5 sterren - Geniaal! Candy4you.nl is echt fantastisch! De prijzen zijn super laag, wat het perfect maakt om lekker veel snoep in te slaan zonder je portemonnee te plunderen. Daarnaast is de leverin... Voir plus
Lisez les avis des autres
3 weken geleden heerlijke zoetigheden besteld, netjes na 2 werkdagen binnen gekregen. Nu toch maar even een review geplaatst omdat de snoepjes echt super lekker waren Ps: als je hun videos op youtu... Voir plus
Top Shop! Helemaal goed. Al eerder bij Candy4you bestelt en ze doen nooit onder. Leuke prijsjes voor grappige en bijzondere producten. Nu met de black friday actie nog minder hoeven betalen, maar wel... Voir plus
Grote keuze uit verschillende buitenlandse producten. Mooi goedkoop. Wanneer er vertraging komt mbt het versturen word dat netjes aangegeven op de website. Helaas een klein scheurtje in 1 van de zakje... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Goed bedrijf alles komt goed aan en is…
Goed bedrijf alles komt goed aan en is lekker
dikke prima
dikke prima, soms duurt t langer maar de ondernemers hierachter doen stinkend hun best volgensmij, eerlijk en transparant! succes!
Super goed geregeld
Super goed geregeld! Ik kan me met mijn gezonde verstand voorstellen dat het wat drukker is ivm de actie en het snelle groeien van een mooi bedrijf, daardoor duurt het iets langer voor ik mijn bestelling binnen krijg maar ik krijg tenminste wel wat ik bestel! En daar gaat het om. Goeie producten, mooi bedrijf en levert altijd wat er beloofd is!
De levering s snel en het assortiment is groot alles want je lekker vind hebben ze
Meerdere malen wat besteld
Meerdere malen wat besteld, leveren goede producten zoals omschreven. Snelle levering en service. Top jongens, ga zo door!
altijd goede ervaring
Over het algemeen snelle levering nu…
Over het algemeen snelle levering nu iets langer door de 20% korting actie maar die jongens doen hun best zoals gewoonlijk 😊
Snelle service top snoep groetjes Jan
Helemaal top
Goede ervaring
Goede ervaring.
Voor het eerst besteld met de actie 1-2 werkdagen is niet te verwachten uren met de 20% actie en al helemaal niet in deze tijd Rond om de feest dagen. Was erg lekker. Goede kwaliteit verpakking!
Super goed lekkere snacks van verweg…
Super goed lekkere snacks van verweg echt top bezorging was goed
hele goede ervaring
k ben echt tevreden over mijn ervaring met Candy4You! De snoep die ik besteld heb, was van uitstekende kwaliteit en smaakte heerlijk. Wat ik ook erg waardeer is dat de prijs heel redelijk was, zeker gezien de grote variëteit en de goede kwaliteit die je krijgt.
De bezorging was snel en goed georganiseerd. Mijn pakket werd op de afgesproken tijd geleverd, en de communicatie rondom de levering was duidelijk, wat altijd fijn is. Ook een groot pluspunt: het snoep had een lange houdbaarheidsdatum, dus ik hoefde me geen zorgen te maken over het snel moeten consumeren van alles.
Al met al ben ik dik tevreden over Candy4You. Goede producten, eerlijke prijzen, snelle levering en lange houdbaarheid – wat wil je nog meer? Zeker een aanrader voor iedereen die van snoep houdt!
Topp goed snoep duurde wat langer maar…
Topp goed snoep duurde wat langer maar te begrijpen na videouitleg
Top bedrijf
Niks ontvangen
Meer dan een week gewacht en nog steeds niets ontvangen. Geen enkele update, geen verzendbevestiging, helemaal niets. Ben bang dat ik ben opgelicht.
1x bestelt via Candy4you beviel me…
1x bestelt via Candy4you beviel me oprecht heel goef