Bestilte et par støvler og modtog dem inden for en rimelig tid. Måtte desværre returnere dem da de var for små. Har så ikke hørt fra Campz siden. De plejede ellers altid at have god service
Lisez les avis des autres
Købte et par vandrestøvler - havde aldrig haft det mærke og ingen fysiske forretninger havde dem på lager. Samtidig var der lidt forvirring om størrelsen. Men alt var som det skulle og dejligt med en... Voir plus
I september kontakter jeg Campz, fordi jeg har en reklamation på et par støvler. De svarer, at jeg skal sende varen retur og så snart de har dem, vil jeg få refunderet pengene. 13. okt. skriver de... Voir plus
Sandalerne passede, og hvis det ikke var tilfældet, nemt og gratis returnering. Normalt vil jeg ikke købe fodtøj uden først at have prøvet. Men prisen og især returnerings policen fik mig til at tage... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
For at opnå alt dette, tester vores hold de fleste produkter selv, for at kunne sikre en god kvalitet. Takket være vores gode og tætte samarbejde med de førende producenter inden for outdoor, kan vi desuden garantere, at vi altid vil være på forkant med udviklingen og tilbyde alle nyhederne indenfor outdoor-branchen.
Coordonnées de contact
Allemagne
- campz.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
I can't say much positive about Campz
I can't say much positive about Campz. I ordered a coat 20/10-23 and have not yet received it. And this is even the second time it has happened with the order og this coat! - But the price for it was fine!
Penge hævet men ingen vare
I hævede beløbet men jeg fik aldrig varen. Har skrevet til support 2 gange. Jeg har stadig hverken penge eller vare.
Ikke eksisterende kundeservice
Gider ikke svarer på mail om manglende returnering af penge for tilbageleverede effekter
Når både pris og kvalitet er til stede
Når både pris og kvalitet er til stede, blir man fornøyd
Ingen levering og ingen penge retur
Bestilte et par sko. De var for små. Sendte dem retur for snar 1 mdr siden. Har ikke modtaget en krone retur endnu, trods kontakt til kundeservice om problemet. I mellemtiden havde jeg bestilt et par i den rigtige størrelse. De trak pengene for 12 dage siden- det kan de godt finde ud af, men skoene har jeg fortsat ikke set skyggen af. Har lige bestilt en pakke fra et andet firma i Spanien til Danmark og fik pakken 2 dage efter! Hvad foregår der hos Campz at man ikke kan levere et par sko på mere end 12 dage og heller ikke kan returnere penge. Jeg tror de har økonomiske problemer - hold jer væk fra at købe fra Campz, det er bare et solidt råd!
Ville seriøst ønske jeg kunne give 0 stjerner
Ville seriøst ønske jeg kunne give 0 stjerner. Bestilte et produkt for over en måned siden, hvor der stod leverings tid på op til 10-14 dage, da jeg intet havde hørt skrev jeg så til dem, hvor de bare svare at de ikke kan svare at de ikke lige pt er i stand til at håndtere klager eller andre henvendelser?? Enten er det bare det dårligste bruger behandling noget sinde eller firmaet er ved at gå konkurs. Uanset hvad, så bare lad være med at køb fra dette firma!
Bedrageri
Bedrageri. Eneste aktivitet i virksomheden er at trække penge. Sender ingen varer, og man kan ikke komme i kontakt med dem.
Sender ikke varen, men beholder pengene
Det kan siges kort: Campz sender ingen varer, de beholder pengene og besvarer ikke henvendelser. Jeg tror ikke, virksomheden eksisterer.
venter stadig på levering
venter stadig på levering , penge er trukket Campz Tyskland vil ikke hjælpe
God hjemmeside og hurtig levering.👍
sidste gangt
Har tidligere handlet - lave priser, med lang leveringstid. Men nu er det gået helt i stå, og intet svar fra kundeservice. Så kan IKKE anbefales.
Har tidligere handlet hos CAMPZ uden…
Har tidligere handlet hos CAMPZ uden problemer, men nu har jeg efterhånden ventet på en pakke i to uger. Den står som afsendt og jeg kan også tracke den på postnord, hvor den lader til at være strandet i Malmø. Når jeg kontakter PostNord får jeg blot besked på at kontakte afsenderen. Pengene er selvfølgelig trukket på min konto for længst.
I skal være meget forsigtige med denne…
I skal være meget forsigtige med denne side, har stadigvæk ikke modtaget varerne, ej hellere pengene. Har kontaktet min bank for reklamation.
CAMPZ Bankrupcy
Just be aware CAMPZ and other companies under Internetstores GmbH have filed for bankruptcy. So they don't take returns at the moment (unfortunately I have a warranty case pending myself).
It's a shame because I've personally always liked CAMPZ.
kan absolut anbefales
Har købt flere gange hos Campz.dk, har altid været tilfreds. Hjemmesiden er ikke den bedste. Jeg køber vandtætte sko til mine børn, men man kan ikke søge efter "vandtæt", så skal man kigge på hver enkelte sko.
Hurtig levering.
Hurtig og effektiv behandling af ordren
quick and excellent service as always,
Great customer service
Great customer service!
Great selection of outdoor equipment and competitive prices. Had some issues during check-out and reached out to their customer service for help. Received very timely responses and they were able to fix the problem right away!
Will keep buying from them in the future!
Elsker at handle i den butik
Elsker at handle i den butik. Er meget tilfreds ned mit køb
L’expérience Trustpilot