Jag beställde en vara som jag betalade via Klarna. Efter ett tag ett mejl att de hade mycket att göra, några dagar senare att varan var annullerad trots att jag inte ville det. De svarar inte på mejl,... Voir plus
Sjukt svårt att få kontakt med. Beställde fel mått( sökte på ett mått men det kom tydligen upp ett annat), och ångrade mig direkt ca 1 minut effter och ville ändra beställning. Verkar vara total... Voir plus
Kan bara instämma i senaste omdömena, otroligt långsamma, i stort sett omöjliga att få kontakt med, skyltar med varor i lager men har troligtvis ingenting i egna lager utan prylarna finns över hela Eu... Voir plus
Enligt hemsidan 3-5 arbetsdagar att leverera. Verkligheten 14 dagar leverans. Förvänta er ingen som helst support verken via mail eller telefon. Hoppas nu att varan inte behövs reklamera för det komm... Voir plus
Sveriges enda och största marknadsplats med campingtillbehör
Suède
- campingaffaren.se
Aucune trace de demande d’avis
Beställde en kyl 9 juli var 5-10 dagars…
Beställde en kyl 9 juli var 5-10 dagars leveranstid. Har fortfarande inte kommit någon kyl. Har mejlat och ringt i omgångar men dom går inte att få tag i. Mitt hopp står i Klarna för att få tillbaka pengarna.
Minus 5 stjärnor
Minus 5 stjärnor. Handla aldrig här. Ingen respons, ingen leverans, men fakturan kom direkt i Klarna. Jag kan inte förstå hur dom kan samarbeta med Klarna????
Det betyder 0 stjärnor.Varning beställ ej från detta företag.
Det betyder 0 stjärnor.
Varning beställ inte från denna affär nu har jag väntat i 7 1/2 vecka på min produkt.Dom lovar den kommer nästa vecka vet inte hur många gånger jag har skrivit och ringa är hopplöst de har bara en telefonsvaren på och man får inte besked när det kommer.Vad jag ångra att jag inte läste recensioner innan då hade jag inte valt detta företag.Jag betalade när jag beställde.
Jag tänkte inte skriva något omdöme förrän än jag fått produkten.Men jag är så trött på att inte jag fått det jag beställt som jag skulle haft användning av i sommar och nu är sommaren slut.
11/9
Nu efter 9 veckor har annullerat min beställning.Gjorde det där jag fick min bekräftelse.
Varning för detta företag.
Beställde en Domeric AC som skulle finnas i lager, 2 månader senare har jag inte fått leverans. Ingen svarar i telefon och kundsupporten är obefintlig.
Ett riktigt uruselt företag.😡
Handla inte här!
Gjorde beställningen den 10 juli fick paketet idag 24 augusti så alldeles för lång leverans tid. Har ringt två gånger andra gången försökte jag avbeställa orden men det gick inte. Fick köpa det jag väntade på i annan butik så jag kunde åka på semester. Så nu har jag delar jag inte behöver tack vare usel leverans tid.
Akta er!!
Som någon annan skrev fanns det 0 i betyg då skulle det passa på detta företag eller vad det nu är.
Helt omöjliga att få kontakt med samt skickar fel saker och vill ha 199:- i returfrakt.
Fick presentkort på 699:- och då har jag betalat 199 i returfrakt tänkte att använda det så man får nått tillbaka vilket visade sig att när jag använder presentkort så är frakten 258:- och 129 annars!!
STOR VARNING FÖR CAMPINGAFFÄREN.SE
betalt 1 utvändig lampa sanitetsvaror…
betalt 1 utvändig lampa sanitetsvaror 603 kr väntat 2 månader svarar inte i telefon .
Varning Varning vill du bli riktigt…
Varning Varning vill du bli riktigt blåst så handla här!
De tar ordrar men kan inte leverera något och precis som andra skrivit så har de en telefonsvarare på under deras öppettider och givetvis går det inte få någon kontakt per epost. Fakturan på det jag beställde kom via Klarna samma dag som beställningen, har nu reklamerat denna till Klarna så än en gång varna alla ni känner för detta oseriösa handelsföretag i Varberg.
Katastrof från första början.
Katastrof från första början.
Mitt paket ligger på DHL och har så gjort i över två veckors tid. ”Sändningsinformation saknas-inväntar korrekta uppgifter”
Så står det på DHL och när man kontaktar kundtjänst på DHL så säger dem att dem försökt nå företaget i fråga ett antal gånger utan att lyckas.
Får dem inte kontakt med företaget kan dem inte skicka det vidare till mitt ombud. Och vad det är för uppgifter som saknas kan DHL inte delge mig som kund.
Har själv försökt att både ringa och mejla och även skrivit med en sk chat robot.
Ringer man kopplas man direkt till en störande musik och kopplas aldrig fram . Suttit över en timme i telefonkö flertalet gånger men kommer ändå inte fram.
Skickat åtskilliga mejl men inget svar. Helt omöjligt att få kontakt och fakturan från klarna ställs ut direkt vid lagd beställning vilket bara det är så oseriöst. Snart förfaller min betalning hos klarna utan att jag fått min beställning och jag ska behöva hålla på krångla med dem om detta.
Jag avråder er att handla från detta företag även om dem i många fall är billigare än sina konkurrenter.
Det är inte värt besväret.
Kommer anmäla till ARN och KO.
Hade jag kunna sätta 0 stjärnor hade jag gjort det
Hade jag kunna sätta 0 stjärnor hade jag gjort det. Handla INTE här. Det sämsta jag har varit med om. Kunde som väl var efter flera månaders väntan annullera en matta som aldrig kom. Fick en liten väska som jag beställt samtidigt men betalar frakt som om jag köpt ett jättestort paket.
Det går inte att nå dem någonstans, varken på telefon, mail eller chat.
Varning för detta företag!
Beställde en vara 30 juli. Fick orderbekräftelse och faktura omedelbart. Sedan hände inget mer, dvs ingen leverans. Jag har mailat, chattat med robot och suttit i telefonkö, men det är omöjligt att få kontakt, trots automatsvar att de ska återkomma.
Jag har anmält till Konsumentverket 2023-08-22.
Hade jag kunnat sätta 0 stjärnor hade…
Hade jag kunnat sätta 0 stjärnor hade jag gjort det. Fruktansvärt kundservice och det går an att sätta billiga priser när man inte kan leverera.
VARNING!
VARNING! HANDLA ABSOLUT INTE HÄR!
Detta är ett blufföretag.
Du får inte dina varor och det finns ingen support.
En riktigt ruggig butik
En riktigt ruggig butik , borde inte få existera alls. Har beställt grejer v 27 och ingen lev än som tur var kunde jag spärra fakturan på Klarna. Har försökt få kontakt med dom via mejl /tfn och en gång svarade de att det inte gick att annullera ordern då den var skickad för 3 v sedan , skitsnack. Jag har även anmält butiken till KO, Handla absolut inte här !!
Likvidera detta bluff bolag från marknaden.
Lade en beställning på 2st Handduk till stol Isabella 2023-07-09. lager saldo sa 156st i Tyskland, idag 2023-08-11 33 st. Men fortfarande efter 1 månad har jag inte fått min beställning. Har skickat 5 mail, 3 av mailen är standard svar, och 2 av mailen är ett att dom har leveransproblem, och det sista mailet ville jag avbeställa ordern, men fick svar att det var för sent att avbeställa trots att ordern inte är skickad eller behandlad.
Jag vill absolut VARNA ALLA för att handla från detta skräp bolag, dom skickar omgående faktura från Klarna så fort du lägger din beställning, och inte när dom skickar beställning som seriösa företag gör. Detta bolag borde likvideras från den svenska marknaden omgående, ett mer oseriöst företag har jag aldrig haft med att göra tidigare, att det ens får existera år 2023.
Jag rekommenderar inte denna…
Jag rekommenderar inte denna leverantör. Min beställning 15204 från 2023-07-18. Ingen leverans än 2023-08-09. Så nu är tålamodet slut, ordern annullerad.
Beställde, men ingen vara kom
Beställde, men kom ingen vara, efter nästan 2 månader ringde jag och avbröt ordern. Hoppas pengarna kommer tillbaka
Undvik!
Som så många andra skriver: undvik denna butik! Startade de sin verksamhet med goda avsikter så underskattade de kraftigt arbetet som krävs för att driva en verksamhet.
Riktig skitaffär
Riktig skitaffär, lockar med låga priser men några varor dyker aldrig upp.
Supporten ger inga svar eller hör aldrig av sig, trotts att de lovar att kontakta.
Och de har heller ingen koll på leveransstatus.
Tröttnade efter en månads väntan på en produkt som skulle vara skickad inom 4-6dagar.
Vissa ska inte driva företag, detta är ett tydligt exempel.
Helt värdelösa när jag skall reklamera…
Helt värdelösa när jag skall reklamera felaktig produkt.
Svarade på mågot mail men upphörde sedan och inte hört ifrån dom.
Går inte heller att få tag på supporten via telefonen.
Sitter nu med fel produkt som jag inte vill ha och inte blir av med.
Handla någon annan stans från någon seriöst företag.