CampingKongen Avis 15

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Nul stjerner

Virkelig dårlig service. Ud fra de få billeder der er mulighed for at sende med formularen, får man en virkelig ubehøvlet mail retur, hvor han uden at have set campingvognen begynder at kritisere og kommer med udsagn om hvor dyre de forskellige ting er at få lavet og når han er færdig med det, takker han pænt nej tak, men alligevel vil han gerne have en absolut mindste pris. Han fik ikke et svar tilbage, den behandling er under al kritik, vi solgte i stedet til en anden som kom og så vognen og så hvor fin og velholdt den var. I stedet for at kritisere uden at have set den. Han fortjener ingen stjerner, det kunne være en god ide med mulighed for at sende flere billeder, måske skulle han tage og ringe og komme i dialog med de folk der henvender sig så man kan snakke om de ting han ser og så man selv har mulighed for at forklare.

17 mai 2026
Logo de CampingKongen

Réponse de CampingKongen

Hej Susanne

Jeg beklager hvis mit svar blev opfattet negativt, det var bestemt ikke hensigten.

Da du nævner min tone, vælger jeg lige at indsætte mit oprindelige svar herunder, så andre selv kan vurdere det.

Jeg forsøger altid at give en ærlig og realistisk vurdering ud fra de billeder og oplysninger jeg modtager, også selvom det nogle gange betyder at vi prismæssigt kommer fra hinanden.

Jeg er dog glad for at høre, at I fik solgt campingvognen 👍

Mit oprindelige svar:

"Hej Susanne,

Tak for din henvendelse. Det er nogle temmeligt dyre skader der skal laves. Kan ikke se størrelsen på taglugeren, men nye kan koste alt fra 3-10000kr stykket for de helt store. Fugtskaden i fronten er en klassisk fejl på hobby, som regel fra listen ved gaskassen, men pga. afmærkningerne tænker jeg både denner er utæt, samt vinduet og siderne af din udvendige plade. Vi skal skifte alt det invendige inkl karme, samt hvis der er kommet alupest udvendigt skal yderpladen også skiftes, samt ny isolering osv. Det koster normalt omkring 35000 på et caravanværksted, hvilket vi dog kan lave billigere, men alt i alt kommer jeg meget langt fra hvad vi kan betale for den kontra hvad vi også kan sælge den for i sidste ende. Så umiddelbart vil jeg hellere blot takke pænt nej, alternativt kan jeg bede dig om din absolutte mindstepris du vil sælge den for."

Kan absolut anbefales

Mads kontaktede mig allerede dagen efter jeg havde udfyldt salgsformularen og vi handlede efter 2 dage. Mads er ordentlig og betalte en fair pris. Der blev udfyldt slutseddel og betaling skete med straksoverførsel. Hurtigt og nemt. Det kan varmt anbefales at handle med Mads.

8 octobre 2025

Det var virkelig nemt

Det var virkelig nemt , og Mads er virkelig en flink og rar mand . Han kom allerede dagen efter jeg havde udfyldt formularen på nettet . Betaling skete nemt med straksoverførsel. Syntes det var en fair pris taget i betragtning af en handel i oktober måned , kan varmt anbefales til andre.👍⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner herfra

8 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og vi gjorde en god…

Fantastisk service og vi gjorde en god og ordentlig handel med ejeren Mads. Vi bor selv i KBH og grundet travlhed aftalte vi med Mads at vi selv kunne aflevere vores Campingvogn i Jylland. Når man har 3 timers køretur og det sidste man gider er at have den med hjem igen, så er det nervepirrende at vide at man har forhandlet en pris over nettet/på tlf og via billeder men Mads var simpelthen så ordentlig da vi kom derover. Han gik naturligvis vognen igennem for at sikre at det var som nævnt i tlf og på billeder og vi kunne køre derfra med den aftalte pris, slutseddel blev skrevet og vi var meget tilfredse kunder. Kan klart anbefale Campingkongen og ville til en hver tid kontakte dem igen! :-)

15 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

En rigtig god handel efter lidt…

En rigtig god handel efter lidt skriveri frem og tilbage,blev jeg ringet op af Mads og vi fik en god snak.og vi blev enige om prisen,dog med forbehold, hvis der skulle være fugtskader.efter gennemgang fik jeg en meget fair pris, og pengene på kontoen med det samme

6 octobre 2023

Campingkongen er meget reel

Campingkongen er en meget reel og sympatisk person. Meget venlig at snakke med og absolut seriøs. Kan
kun varmt anbefale, at handle med ham. Ingen unødig udenomssnak, kun det relevante for at gennemføre handlen. Mange tak for det.

26 septembre 2023

campingvogn

Vil gerne sige tak til Campingkongen for en fin og reel handel kan kun anbefale, solgt til prisen pengene med det samme.
Tak for handel
VH Svend Ramsdahl Skive

25 septembre 2023

VÆR FORSIGTIG

VÆR FORSIGTIG. Her er et skoleeksempel på en købmand som kun vil give skambudspris, for selv at kunne sælge billigt og tjene kassen.Giv ham ikke chancen,medmindre du vil forære din vogn væk, find et alternativ,og vær glad,- det har jeg gjort...

20 juillet 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Super hjælpsomhed og god pris

Vi har fået en fantastisk god hjælp til salget af vores dejlige campingvogn
Meget informativ hjemmeside med gode fakta
Hurtig respons ved henvendelse og under hele forløbet
Fair og real behandling
God pris
Tak for hjælpen

9 juin 2023

Pas på

Pas på, få et alternativt tilbud på din campingvogn, ville give os 55.000 - 60.000kr for en vogn købt i februar til 99.900kr. En anden forhandler har budt os 80.000

27 avril 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus