Oszuści i totalna porażka. Zamówiłam botki — przyszły, ale kompletnie nie pasują rozmiarem i są skrajnie niewygodne. Zwrot miał być możliwy w ciągu 14 dni (tak było napisane na stronie), a w rzeczywis... Voir plus
Dałem się oszukać. Zachęcony reklamą i prezentacją chwastownika domowego (kosiarki) zamówiłem i zapłaciłem 184 zł. Prezentowana na stronie kosiarka ścina gałęzie 5 cm grubości, przysłano mi zabawkę,... Voir plus
Zamówienie spawarki laserowej - niezrealizowane od maja 2025r. W przesyłce była jakaś plastikowa bateria do umywalki, którą kazali zatrzymać. Targowanie się o zwrot wpłaty trwa, "przepraszają"za niedo... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Zamówiłam okulary
Zamówiłam okulary, które niestety nie mają żadnego inteligentnego zoomu, nie nadają się dla krótkowidzów, ponieważ widać tylko mgłę, w przypadku dalekowzroczności do czytania również są nie przydatne. Załuję zmarnowanych pieniędzy i nie polecam!
zatrzymać oszustów
Oczywiste jest, że to oszuści, ale możemy coś zrobić by ich powstrzymać. Wystarczy masowo zamawiać produkty na różne konta i ich nie odbierać. Koszty ich przerosną.
Do wszystkich klientów nie kupujcie,to…
Do wszystkich klientów nie kupujcie,to są oszuści zamówiłem farbę do podłogi epoksydową 60 litrów
a dostałem jakieś g---- 1,5 litra
Rozczarowanie. W reklamie pokazano sporo narzędzi do…
W reklamie pokazano sporo narzędzi do tej wkrętarki. Zachęcony, kupiłem 2 kpl. Otrzymałem zestawy podstawowe; mały akumulator; nasadka do śrub nie wchodzi na oś (w obu zestawach); oczywiście żadnych innych narzędzi. W reklamie są zestawy do dokupienia, ale nie otwiera się dalej żadna witryna .
Jestem rozczarowany. Nie wiem jak 'to to' odesłać.
Bogusław Kusina
Uwaga oszuści !!!
Uwaga oszuści !!!! Chcę zwrócić towar , wysyłam e-maile, niestety nie ma żadnej reakcji. Brak odpowiedzi na e-maile.
Brak możliwości jakiegokolwiek kontaktu.
NIE KUPUJCIE !!!!!!!
Mając na uwadze reklamę towaru ( …
Mając na uwadze reklamę towaru ( piasku epoksydowego za 180 zł) oczekiwałem pozyskanie odpowiedniej ilości produktu. Gdy usiłowałem napisać e-maila z zapytaniem, brak możliwości kontaktu. Jak dokonać zwrotu otrzymanego towaru to znak?.
Niezgodny z opisem produkt nie…
Niezgodny z opisem produkt nie przyjmują bezpłatnych zwrotów proponują zwrot 0d 10 % i zwiększają 0 10 zł w każdej korespondencji. komunikacja z botami. Nigdy z nimi kontaktu więcej przestrzegam.
Zakupiłem okulary z automatycznym…
Zakupiłem okulary z automatycznym zoomem za 148zł. Przyszło badziewie które działa jak zwykła lupą za 8zł. W dodatku kształt oprawek inny jak w reklamie. Nr.tel.podany w razie reklamacji nie aktywny. Nie kupujcie tego badziewia.
Towar nie zgodny z opisem
Towar nie zgodny z opisem, zamówiłam pieska zabawkę dla dziecka za 169zl a przyszła zabawka jak z chińskiego sklepu za 30zl. Oszukaństwo przestrzegam przed zakupami w tym sklepie.
Caraslife to oszuści
Caraslife to oszuści, towary to buble, ktorych potem nie mozna zwrocic.Domagam sie adresu do zwrotu drugi tydzień. Dlaczego nie zainteresują sie ta firmą organy do tego powołane. Straciłam 170 zł
Uważajcie
Uważajcie, nie zamawiajcie,bo to oszuści. Zamówiona zostala kurtka męska skórzana a przyszla kurtka damska zimowa,bez metki. Brak kontaktu.
Zamówiłam okulary optyczne za 199 zł
Zamówiłam okulary optyczne za 199 zł. Nie dostałam potwierdzenia ani mailem ani SMS. Po miesiącu pojawił się posłaniec z Pocztexu, pobrał opłatę i wręczył paczkę, w której były czarne dżinsy bardzo złej jakości - torba była pełna czarnej sadzy. Posłaniec (Ukrainiec albo Rusek) nie chciał oddać pieniędzy i zabrać tego badziewia. Pocztex nie chce zwrócić pieniędzy. Dostał tą przesyłkę od Packeta Pl w Bielsku Białej. Gdzie są moje pieniądze. Paczkę odesłałam pocztą do Packeta.
E-mail do Caraslife jakoś nie chce się otworzyć.
Oferowane przez Carsile kwiaty cztery…
Oferowane przez Carsile kwiaty cztery pory roku kwitnienia to totalne oszustwo. Przez wiele miesięcy nic nie zakwitło. Wyrosły dokładniej nnie określone badyle za ponad 200 zł.
Zamiast zamówionej spawarki laserowej…
Zamiast zamówionej spawarki laserowej otrzymałem zwykłą lutownicę. To ewidentne oszustwo. Zgłosiłem chęć zwrotu urządzenia i żądanie zwrotu zapłaconych pieniędzy 193zł.Otrzymaną propozycję zwrotu 20% tej kwoty odrzuciłem. Dotychczas brak odpowiedzi. Zamierzam po upływie 7 dni wystąpić na drogę sądową za pośrednictwem mojego prawnika. Trzeba wreszcie skończyć z tymi oszustami.
Zostałem oszukany w niedotrzymaniu…
Zostałem oszukany w niedotrzymaniu umowy gwarancji zwrotu pieniędzy za dostarczenie towaru niezgodnego z umową zakupu spawarki za 208 zł w ciągu 14 dni. Zamiast urządzenia do spawania przysłano zabawkę do lutowani. Jest to oszustwo przez wyłudzenie pieniędzy i fałszywe informacje w reklamie (materiał wideo — użyto innych narzędzi dla przypisania walorów dostarczonej zabawce) . Jak widzę jest tu wielu z ty samym problemem. Jest to grupa oszustów internetowych nie zarejestrowana i nie posiadającą adresu siedziby w Polsce. Zacząłem kampanię ostrzegania kupujących na mediach społecznościowych i zgłosiłem do organów ścigania przestępczości w Internecie i Urzędzie Skarbowym. Zrób to samo . Dość oszustów i tolerancji dla nich.
Przyszedł inny towar niż miałbyć
Przyszedł inny towar niż miałbyć, telefonu nikt nie odbiera, złodzieje
Ostrzegam jest to firma która wysyła…
Ostrzegam jest to firma która wysyła inny towar niż był zamówiony oczywiście o połowę tańszy ,co jakiś czas zmieniają nazwę a kontakt z nimi równy zeru.Ostrzegam nic od ich nie kupujcie to oszuści.
Uwaga na foodoue i caraslife
Uwaga foodoue i caraslife to jest ta sama złodziejska firma. Reklamuje to samo pod zmieniona nazwą żeby wprowadzić w błąd klientów.
Zamówiłem w Caraslife elastyczne protezy zębowe które po pewnej przerwie znowu reklamują na Youtube
Zapłaciłem prawie 200 zł.Wiecie co dostałem 2 tubki kleju do protez zębowych tak.Reklamowalem ale żadnego zwrotu nawet częściowego pieniędzy, żadnego przepraszam. Kiedy prokurator się zajmie tymi kryminalistami?? Jaka jest możliwość zatrzymania tego procederu. Na razie mamy trustpilot...
witam ostrzegam przed tą firmą…
witam ostrzegam przed tą firmą sprzedaje totalne dziadostwo to co reklamują nie sprawdza sie z zakupionym towarem zakupiłem paste to usuwania zarysowan lakieru na samochodzie zapłaciłem 165 zł powiem tak w sklepie motoryzacyjnym kupe lepsza za 35 zł
Spawarka Laserowa Którą zakupiłem 28.04.2025r za 273 zł to super oszustwo. To nie spawarka z zwykłe lutownice które w innej sprzedaży można kupić po 40 zł sztuka. Reklama na na sprzedaży niezgodna
Przysłany towar SPAWARKA Laserowa ZA 273 ZŁ która została zakupiona 28.04.2025r jest zwykłą tandetną MAŁĄ lutownicą elektryczną. Taka gorąca zabawka dla dzieci. Na innych aukcjach ta SAMA lutownica cynowa kosztuje tylko 40,00 zł. Naciąganie klienta w tym przypadku jest szokujące.
SZANOWNI KLIECI NIE KUPUJCIE TEGO BADZIEWIA.
TO JEST GRUPA OSZUSTÓW FINANSOWYCH
ZAMIESZCZONA REKLAMA W OPISIE JEST SUPER KŁAMSTWEM.