Caracen Dk Avis 11

2,3

2,3

Bas

Spild af penge

1). Den har i hovermode indendørs, kun 13 min. flyvetid, før den melder low batteri.
2). Dens kamera forbindelse, lacker lyn hurtigt sekunder, der efter bare nogle minutter akkumulere til 30 sek. så man kan slet ikke flyve i realtid på kameraer.
3). dens antikollisions sikring, ser heller ikke ud til at virke.
4). Det underste kamera, er fyldt støj i billedet, selv med meget lys.
5). Den har også svært ved at blive stående i samme hover position, da den flytter sig i begge plan.

24 décembre 2025

Sælger skoddroner

Sælger droner, der kan købes til en brøkdel af prisen på Aliexpress og lignende sider. Hold jer væk og søg dronerne frem et andet sted. Selv tak.

8 juillet 2025

Stay away from this company!! SCAM

Stay away from this company! it is a SCAM - they ship different products that not correspond with the advertised ones. They DO NOT REPLY to messages and REFUSE returns - THEY DO NOT COMPLY WITH CONSUMERS RIGHTS IN EUROPE so that is why I AM SUING THEM! I hope this scam company disappears fast off the market.

6 avril 2025

Positivt overrasket....

Igen et af de der Kina virksomheder, hvor man ikke kan være sikker på andet end pengene trækkes med det samme...
Bestilte 3 drone batterier imellem jul og nytår og de ankom ca. 3 uger senere og batterierne var de rigtige samt passede helt perfekt.
Grunden til den mangler stjerne er, der er ingen track and trace service

20 janvier 2025

Bestilte en drone men den kom ikke som…

Bestilte en drone men den kom ikke som lovet og da jeg kontaktede firmaet skrev de tilbage at begge mine droner var afsendt sammen, så jeg havde betalt for to men fik ingen
Efterfølgende blev der en leveret og senere to mere så nu har jeg tre droner , der er ikke styr på noget
Vh.Niels Kr.

30 septembre 2024

Tvivlsom firma

Jeg vil nok vælge at købe andet sted , belært af erfaring ingen info forsendelsen og penge
trukket omgående ,det vil overraske mig hvis
jeg nogensinde modtager det købte produkt.

11 janvier 2025

Manglende kontakt til firmaet.

Manglende kontakt til firmaet.
V168 proMax dronen, har flere fejl.
3). dens antikollisions sikring, ser heller ikke ud til at virke.
4). Det underste kamera, er fyldt støj i billedet, selv med meget lys.

27 octobre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit