Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte melatonin 4 Mt og en sleep boost olie, det kom dagen efter bestilling. Det er super hurtig service og melatonin er helt super. Olien får jeg desværre ingen effekt af. Men kun en god oplev... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Väldigt bra mot smärtan, jag har ms och de smärtstillande som jag får utskrivna mot min nervsmärta hjälper väldigt lite. Dessa painkiller droppar hjälper mig mer. Väl värda sitt pris. Dock så är smake... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har 25/5 2026 bestilt varer hos cannaone, men modtager ingen ordrebekræftelse, kun en betalingsmail fra PayU. Jeg kontakter firmaet pr telefon og vedkommende lover at sende en ordrebekræftels... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har bytta ut z-hypnotikum med et natur produkt. Hadde aldri forventa at desse produkta var so effektive. Pris er so lav at alle må berre teste for å sjå hvor mye du kan få forbedra med noen dråper... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de produits diététiques

Écrit par l'entreprise

Hos Cannaone© mener vi, at CBD olie skal være tilgængeligt for alle og har derfor presset vores avancer og priser ned til et minimum. Det gør, at du kan købe vores økologiske kvalitets-olier op til 25-50% under priserne hos vores konkurrenter – og at vi er Europas billigste CBD shop! Målt på såvel pris som kvalitet.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

utrolig gode erfaringer med CBD-olie ❤️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har haft utrolig gode erfaringer med CBD-olie – både for mig selv og min kat. 🐾

Min kat lider af problemer med blæren og var i lang tid afhængig af smertestillende medicin fra dyrlægen. Det var hverken holdbart eller godt for hende. Heldigvis blev jeg rådet til at prøve CBD-olie – og det blev en sand redning! Hun har nu været smertefri i hele + 4 år, blot med CBD-olie to gange dagligt. Det har virkelig givet hende livsglæden tilbage.

Jeg bruger det også selv, og forskellen er tydelig: min angst er næsten væk, og jeg har meget mere overskud i hverdagen.

CBD-olie har gjort en verden til forskel for både mig og min kat – og jeg giver derfor mine varmeste anbefalinger til Cannaone og deres produkter. ❤️

19 septembre 2025

Réponse de Cannaone OÛ

1000 tak for din søde og positive anmeldelse. Vi er glade for at vi kan hjælpe Jer begge med vores CBD produkter.

Noté 1 sur 5 étoiles

While the product is fine

Selv om produktet er fint, kan jeg ikke anbefale dette selskapet fordi de insisterer på å bruke UPS til levering. Jeg mottok oppdaterte leveringsinstruksjoner hver dag i en uke, ringte UPS og informerte dem om at du ville være hjemme under leveringen. Som vanlig ignorerte UPS alt og løy i fem dager og lovet hjemlevering helt til jeg endelig fikk en melding om at ingen var hjemme og at produktet kunne hentes i en butikk 7 km hjemmefra og måtte hentes om fire dager. Motbydelig service, uærlig leveringsselskap. Med mindre jeg kan få en garanti for trygg og pålitelig levering, vil jeg aldri kjøpe fra denne leverandøren igjen.

While the product is fine, I am unable to recommend this company due to their insistence to use UPS for delivery. I received updated delivery instructions every day for a week, I rang UPS and informed them that u would be home for the delivery. As is usual, UPS ignored everything and lied for 5 days promising home delivery until I finally got a msg from stating that no one was home and the product could be picked up at a store 7 kms from my home and must be collected in 4 days time. Disgusting service dishonest delivery company. Unless I can get an assurance a safe and reliable delivery I will not buy from this supplier ever again.

1 septembre 2025

Hei
Vi beklager din dårlige opplevelse med UPS. Vi kan nå også tilby PostNord som pakkeleveringstjeneste. Prøv dem neste gang!

Håper å se deg som kunde igjen :-)

M.v.h
Team CANNAONE

Mycket nöjd

Snabb leverans, trevligt bemötande och ypperlig kvalité på produkterna som säljs till förmånliga priser. Rekommenderar alla intresserade att handla hos cannaone

25 août 2025

Great product ❤️

Was a bit skeptical at first since I’ve already tried cbd oil40% from another company and it had 0 effect, but the one i bought from cannaone works ❤️ it helps with my sleeping and muscle pain. Had tried so many different products and treatments over the years because i have chronic pain and this is the only thing that seems to have a positive effect ❤️
Fast delivery, got the package in 3 days .

15 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan desværre ikke fjerne min sure…

Jeg kan desværre ikke fjerne min sure besked fra tidligere i dag.
De har været meget ordentlige og kontaktet mig på en rigtig fin måde. Det var en fejl og det skal de ikke have hug for.
Så jeg vil på det varmeste anbefale at købe her🌸

12 août 2025

Réponse de Cannaone OÛ

1000 tak det er vi meget glade for. Godt vi fik løst problemet.

Noté 2 sur 5 étoiles

Læs uredigeret mailkorrepondance og dan dit eget indtryk af virksomhedens kommunikation mv.

Jeg vælger at copy/paste mailkorrespondancen med firmat ind, så I selv kan danne jeres mening.

Dato køb: 15-07-25
Modtaget ordre: 18-07-25

18-07-2025 - Min 1. mail til Cannaone
Kære Cannaone,
Jeg har fundet og købt dette Melatonin produkt, på jeres hjemmeside: (link til 4 k melatonin)

Jeg har afhentet varene i går og blev noget overrasket over, at der ikke er overensstemmelse mellem jeres specifikation og produktets anbefaling.

På jeres produkt specifikation står der: 4 mg/tablet, dosering: 1 stk. (se foto).

Men på selve produktet, står der:
Take one serving 1/4 tablet og Warning: do not exceed the recommended daily dose. Og længere nede: It is not allowed to consume the entire tablet at one time!!

Dvs. der overhovedet ikke er overensstemmelse med beskrivelsen på jeres hjemmeside og ordlyden på selve produktet, og det gør mig særdeles utryg.
FØR jeg fik læst bagpå åbnede jeg desværre den ene bøtte... så læste jeg bagsiden og nøjedes med 1/4 tablet, men kunne ligeså godt have spist en hel!
Havde jeg læst først, havde jeg ikke åbnet nogen af bøtterne, men returneret alle 4 pga utryghed.

Jeg benyttede mig også af tilbuddet om tag 4, betal for 3, da det lød som et fint tilbud, der kunne give 400 dage (dvs. 1 års) forbrug.
Men med kvarte piller, er der jo til 400 dage i en enkelt bøtte, og jeg har derfor købt Melatonin til 1600 dage, og produktet udløber længe før det.

I skriver også i jeres beskrivelse at det kun anbefales at bruge produktet kortvarigt op til 13 uger af gangen, men hvor længe man skal holde pause, er ikke defineret.
Denne oplysning med de 13 uger, kan jeg heller ikke finde på produktet.

Jeg er normalt ikke typen der brokker mig normalt, men jeg må indrømme, at dette køb, har gjort mig utryg, og jeg vil gerne returnere de uåbnede produkter.
Jeg synes bare ikke det er fair, at jeg skal betale returporto, når produktet er ukorrekt beskrevet, og jeg ikke havde en chance for at vide dette før køb (I viser ikke et billede af bagside-beskrivelsen på selve produktet, som ellers kunne have givet mig denne oplysning).
Men jeg kan se det er samme beskrivelse I har på jeres 1 mg produkt, så det er måske der fejlen ligger?

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Mvh,

18-07-2025 Cannaone svarer:
Hej Xxxxx

1 mg er en anbefaling i Polen hvor produkterne produceres. IKKE i Danmark eller i Europa generelt.
Du kan ikke overdoserer og folk med kræft tager f.eks. helt op til 20-40 mg. per dag, da Melatonin kan have effekt på kræft.

I Danmark anbefaler sunhedsstyrelsen 1-3 mg. Men mange har ingen effekt af så små doser. Så prøv dig frem og se hvor meget/lidt der skal til før det virker på dig.

---
Med venlig hilsen/Med vennlig hilsen/Kind regards

18-07-2025 Min 2. mail til Cannaone jf. ovenstående svar fra dem (og deres manglende svar på min første mail).

Hej Cannaone,

Jeg synes det er rigtig ærgerligt I negligerer min utryghed, at I undlader at svare på det med pausen efter 13 uger, og at I helt overser mit ønske om at returnere de uåbnede varer.

Jeg vil gerne bede om information om retur, jeg har kigget på jeres hjemmeside under betingelser, og her kan jeg ikke finde en returadresse, eller information om returporto eller lignende.
Jeg kan faktisk slet ikke finde en firmadresse (udover at I har hovedsæde på Cypern, og at der er nævnt en adresse i Estland). Men jeg går ud fra jeg kan returnere med DAO, når I kan fremsende med DAO.

Send gerne yderligere information vedr. returmuligheder og priser. Tak.

19-07-2025 svar på min 2. mail:
Hej
Vi syntes vi har besvaret dine spørgsmål rigtig fint og der er de nødvendige oplysninger på vores site.
Vi sælger mange tusinde Melatonin 4K hver måned uden problem til andre kunder. Melatonin sælges i supermarkeder i andre lande, så din bekymring er lidt overdrevet og unødvendig. Men du er naturligvis velkommen til at sende din bestilling retur ref. vores vilkår.

Send pakken til: (adresse fjernet af mig)

Husk at oplyse dit ordrenummer samt navn og adresse. Produktet skal være ubrugt og i original uåbnet stand.
Forsendelses omkostningerne betales af dig. Send direkte og ikke til en "Pakkeshop". Benyt venligst PostNord Erhverv eller GLS og ikke DAO! Vi kan ikke modtage om natten og afhenter ikke fra Pakkeshops.

Mine afsluttende kommentarer:
- Prod. beskrivelse på hj. side stemmer ikke med det der er trykt på produktet. Dette er utrygt. Der medsendes ikke nogen vejledning.
- Der beskrives ikke hvorfor prod. kun må tages 13 uger og hvor længe pausen skal være.
- Det er umuligt at finde returinfo på hj. siden.
- Firmaadresse på Cypern, sælger polsk produkt, sendes fra tyskland, skal retur til Køge.
- Har valgt ikke at returnere, af frygt for at skulle kæmpe for at få penge retur.
- Har fået 3 mg melatonin på recept fra læge. Virker upåklageligt. Læge sagde op til max 6 mg/døgn

15 juillet 2025

Hej
Godt du har fulgt vores råd. Som vi skrev til dig bør du købe din melatonin via din læge hvis du er usikker på at købe i udlandet. Der er ikke samme krav til rådgivning og information i udlandet, da produktet anses for at være et håndkøbsprodukt, som du kan købe i mange supermarkeder. Omvendt koster Melatonin under det halve i forhold til Danmark.

M.v.h.

Allerbedst...

Der er aldrig noget bøvl.
Super duper kundeservice.
Og så har Cannaone den allerbedste smertestillende, Xtra painkiller.
Virker på alt fra stress til neuropati.
Og et plus mere ... Cannaone spammer heller ikke deres kunder med den ene dødsyge mail efter den anden.

29 juillet 2025

Réponse de Cannaone OÛ

1000 tak for den fine anmeldelse Camilla.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vad är det för dynga som ni säljer…

Vad är det för dynga som ni säljer 😩🚽💩🤮😡😈

7 août 2025

Réponse de Cannaone OÛ

?? Om du inte är nöjd med våra produkter, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi är alltid öppna för en rimlig dialog.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har gennem mange år taget CBD olie…

Jeg har gennem mange år taget CBD olie 5% som hjælp efter et stress nedbrud. Olien, som jeg indtager om morgenen, gør mig klar til dagen. Som 78 årig er krop og psyke brugt og slidt. Olien lindrer stive og ømme muskler. Klarer tankerne. Og øjnene. Og giver lyst til at bruge dagen. Jeg ville meget nødig undvære olien. Har anbefalet til mange, som melder positivt tilbage.
Cremerne er også specielt gode.
Else Kjøller

28 juillet 2025

Réponse de Cannaone OÛ

1000 tak for den fine anmeldelse Else.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus