Jeg bestilte melatonin 4 Mt og en sleep boost olie, det kom dagen efter bestilling. Det er super hurtig service og melatonin er helt super. Olien får jeg desværre ingen effekt af. Men kun en god oplev... Voir plus

L'entreprise a répondu

Väldigt bra mot smärtan, jag har ms och de smärtstillande som jag får utskrivna mot min nervsmärta hjälper väldigt lite. Dessa painkiller droppar hjälper mig mer. Väl värda sitt pris. Dock så är smake... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har 25/5 2026 bestilt varer hos cannaone, men modtager ingen ordrebekræftelse, kun en betalingsmail fra PayU. Jeg kontakter firmaet pr telefon og vedkommende lover at sende en ordrebekræftels... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har bytta ut z-hypnotikum med et natur produkt. Hadde aldri forventa at desse produkta var so effektive. Pris er so lav at alle må berre teste for å sjå hvor mye du kan få forbedra med noen dråper... Voir plus

1. Boutique de produits diététiques

Écrit par l'entreprise

Hos Cannaone© mener vi, at CBD olie skal være tilgængeligt for alle og har derfor presset vores avancer og priser ned til et minimum. Det gør, at du kan købe vores økologiske kvalitets-olier op til 25-50% under priserne hos vores konkurrenter – og at vi er Europas billigste CBD shop! Målt på såvel pris som kvalitet.

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

984 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Produktet er tilfredsstillende

Produktet er tilfredsstillende! Men kundeservicen kunne godt blive bedre. Jeg modtog kun halvdelen af min bestilling. På fakturaen var der bare skrevet “restordre” uden et bud på levering af resten. En kontakt til kundeservice har endnu ikke givet respons - og det er en uge siden. Det er ikke godt nok.

14 mars 2025

Hej Rasmus

Tak for din anmeldelse. Vi har desværre ikke modtaget en email fra dig.

Når det er sagt, beklager vi selvfølgelig den manglende information fra vores lager. Vi har haft en afløser på, som ikke var bekendt med vores normale procedure.

Dine manglende Kapsler er på vej til dig og du har dem i denne uge.

M.v.h.

Ikke imponert

Bestilte 28 februar, motatt 10 mars. Der manglet det noe av bestillingen.
Ringte samme dag og fikk kjapt svar om at de skulle ordne det.
Fikk aldri noe bekreftelse, så jeg sendte da mail 12 mars for å dokumentere kommunikasjonen.
Fikk til svar at varen ikke var på lager og at de skulle sende den etterhvert.
Jeg har vært inne på deres nettside hver dag for å sjekke, men den var aldri merket som utsolgt.
Sendte de da ny mail i dag, 19 mars om at den faktisk ER på lager. Fikk ikke noe svar, men en pakke fra dem er innlevert og registrert på postnord, i dag 19 mars. Så får vi se hva som kommer.

19 mars 2025

Hej Elise
Beklager du har fået den oplevelse ved at handle med os. Vi har efterfølgende skrevet sammen på e-mail og alt skulle nu være på plads og du har fået hvad du har bestilt.

De bedste hilsner
Team Cannaone

Lindrer bra på smerter men ikke på sår hud

Lindrer bra på smerter, men jeg fikk elveblest på armen der jeg var litt sår, fungerte ikke på sår hud, men lindrer greit på steder som nakke, rygg osv.
Min søster har kronisk hudbetennesle å prøvde kremen, hun fikk store reaksjoner å det ble betydelig værre når hun brukte den i ansiktet.

14 mars 2025

Dårlig opplevelse

Dårlig opplevelse. Fikk Viber fra barndommen og mareritt. Mvh

5 mars 2025

Hej
Dette produkt er ikke et du har fået fra os. Vi kan ikke finde dig i vores kartotek og vores produkter giver absolut ikke denne effekt, som du beskriver. Slet venligst.

Mvh
Team Cannaone

Kjøpt dråper pga mye smerter.

Kjøpt dråper pga mye smerter.
Bestilt via nettside. Alt gikk veldig bra med bestilling, betaling og transport via postnord. Ordre var i postkassa etter noen dager og jeg er super happy.

Kjøpte via norsk side og kommer til å bestille mer når jeg går tom.. takk for bra produkt..👍👍

25 février 2025

Har ikke fått varen

Fått kontakt!

13 février 2025

Réponse de Cannaone OÛ

Hej Tove, leveringstiden er lang når du bestiller fra vores danske webshop til Norge. Alle pakker skal igennem fortoldning. Næste gang så bestil fra vores norske webshop. Vi besvarer normalt alle henvendelser samme dag men kan i perioder være optaget på telefonen.

Med venlig hilsen

Mangler pakke‼️

Advarsel

Pengene er trukket fra min konto, ganske fint den dag jeg bestilte, men ingen pakke er kommet frem…😮‍💨

Efter 8 dage, har jeg endnu ikke modtaget min ordre… Jeg har skrevet med kundeservice gennem mail, men kan ikke kontakte Cannaone telefonisk.

Cannaone skiver at pakken bliver efterlyst og jeg vil modtage svar inden for 12 timer. Dagen efter, har jeg hverken modtaget pakke-status eller tilbagemelding.

Ydeligere, (som bonus) har jeg modtaget en mail “om jeg er tilfreds med produkterne”. Men jeg har hverken modtaget produkterne i min postkasse eller fået en sms-afhentningskode? Hvilke virker ret modstridende… 😶

Jeg har førhen være tilfreds med Cannaone, og har haft stor tillid som kunde, men sidder lige nu med en ret tom fornemmelse.

Det her virker nærmest som fup og fungerer ikke optimalt… stop før at du svinger kreditkortet.

11 février 2025

Hej Mia
Vi har som aftalt sendt dig en ny pakke, da den første desværre blev tabt hos DAO. Den er på vej nu og er hos dig i morgen.

Der er altså ikke tale om hverken fup eller svindel, men en beklagelig fejl hos vores transportør.

Vores Tilfredshed-email udsendes uafhængigt af vores tracking system. Derfor har du modtaget denne før dine varer.

Vi håber dette forklarer situationen..

Med venlig hilsen
Team Cannaone

Super gode priser og gode produkter.

Super gode priser og gode produkter.
Jeg har igennem de sidste 12 måneder brugt blandt andet Nr1 olie Raw , utrolig effektivt og har haft en rigtig god virkning. Et stort Tak til Teamet bag Cannaone's super gode produkter og services. 👍🤗

31 janvier 2025

Réponse de Cannaone OÛ

1000 tak for den fine anmeldelse!

Mvh