Behövde göra lite förändringar med mitt befintliga lån o kom med lite förslag till min kontaktperson. Han kom snabbt med en ännu bättre idé o hjälpte mig omedelbart med det efter mitt godkännande... Voir plus
Jag är så tacksam som kund hos CapitalBox under alla år aldrig dom sa,nej .Ni är Fantastiska. Underbart bank toror på oss små företag. Jag är glad .tack för Filip William. Staffan som har vari... Voir plus
Jag tog ett litet företagslån på 20.000SEK hos Capital Box. Min ansökan blev snabb och professonell hanterat. Jag fick snabbt godkänt svar av Capital Box och pengarna sattes på kontot samma dag. Jag b... Voir plus
Bra service och bra förståelse om företags behov. Jag behövde pengar snabbt och han anpassade lånet till mina behov. Han informerade och skickade alla villkor som stämde överens med allt som vi pratad... Voir plus
CapitalBox har kontor i Stockholm, Helsingfors, Vilnius, Liverpool, Perth och Köpenhamn, och det är vår uppgift är att hjälpa små företag i Sverige att klara av sina ekonomiska åtaganden.
Linnégatan 22, 114 47, Stockholm, Suède
- +46 76 692 99 84
- support@capitalbox.se
- capitalbox.se
Demande des avis aux clients
Great service👍
De var trevlig och hjälpsam
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
TOTAL KATASTROF HÅLL ER BORTA FRÅN…
TOTAL KATASTROF HÅLL ER BORTA FRÅN CAPITAL BOX!!!
CapitalBox utger sig för att stötta företagare, men i verkligheten beter de sig som en rovbank utan någon som helst känsla för kundrelationer. Så fort man stöter på minsta motgång låser de krediten, skickar påfrestande påminnelser och vägrar hjälpa till. Inga samtal, ingen flexibilitet, inga lösningar bara kalla, automatiserade mejl och en attityd som skriker betala eller försvinn.
Det är uppenbart att deras affärsmodell bygger på att få företag att fastna i en skuldfälla. De agerar inte som en långivare som vill att du ska lyckas de är ute efter att pressa varje krona ur dig, oavsett om det knäcker din verksamhet eller inte. När man väl får kontakt med de så är de noll medgörliga och vägrar hitta en lösning tillsammans där de får tillbaka lånebeloppet.
Att kalla dem blodsugare är inte en överdrift. De är raka motsatsen till vad företag behöver och borde inte få hålla på som de gör. Undvik CapitalBox till varje pris. Det finns seriösa aktörer där ute, det här är inte en av dem.

jag är nöjd kund
snabba och proffsiga
vi fick svar på alla våra frågor och fick en bra känsla och förtroende.
Dyrt jag lånade 75000 kr fy va dyrt men…
Dyrt jag lånade 75000 kr fy va dyrt men jag är snart klart med lånet aldrig mer om man en dag försenad med betalning de räknar extra kostnad från fösta dag ,

Réponse de CapitalBox Sverige
De är väldigt snabba och bästa banken…
De är väldigt snabba och bästa banken för lån.
rekommenderar starkt!
VARNING höga räntor!
VARNING! Tänk på att din ränta blir mer än 100% av din amortering! Amorterar du 10000 så betalar du 12000 i ränta. Det blir snabbt oerhört mycket pengar som är svårt att betala för den som behöver ett lån. Är du sen med betalning, skickas detta vidare direkt till inkassobolaget KRAVIA som ger dig en vecka. Därefter skickas det vidare för indrivning.
Ska du låna här så är det tillfälligt, max 3 månader. Därefter bör du avsluta lånet. Personalen är jättetrevlig, inget att anmärka på. Men upplägget är oerhört dyrt.

Dålig kundservice
Går inte komma i kontakt med, suttit i telefonkö i närmare en timma nu utan att få nån info om köplats eller nånting
Bästa företag tack så jättemycket ni är…
Bästa företag tack så jättemycket ni är här💯💯💯
Snabbt service
Very well very good
Jag fick personlig o ärlig kontakt
Jag fick personlig o ärlig kontakt, kände att vederbörande lyssnade på mina argument och fick därför fin kontakt med er säljare. Tack för det! Häls.Paul Yttergren
Snabb och enkel hantering av ansökan
Snabb och enkel hantering av ansökan, trevlig personal