Jag beställde en vara som jag betalade via Klarna. Efter ett tag ett mejl att de hade mycket att göra, några dagar senare att varan var annullerad trots att jag inte ville det. De svarar inte på mejl,... Voir plus

Sjukt svårt att få kontakt med. Beställde fel mått( sökte på ett mått men det kom tydligen upp ett annat), och ångrade mig direkt ca 1 minut effter och ville ändra beställning. Verkar vara total... Voir plus

Kan bara instämma i senaste omdömena, otroligt långsamma, i stort sett omöjliga att få kontakt med, skyltar med varor i lager men har troligtvis ingenting i egna lager utan prylarna finns över hela Eu... Voir plus

Enligt hemsidan 3-5 arbetsdagar att leverera. Verkligheten 14 dagar leverans. Förvänta er ingen som helst support verken via mail eller telefon. Hoppas nu att varan inte behövs reklamera för det komm... Voir plus

1. Magasin de matériel de camping
  2. Concessionnaire de mobilhomes
  3. Concessionnaire de camping-cars

Sveriges enda och största marknadsplats med campingtillbehör

1,9

Bas

TrustScore 2 sur 5

269 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,9

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Réponse de Campingaffären

Utifrån informationen vi fått från er så önskade ni att annullera er order då den kom efter jul. Order är återbetald och annullerad som ni önskade

Botten

Jag beställde en vara som skulle levereras inom 6-9 dagar. Den skickades inte därifrån förrän på dag 10. Under tiden försökte jag få kontakt via chatt, mail och telefon men fick endast automatsvar. Eftersom jag inte fick leveransen förrän 14 dagar efter beställning ville jag inte ha den då det var en julklapp och julen passerat, då skulle jag få betala en avgift för att de överhuvudtaget skulle ta emot den. Frakten hade jag självklart betalat men en extra kostnad när det är de som inte uppfyller sitt eget leveranslöfte är mycket dåligt. Sämsta beställning någonsin. Välj vadsomhelst istället.

26 décembre 2022

Hej
Det är självklart väldigt beklagligt att er produkt kom för sent till er. Er paket lämnade oss den 23 December. Våra leveranstider är satta efter normalförhållanden förutsatt att produkten finns i vårt eller leverantörens lager. Mer om detta kan ni läsa om i våra köpevillkor.

Utebliven leverans och svar

Beställde en grej 8/12, dagarna innan julafton hade jag fortfarande inte hört nått, mailade då och undrade vad som hände. Fick till svar att produkten var försenad men skulle komma på onsdagen till dom, svarade då att om den inte kommer innan julafton vill jag avbeställa o få pengar tillbaka, inget svar, ingen produkt, och inga pengar så mailade igen i mellandagarna, fick svar att det va stängt o att dom återkom efter årsskiftet. Fick då endast bekräftelse på avbeställningen o återbetalningen. Ingen förklaring eller ursäkt. Pengarna kom åter idag (4/1) Så det tog nästan en månad att reda ut och få pengar tillbaka för en utebliven julklapp… kommer aldrig våga beställa där igen och skulle inte rekommendera någon annan att göra det heller om man inte är intresserad av att jaga dom och vänta sjukt länge på att kanske få rätt vara och kanske till det priset du beställt den för. Dåligt faktiskt… aldrig skrivit omdöme förr heller men tyckte faktiskt detta kunde va värt att ”varna” andra för.

3 janvier 2023

Réponse de Campingaffären

Tack för er recension och god fortsättning på det nya året!
Vi tar till oss er kritik.
Vår supportavdelning är nu i full gång igen efter helgerna som varit. Vi som alla andra onlinebutiker har en flik med köp/leveransvillkor som vi tycker att man skall läsa innan man gör en beställning så att man har koll på olika leveranstider. Är man osäker ändå så är det bara att kontakta oss så har vi alltid en preliminär leveranstid att ge er.

Navkapslar

Beställde 2 navkapslar till min husvagn. Men dem skickade fel och inte de som enligt beskrivning på hemsidan.
Nu börjar det roliga med att jag returnerar de felaktiga och sedan ber att de ska skicka rätt produkt. Men de skickar samma som jag returnerat. Så ber John att skicka rätt vara enligt nummer på hemsidan. Men fortfarande inte fått rätt vara. Samtidigt vill John att jag ska returnera den felaktiga varan när han mer eller mindre skrivit lite otydligt att jag kan behålla de jag fått. Men sedan skriver han att jag kan returnera dem igen vilket jag inte kan då jag satt på navkaplsarna på min husvagn då jag ska ställa in för vintern.
Skickat och frågat hur det går men får bara bortförklaring på bortförklaring från John.

Rekommenderar ej att beställa från Campingaffären och hoppas du går i konkurs!!

9 novembre 2022

Réponse de Campingaffären

Ifall ni önskar att returnera navkapslarna som ni beställt så är det ganska självklart att ni inte kan montera dessa på er husvagn och använda dom. Tyvärr så finns det nog ingen butik som tillåter att ni använder en produkt och sedan vill returnera. Vi kan inte se några bortförklaringar mer än att ni inte vill betala för en produkt ni använder.

Sämsta kundservicen. Någonsin.

När allt funkar som det ska så är det förstås inga problem, annat än att de ibland har långa leveranstider. Men när det inte funkar som det ska, så är Campingaffären en katastrof.
Efter att ha beställt bl.a. ett campingbord som var felaktigt vid leverans, inte bara en gång utan två gånger, så lyckas Campingaffären inte reda ut det administrativa i returhanteringen. Första returen ville de att jag själv skulle lägga ut för returfrakt, som jag sedan skulle få tillbaka, men vid andra returen behövdes det inte. Inte hela världen, men krångligt och vad är logiken i detta?
När jag returnerade trasigt bord nummer två för omleverans så gjorde de en delkredit på den ursprungliga ordern och skapade en ny order för omleveransen. Men tyvärr kan de inte räkna plus och minus utan vill att jag ska betala nästan tusen kronor mer än vad som var på den ursprungliga ordern. Har man krediterat 831,75 för det returnerade bordet borde det inte kräva någon större intelligens för att förstå att man inte kan fakturera 1788,48 för det man levererar om. Var beloppen kommer ifrån är också en gåta för mig som de, trots att jag frågat flera gånger, inte bemödat sig att försöka förklara.
Det värsta är bemötandet. De läser inte mail, och när de gör det så läser de inte hela mailet. De försöker inte förstå vad de har gjort för fel, för det gör de ju aldrig. Som alla som läser på TrustPilot kan se så skyller de alltid på någon annan - leverantören, transportören eller på kunden - istället för att bara lösa problemet. Antagligen är allting mitt fel, som har varit dum nog att köpa från dem.
Behöver jag säga att jag aldrig handlar här igen?

29 décembre 2022

Réponse de Campingaffären

Hej, väldigt tråkigt att ni upplever ert köp på det här sättet. Låt vår supportavdelning ringa er när dom är tillbaka efter helgerna så reder vi ut detta. Vi är absolut inget företag som vill förknippas med det ni har råkat ut för.
Ha ett Gott nytt år så höra vi på telefon inom kort

Varning! Oseriöst företag.

Beställning varor 16/10 leveranstid enligt hemsidan var då 6-9 dagar, har ännu inte fått vare sig produkter eller leveranstid på när dom kan leverera varorna trots otaliga påstötningar. På riktigt, så dåligt helt ointresserade av att lösa problemet...Jag har nu annullerat min order då dom ändå aldrig haft för avsikt att skicka den utan bara haft "erbjudanden" som egentligen inte finns, utan det som finns är dom dyrare varianterna som dom sedan "erbjuder".
Väj andra marknadsplatser så sparar ni både tid och onödigt tjafs med "John" som ändå inte leder nån vart, det finns seriösa marknadsplatser detta är dock inte ett av dom. Det här är min upplevelse av Campingaffären och jag kommer inte bli kund där inte p.g.a utebliven leverans, men av bemötandet och oviljan av att lösa problemet som dom skapat i och med att dom inte har rätt leveransinformation på sin hemsida.

8 décembre 2022

Réponse de Campingaffären

Tråkigt att höra. Ett mail gick ut till er 10 dagar efter ni lagt beställningen att produkten är leveransförsenad från leverantören ni beställt hos. Vi har erbjudit er produkten från andra leverantörer som har den i lager men då till ett högre pris vilket ni inte godtagit.

Återkommer ej när jag bett om retursedel

Bra leverans. Men får inte kontakt med dom vid retur….

30 novembre 2022

Réponse de Campingaffären

Vi har godkänt er retur och vad jag kan se så har ni också mottagit en fraktsedel. För att anmäla en retur så gör man detta under hjälp och information på vår sida. Helt korrekt av er.
Ha en fin kväll!

Man följde inte mina önskemål bett…

Man följde inte mina önskemål bett leveranstid. Produkten kom för tidigt!

24 novembre 2022

Réponse de Campingaffären

Tack Sören för er recension!
Ni beställde produkten den 17/11, utskickad till er den 18/11, uthämtad av er den 28/11 👍 Vi tycker att den leveranskedjan är helt okej.

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit