5 sterren - Geniaal! Candy4you.nl is echt fantastisch! De prijzen zijn super laag, wat het perfect maakt om lekker veel snoep in te slaan zonder je portemonnee te plunderen. Daarnaast is de leverin... Voir plus
Lisez les avis des autres
3 weken geleden heerlijke zoetigheden besteld, netjes na 2 werkdagen binnen gekregen. Nu toch maar even een review geplaatst omdat de snoepjes echt super lekker waren Ps: als je hun videos op youtu... Voir plus
Grote keuze uit verschillende buitenlandse producten. Mooi goedkoop. Wanneer er vertraging komt mbt het versturen word dat netjes aangegeven op de website. Helaas een klein scheurtje in 1 van de zakje... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Bestelling super netjes verpakt en…
Bestelling super netjes verpakt en ondanks de mega drukte snel verzonden.
Daarnaast ook nogeens hoge kwaliteit snoep en dat voor zo'n scherpe prijs.
Top jongens!
Ja, ik heb ff langer moeten wachten dan normaal vanwege deze mega actie, daar heb ik begrip voor. Alles werd na 4 dagen netjes verpakt geleverd.
De Black Friday bestelling
De Black Friday bestelling is binnen en valt weer helemaal in de smaak. Het was de iets langere levertijd vanwege de drukte meer dan waard.
Top bedrijf, alleen slecht ingeschat
Ik heb een tijdje geleden een bestelling geplaatst en super snel ontvangen. Helaas zijn er nu problemen met de levering door de black friday actie. Maar even voor alle duidelijkheid; je wordt niet opgelicht. Deze jongens werken kei hard om alles zo snel mogelijk bij iedereen thuis te krijgen alleen hadden ze de infrastructuur niet goed op orde voor deze actie. Helaas is dit zo maar ik vind niet dat het een slechte review waard is. Ga zo door jongens en hopelijk leren jullie van de fouten die jullie maken.
Top Shop
Top Shop! Helemaal goed. Al eerder bij Candy4you bestelt en ze doen nooit onder. Leuke prijsjes voor grappige en bijzondere producten. Nu met de black friday actie nog minder hoeven betalen, maar wel langer moeten wachten dan dat ik gewend ben van de shop. Als verbeterpunt zou ik adviseren dat de shop er een mailtje uitgooit dat het allemaal wat langer duurt, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn. Maar zeker een aanrader als je opzoek bent naar bijzondere producten voor bodemprijzen!
Goed verpakt en was allemaal dik in orde
Neppe reviews vragen via YouTube
Thrustpilot doe hier iets aan!
Triest dat jullie via jullie YouTube kanaal mensen oproepen om nep reviews te plaatsen terwijl jullie je zaak niet op orde hebben en alles slecht geregeld hebben.
Ik heb hier besteld en had het na 2…
Ik heb hier besteld en had het na 2 dagen in huis alles goed verpakt en hartstikke lekker
Lekker bezig boys!
3 weken geleden heerlijke zoetigheden besteld...
Ps: als je hun videos op youtube kijkt hebben ze een update van de 20% kortings actie geplaatst, hierdoor lopen ze behoorlijk achter op de bestellingen. Heb geduld en ga volgende week lekker genieten van de snoepjes
mooi optijd geleverd super blij mee
Lekker snoep en goedkoop
Lekker snoep en goedkoop! Snel binnen en speciaal. Ook nog mooie aanbiedingen. Zeker een aanrader
Duurde wat langer maar wel lekker !!
Duurde wat langer maar wel lekker !!
Bestelling liep wat vertraging op door extreme drukte. Maar vandaag netjes ontvangen. Bedankt ! Goed verpakt en erg lekker.
lekker snoep
lekker snoep! items die je nergens anders kan halen. Levering duurde iets langer dan normaal maar dat kwam door de hoge kortingen, waardoor ik nog meer kon bestellen!
Prima!
Ik heb tot nu toe altijd mijn bestelling netjes en op tijd ontvangen. Webshop is lekker goedkoop en verkopen lekkere dingen uit het buitenland. 5 sterren voor deze twee hard werkende ondernemers! 💪🏽
Snelle levering en iedereen die zijkt…
Snelle levering en iedereen die zijkt met dit en dat seven en koen zijn ok maar mensen ze kunnen niet alles je moet het gewoon accepteren dat je bestelling wat later is en ik hoop dat mensen dat kunnen begrijpen seven en koen ga zo door
Kwaliteit helemaal top
Kwaliteit van producten is meer dan in orde. Nette verzending in stevige doos waardoor snoepgoed en dranken goed beschermd zijn voor invloeden van de post. Ondanks de verlate aankomst door jullie 20% deal een dikke 4* verdiend.
Meerdere keren bij deze site besteld…
Meerdere keren bij deze site besteld altijd goed gegaan zelfs bij mijn grote bestellingen begin van de week ook van de aktie geprofiteerd en de volgende dag was het al binnen zeer tevreden en ga zeker vaker bestellen als mijn voorraad drinken op is haha
L’expérience Trustpilot