2,2

Bas

TrustScore 2 sur 5

16 avis

Aucune trace de demande d’avis

2,2

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Absolutely appalling service

Absolutely appalling service. We ordered through Uber Eats and waited 1 hour and 45 minutes, yet our food never arrived. To make matters worse, we were still charged for a pizza we never received.

No communication, no explanation, and no effort to resolve the issue. Waiting that long only to end up with no food and being out of pocket is completely unacceptable.

I won’t be ordering from Capri Pizza Newport again, and I certainly wouldn’t recommend them based on this experience.

6 août 2026

Smagløs og dårlig kundeservice

Vi bestilte en kebab pizza, der var 45 minutter forsinket. Da den endelig ankom, var den iskold og smagløs – nærmest ulækker. Vi ringede for at klage, men blev mødt med respektløs behandling, hvor personen lagde på og bandede foran os. Vi vil aldrig bestille fra dem igen og håber, I heller ikke gør.

27 juin 2026

for det første er den 40 minutter…

for det første er den 40 minutter forsinket og den er næsten iskold som om den har ligget og været klar i mindst 60 minutter og rucolaen virker som om den ikke er frisk og bare er kastet på med lukket øjne
og den er ikke skåret ud
😂 til grin
ville ønske jeg kunne sætte et billed ind

1 décembre 2023

Forsen levering, og manglende ting fra bestillingen

levering var 1,45 timer for sent glemte sodavand som var bestilt.
ingen besked
og har glemt sodavand flere gange
sød telefon dame, borset fra det skal man selv opdage det hver gang at der mangler noget, fordi pizzabudet ikke tjekker op på bestillingen
Skælder ikke ud men der bør hankes lidt op i det

16 juillet 2023

fantastisk!

Jeg har fået her hele mit liv, det er simpelthen det bedste pizzaria i vejgaard. arbejderne er fantastiske og meget snaksalige - når de selfølgelig ikke er dødtravle. deres mad er emenent!

29 octobre 2021

Venter fortsatt på hvitløksdressingen!

I går kom de halv 12 med kebaben min, dagen etterpå bestiller eg en pizza, så kommer de 1 time for sent IGJEN. Var ikke nok med at de kom for sent, de glemte hvitløksdressingen og tok feil brus. Om du bestiller mat hjem, er du heldig om de husker alt på bestillingen din. Visst du har en ekstremt god tålmodighet og beherskelse så bestiller du fra capri!:)

11 août 2020

værste pizza/service

værste pizza/service
Fik en enkeltbillet til toilettet af deres pizza og fik den leveret af et meget ubehøvlet pizzabud.Det er mig en gåde at nogle stadig ikke kan finde ud af at sige et simpelt "hav en god aften", men i stedet virker fornærmet og står og grynter noget uforståeligt.
Værste pizzaria i Aalborg, hold jer laaaangt væk fra dem...

29 mars 2019

Nu har jeg prøvet for anden gang at …

Nu har jeg prøvet for anden gang at bestille mad ved Capri pizza. Og det er to oplevelser jeg ikke skal prøve igen, første gang får jeg ikke den Cocio jeg har bestilt og klager over det ved leveringen hvor jeg får afvide at det kan han ikke gøre noget ved og jeg må bare tage det som han kommer med, ydermere bar måden kold og klam. Næste gang jeg prøvede at bestille der ( dog ved en fejl da jeg ikke lagde mærke til at det var det sted ) kommer de 30 min før sent efter 2 opringninger. Da jeg åbner min pizza kan Jeg se den er søbet ind olie og ender med at hælde knap en dl ud i en skål bare ved at hælde pizzaen .Jeg ringer til Capri og efterspørger at få nogle af mine penge tilbage men det kan man ikke.

Hold jer langt væk.

5 décembre 2017

Jeg har aldrig oplevet noget lignende!

Jeg bestilte to pizzaer og en cola ud til min kolonihave. Leveringsbuddet ringede mig op og skældte og smeldte over at han ikke kunne finde stedet da der ikke var husnummer på min have. Jeg kunne se han holdte ude på vejen og gik ham i møde. Jeg fik at vide at jeg ALDRIG skulle bestille ved dem og at jeg spildte hans tid. Jeg prøvede at forklare at der rigtigt nok ikke var nummer på min havelåge men at der var på mine naboers og han dermed kunne regne ud at min have var den i mellem. Han sagde rasende at jeg blev nød til at gå nu fordi han var så gal. Han fresede ned af vejen og min genbo stoppede ham for at sige at der er en hastighedsgrænse på 15 kmt. Han kvitterede med at dytte af ham og køre så stærkt at han lavede hjulspind på vejen. Vi har legende børn på vejen så det var addeles uacceptabelt.
Da jeg kommer ind opdager jeg at han ikke har givet mig den cola jeg har betalt for, jeg ringer op og han siget at han altså ikke kommer ud med colaen men at jeg kan få en ekstra næste gang jeg bestiller hos dem. Det siger jeg at jeg selvfølgelig ikke vil gøre efter den behandling og han svarer at han altså har for travlt til at komme ud med den men han vil snakke med sin chef om, om de kan sætte pengene ind på min konto igen. Det er jeg spændt på om de gør!
Pizzaerne var kolde, olieret og ikke skåret ud. Sikke en oplevelse!

24 mai 2015

Capri Pizza & Kebab., Nørre Tranders Vej 99a, 9000 Aalborg

Servicen bestod af en kold pizza leveret en ½ time forsent. Undskyldningen var at de havde travlt. ??????
Pizzaen kom 30 minutter efter det lovede tidspunkt, det gjorde så at pizzaen var kold - en tur i ovnen gjorde at det blev en olieret og klam pizza som vi fik til aftensmad - efter en halv pizza smed vi resten ud - det blev så sidste gang jeg handlede hos Capri Pizza & Kebab., Nørre Tranders Vej 99a, 9000 Aalborg.

7 février 2015

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit