks naar je werk rijdt, met de camper op vakantie gaat of een wagenpark beheert. Onze dashcams combineren moderne functies zoals Ultra 4K videokwaliteit, GPS-tracking, WiFi-appbesturing en nachtzicht met een gebruiksvriendelijke installatie. We bieden modellen met enkel een voorcamera, tot geavanceerde triple dashcams voor zowel voor-, achter- als binnenopnames. Dankzij parkeerbewaking, loop recording, G-sensor en audio-opnames ben je altijd verzekerd van bewijs - zelfs als je auto stilstaat. Camigoo staat voor betrouwbaarheid, transparantie en klantgerichtheid. Onze producten worden geleverd met duidelijke handleidingen (NL/DE/ENG), inclusief SD-kaart en alle bevestigingsmaterialen. Voor 22:00 besteld? Dan verzenden wij dezelfde dag. Daarnaast bieden we ook maatwerkoplossingen voor zakelijke toepassingen. Denk aan ritregistratie in vrachtwagens, beveiliging van taxivoertuigen of als toegevoegde waarde bij autoverkoop. Met Camigoo heb je altijd controle over jouw rit - helder, scherp en veilig.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij contact een op een met medewerker…

Bij contact een op een met medewerker gesproken, goede voorlichting, goed aanbod gekregen en verder prima levering

20 mars 2026

Bedankt voor uw mooie review, meneer Van der Meer! 😊

Fijn om te horen dat u goed geholpen bent en tevreden bent over zowel het advies als de levering. Daar doen we het voor!

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen. 👍

Onlangs de M800 Pro aangeschaft

Onlangs de M800 Pro aangeschaft. Nadat ik de dashcam ingebouwd had was er een klein probleem namelijk de dashcam op de achterruit werkte niet. Contact opgenomen met Camigoo en daar werd ik goed geholpen . De dashcam werkte nadien. Goede services.

3 mars 2026

Réponse : Camigoo

Bedankt voor je mooie review, Gerrit! Fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed werkt en dat we je snel hebben kunnen helpen. Veel veilige kilometers met je M800 Pro! 🚗📹😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Een bedrijf waar velen nog een voorbeeld van kunnen nemen.

Een paar maanden geleden de X30 Pro dashcam gekocht bij Camigoo nadat mijn vorige dashcam het na 12jaar begeven had.
Ik ben nog steeds uiterst content met de werking van de dashcam en kwaliteit van de beelden. Het is ook bijzonder gemakkelijk om de beelden te bekijken via smartphone en eventueel op te slaan.

Het contact met de klantendienst verloopt snel en professioneel. Je vragen worden goed beantwoordt en ze nemen de tijd om je verder te helpen. Was dit maar overal zo.

11 février 2026

Beste heer/mevrouw,

Wat een fantastische review – enorm bedankt voor uw mooie woorden!

Geweldig om te horen dat u na 12 jaar weer goed zit met de X30 Pro en dat u zo tevreden bent over zowel de beeldkwaliteit als het gebruiksgemak via de smartphone. Daar doen we het voor.

Ook uw compliment over onze klantenservice waarderen we enorm. We vinden het belangrijk om écht de tijd te nemen voor onze klanten, dus het is mooi om te lezen dat dit zo wordt ervaren.

Nogmaals dank voor het vertrouwen in Camigoo. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Camigoo 🚗

Geweldige ervaring en service

Paar maanden geleden 2x de D1 Pro besteld, vanaf dag 1 super tevreden over deze camera. Helaas na enige tijd van beiden de bevestigingsvoetjes defect. Na een mailtje naar Camigoo hierover, kreeg ik gelijk een berichtje terug met de mededeling dat ze dezelfde dag nog nieuwe voetjes zullen opsturen. Top service en een volgende camera bestel ik zeker weer bij Camigoo.

12 janvier 2026

Réponse : Camigoo

Hartelijk dank voor deze mooie review! 🙏
Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de D1 Pro en onze service. We doen er alles aan om onze klanten snel en goed te helpen, dus het is geweldig om te lezen dat dit ook zo is ervaren.

Mocht er in de toekomst nog iets zijn waarbij we kunnen helpen, dan staan we natuurlijk altijd voor jullie klaar. Veel veilige kilometers gewenst met de dashcams! 🚗📹

Noté 5 sur 5 étoiles

Best customer support ever and excellent product

The product works great and the customer support is the best ever experienced. Some issue to get the parking mode to work but actually, thanks to the hardwire kit i've come to know that my battery was dying. After replacing it, everything works great and Niels has been extremely helpful and clear throughout the entire process. 6 stars if i could

15 décembre 2025

Réponse : Camigoo

Thank you so much for your amazing review! ⭐

We’re truly happy to hear that your dashcam is working perfectly now and that the parking mode issue led to discovering the real cause, a dying battery. Great that everything runs smoothly after replacing it!

Your kind words about our customer support (and about Niels!) mean a lot to us. We always aim to guide our customers clearly and quickly, so it’s wonderful to hear that you felt well-supported throughout the entire process.

Thanks again for choosing Camigoo, and enjoy the extra peace of mind on the road. 🚗✨

Super service!

Later nog een vraag gemaild over uitbreidbare opslag. En tot in de kleinste details tips gekregen om de dashcam juist in te stellen en welke kaart ik eventueel nog zou kunnen kopen met alles specificaties benoemd.

Helemaal top! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aan bevelen!

Thanks Camigoo!

1 décembre 2025

Réponse : Camigoo

Wat een geweldige beoordeling, dank je wel! 🙌
Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service.

Dat het houdertje brak tijdens het monteren is natuurlijk vervelend, maar we zijn blij dat we je snel konden helpen met een nieuwe. En top dat onze tips over de opslag en instellingen je verder hebben geholpen, we doen altijd ons best om iedereen zo goed mogelijk te begeleiden, tot in de kleinste details 😊

Dank voor je vertrouwen en je enthousiaste aanbeveling. Jij zorgt voor een glimlach op ons gezicht!
Veel veilige en mooie kilometers gewenst met je Camigoo dashcam! 🚗✨

Team Camigoo

Noté 5 sur 5 étoiles

Dash camera D1 Pro voldoet aan de…

Dash camera D1 Pro voldoet aan de verwachtingen.
Prima service probleem met de raambevesteging snel en tot tevredenheid opgelost.

23 novembre 2025

Bedankt voor uw fijne 5-sterren review! 🙌
Geweldig om te horen dat de D1 Pro helemaal aan uw verwachtingen voldoet. En mooi dat we het probleem met de raambevestiging snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen, daar doen we het voor! 🚗✨

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder.

Zeer goede service

Zeer goede service, de bevestigings steun voor op de voorruit paste niet op de dashcam.een e-mail gestuurd andere dag een nieuwe steun thuis. klantenservice is zeergoed bereikbaar.
Ik ben zeer tevreden met de dashcam de beelden zijn duidelijk en de dashcam is makkelijk in te stellen.

10 novembre 2025

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren review! 🙌
Fijn om te horen dat we u snel konden helpen met de juiste bevestigingssteun en dat u tevreden bent over zowel de service als de kwaliteit van de dashcam. Dat de beelden duidelijk zijn en het instellen eenvoudig gaat, is precies waar we het voor doen. 🚗✨

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we altijd voor u klaar!

Ervaring met Camigoo

Vandaag de Camigoo D1 Pro dual dashcam besteld.
Allereerst Reviews gelezen, alleen maar positief.
Had zelf nog wat vragen en werden direct telefonisch en via de mail beantwoord.
Prima service.

20 novembre 2025

Wat ontzettend fijn om te horen! Bedankt voor uw prachtige 5-sterren review ⭐️🙏
Super dat de Camigoo D1 Pro meteen een goede indruk geeft en dat we uw vragen direct konden beantwoorden, daar doen we het voor!

Mocht u later nog iets willen weten of hulp nodig hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Veel veilige kilometers gewenst met uw nieuwe dashcam 🚗💨

Na contact via mail

Na contact via mail, direct een antwoord. Na enkele reacties probleem opgelost. Super bedankt

19 novembre 2025

Réponse : Camigoo

Dank je wel voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat we je snel konden helpen en dat het probleem is opgelost.
We staan altijd voor je klaar, bedankt voor je vertrouwen! 🙌

Topbedrijf.

Topbedrijf.
Gisteren besteld, vandaag in huis. Dashcam is heel eenvoudig te plaatsen en te gebruiken. De beelden zijn van hoge kwaliteit. Door mijn onhandigheid had ik een klein probleempje, maar dit werd na een mailtje meteen opgelost.
Camigoo is een echte aanrader, zowel voor snelle levering, kwaliteit en service.

18 novembre 2025

Réponse : Camigoo

Wat een geweldige review, dankjewel! 🙌😊

Super om te horen dat de dashcam zo snel binnen was en dat het installeren en gebruik zo soepel ging. Fijn dat we je meteen konden helpen toen je een probleempje had - daar doen we het voor!

Bedankt voor je vertrouwen en de mooie woorden. Veel veilige kilometers gewenst met je Camigoo dashcam! 🚘✨

Noté 4 sur 5 étoiles

Camigoo dashcam is goed product

Goed product, prima beelden overdag en 's-nachts. Helpdesk reageert vlot en denkt mee.

30 septembre 2025

Réponse : Camigoo

Dankjewel voor je mooie review! 🙌
Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de beeldkwaliteit én onze service. Daar doen we het voor!

Mocht je ooit vragen hebben of tips willen voor optimale instellingen, dan staan we altijd voor je klaar.

Geniet van veilige kilometers! 🚘✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Precies wat ik nodig had

Bij het zoeken naar een dashcam zag ik na een tijdje door de bomen het bos niet meer. Door een bericht van de ANWB toen bij Camigoo terecht gekomen. De dashcam is onopvallend, dat vond ik belangrijk en niet te ingewikkeld. De verhouding tussen prijs en prestatie is heel goed. Eigenlijk wilde ik er een zonder display, maar omdat deze camera zo klein is, is het in geen geval het zoveelste beeldscherm dat 's avonds storend in mijn gezicht schijnt. Ik heb hem rechts van mijn spiegel aangebracht en zo nergens last van. De opnames zijn helder, 's nachts laat het nog te wensen over, maar dat is bij alle dashcams zo.
Eerlijk gezegd was er een probleempje met de ontvangen dashcam en moest ik contact met de klantenservice opnemen, maar dit werd heel professioneel en snel opgelost. Je merkt dat de mensen hun werk leuk vinden en er alles aan doen om hun merk naar voren te brengen. Ik wens het Camigoo team daarom ook veel succes en hoop dat de lezers hier, die nog geen dashcam hebben, jullie ook een kans geven.

7 octobre 2025

Réponse : Camigoo

Wat een prachtige en uitgebreide review, ontzettend bedankt voor uw vertrouwen en de vriendelijke woorden! 🙏

We vinden het geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en de compacte vormgeving van uw Camigoo dashcam. Fijn dat hij precies past bij wat u zocht: discreet, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

Ook bedankt dat u ons de kans gaf om het kleine probleem op te lossen. We doen er inderdaad alles aan om onze klanten goed te helpen en het merk met trots te vertegenwoordigen.

Namens het hele team: dank voor uw support en aanbeveling. Veel veilige kilometers gewenst! 🚗💨

Team Camigoo

Perfecte service van Camigoo

Had via Bol.com een Camigoo D1 Pro dashcam gekocht. Bij montage op de voorruit van mijn auto wilde ik de camera een beetje bijdraaien. Daarbij maakte ik een fout en brak ik het beugeltje af. Via de website smorgens contact gezocht met Camigoo. Kreeg smiddags al berichtje terug dat ze me kosteloos een nieuwe beugel zouden sturen, die inmiddels al in de post zat. Twee dagen later had ik hem in huis. Dashcam werkt nu perfect. Zeer goede service van Camigoo

4 novembre 2025

Réponse : Camigoo

Wat fijn om te horen dat alles zo goed is opgelost en dat uw dashcam weer perfect werkt! 😊
We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen, dus het is leuk om te lezen dat u onze service zo waardeert.
Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel veilige kilometers gewenst met uw Camigoo! 🚗📸

— Team Camigoo

Uitstekende dashcam

Een duidelijke site met overzichtelijke keuzes, goede productinformatie en een heldere nederlands talige gebruiks- en inbouw handleiding. Mooi, helder, overzichtelijk beeldscherm en overzichtelijke bediening van het apparaar. Ik voel mij een stuk veiliger !!

8 octobre 2025

Réponse : Camigoo

Hartelijk dank voor uw mooie review en de uitgebreide toelichting!
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de dashcam én over de handleiding en bediening.
We wensen u veel veilige kilometers en plezier met uw Camigoo dashcam!

Noté 5 sur 5 étoiles

Dashcam besteld en snel geleverd…

Dashcam besteld en snel geleverd gekregen (volgende dag). Tijdens het bestelproces liep ik op de één of andere manier 10% korting mis dat na een mailtje zonder mokken alsnog wordt teruggestort. Tijdens installatie brak een klein plastic glijdertje op de zuignap om de camera aan te bevestigen af. Gisteren gemeld en ook dat werd meteen geregeld vandaag. Ook nog desgevraagd extra aanwijzingen gekregen hoe ik verbinding tussen camera en dashcam kon realiseren. Ik moet zeggen alles werkt perfect en heel mooi stabiel en contrastvol beeld en opnames. Bedankt Niels voor de prima service.

6 octobre 2025

Réponse : Camigoo

Wat een geweldige review, dank u wel!
Fijn om te horen dat alles inmiddels perfect werkt en dat u tevreden bent over zowel de beeldkwaliteit als onze service. We vinden het belangrijk dat iedere klant zonder gedoe geholpen wordt, dus super om te lezen dat dit goed is verlopen.

Veel veilige kilometers gewenst met uw Camigoo dashcam, en bedankt voor het vertrouwen!
– Team Camigoo 🚗📸

Noté 4 sur 5 étoiles

Producten lijken van redelijk goed…

27 septembre 2025

Réponse : Camigoo

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de eerste indruk positief is en dat onze producten van goede kwaliteit lijken. We hopen dat u binnenkort uitgebreid de voordelen kunt ervaren. Mocht u tijdens het gebruik nog vragen hebben of tips willen ontvangen, dan staat ons team altijd klaar om te helpen. Veel plezier met uw Camigoo product! 🚗📸

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus